רגישות לחלב פרה???

TIK TUK

New member
רגישות לחלב פרה???

שלום רב ! אני מניקה את שני בניי התאומים, כיום הם בני 4 חודשים ושבוע. מדי פעם בשעות לחץ, אני נותנת להם תחליף בבקבוק. עד כה נתתי תחליף צמחי וכשהוא נגמר קניתי תחליף על בסיס חלב פרה. לפני שבועיים נתתי פעם ראשונה - לאלון ארוחה מלאה (140 מ"ל) והוא הקיא לאחר שעתיים הכל, כ 5-6 הקאות, היה חיוור וקר ושילשל. אסף קיבל רק 20 מ"ל והקיא פעם אחת. לא חזרנו לתת את התחליף הנ"ל מחשש שאולי הוא מקולקל - לא רציתי לבדוק שוב פעם... אתמול ניסינו פעם ראשונה לתת לפני השינה קורנפלור על בסיס תחליף חלב פרה ושוב אותו סיפור- הקאות ושילשול לאחר שעתיים לאלון, (הוא שתה רק 10 מ"ל !!!) והקאות אצל אסף. התחליף והקורנפלור היו של אותה החברה. ועכשיו לשאלתי - האם כך נראית רגישות לחלב פרה? אם כן האם זה לכל החיים? האם יתכן שהמזון היה מקולקל? לקופסא הראשונה היה ריח לא כל כך טוב למרות שהיתה סגורה הרמטית ועם תאריך תפוגה לעוד כשנה. תודה מראש מקרב לב על התשובות

אלרגיה לחלבון חלב פרה

יכולה להתבטא בכל מה שאת מתארת רוב הילדים יוצאים ממנה עד גיל שנה מיעוט נדיר ממשיך לזמן יותר ממושך הייתי מניק בעדיפות ראשונה נותן תחליף חלב על בסיס צמחי כשאין ברירה ופונה להערכת גסטרואנטרולוג לילדים בהצלחה

למעלה