רגישות לחול

AmazingDratini

New member
רגישות לחול

היי
אז ככה החתולה שלי גרה אצלי בחדר כבר חצי שנה וכמו כן גם הארגז חול שלה נמצא אצלי בחדר (אין לי שום אפשרות להוציא אותו), עכשיו לפני חצי שנה העור פנים שלי היה ממש חלק ומאז שהיא אצלי בחדר הפנים, הצוואר והגב שלי מלאים בפצעונים קטנים וממש מגרדים שיוצאים בכמויות, הייתי בטוחה שאני רגישה למשהו שאני אוכלת ומה לא ניסיתי, ולאחרונה שמתי לב שכשאני נוגעת בחול מתחיל ממש לגרד לי בפרצוף ושאני מגרדת יוצאים הפצעים האלה. החול הזה מפוזר לי בכל החדר כולל המיטה והכרית אז זה נראה לי הגיוני שזה ממנו.. הגיוני? יש המלצות לחול יותר טוב?
ד"א זה חול ריחני מתגבש..

dimitrygo

Active member
מנהל
מקווה שאת באמת רגישה לחול ולא לחתול כפי שקראתי בהתחלה

ייתכן והתוספת הריחנית בחול הזה היא זאת שגורמת לרגישות שלך. במקרה כזה כדאי לעבור לחול נטול ריח או אולי לחול ריחני של חברה אחרת. ייתכן והחול עצמו גורם לרגישות שלך. במקרה כזה כדאי לנסות חול עשוי מחומר אחר, למשל חול CAT'S BEST מתגבש שעשוי מנסורת עץ. לחול הזה יש מגרעה אחת - הוא מתפזר יותר בקלות ברחבי הבית, אבל מצד שני אם הוא יפתור את בעית הרגישות שלך אז מה טוב.
&nbsp
הייתי ממליץ לך בכל זאת להבדק אצל אלרגולוג ולברר לאיזה גורמים בדיוק את אלרגית. גם אם את אלרגית לחתול עצמו יש פתרונות ולא צריך להתייאש.

zx5

New member
ממליץ מאוד על שימוש בסולת בתור חול חתולים

היתרונות:
סופחת נוזלים ומתגבשת בצורה מצוינת.
זולה מחול חתולים מתגבש - 4-5 ש"ח לקילו.
לא מכילה שם חומרים כימיים.
לא מסריחה (יחסית)
&nbsp
החסרונות:
יחסית מלכלכת - נוטה להתפזר ביתר קלות ברחבי הבית (גרגרים קטנים)
המעבר עשוי להצריך התרגלות - אם החתולה רגילה לחול גס
מכיל גלוטן

למעלה