רגישות לקור ובעיות הורמונליות

רגישות לקור ובעיות הורמונליות

יש לי 2 בעיות עיקריות שגם קשורות אחת לשניה. מקווה למצוא להם פיתרון כאן. לפני כ5 שנים עשיתי טיפול ביתר פעילות של בלותת התריס ומאז אני בתת פעילות. מפה בעיה ראשונה שרק הולכת מהופכת להיות רצינית יותר היא אי סבילות לקור רוח קטנה ואני קפואה לחלוטין ניסיתי לעלות מינון של אלטרוקסין וזה לא עזר. בעיה שניה היא בעיות הורמונליות שבעצם תמיד היו אך אחרי לידה אחרונה זה הפך להיות בלתי נסבל. מחזור קשה שנמשך לאורך של שבוע שלם שיעור יתר מצד אחד, נשירת שיער מצד שני. ניסיתי כבר הכל חוץ מיותר נזק שום דבר לא עבד. אפילו שמתי טבעת הורמונלית שכמו שאמרתי גרמה להמון נזק ומאז אני לא יכולה לקחת גלולות. מה שבעצם מנטרל כל טיפול בבעיה מבחינת רפואה קונב' אשמח לדעת אם יש אפשרות ללטפל בנושא דרך רפואה סינית תודה מראש

גילי י

New member
ברפואה הסינית תמצאי

מענה ראוי הן בעזרת תזונה,הן צמחי מרפא והן דיקור. ויפה שעה אחת קודם.

nachumis

New member
אין פתרונות קסם

התופעה שאת מתארת מורכבת משתי סיבות-האחת הבעיה המקורית אשר החריפה לאחר הלידה, והשנייה המחלות שנוצרו עקב טיפול לקוי, השם המקצועי הוא חולה יאטרוגני. ולמה אני אומר לך את מה שכבר ידוע? גם אם תגיעי למטפל הטוב ביותר התהליך יקח זמן. ניהול התיק במקרים כאלו הוא קריטי כי יש מעורבות של רופאים,ניטור ואם אפשרי גם שלבים בהורדת תרופות.אל תשכחי שהמחלה (או הדיסהרמוניה)קיימת כבר הרבה יותר מ5 שנים, וגם 5 שנים זה לא מעט, אז צריך סבלנות. מאחל לך בריאות שלמה ומלאה ומאמין שבסופו של דבר טיפול שלם יהווה את הפיתרון הטוב ביותר בשבילך. כל טוב-צח

RanLoel

New member
יש מה לעשות

אני הייתי מתחיל מחוות דעת מסודרת של אנדוקרינולוג. מהבחינה הסינית, הסימפטומים אותם את מתארת מכוונים לסינדרום שאנו מכנים בשפתנו "חסר דם". אחד מתפקידיו של הדם בגוף הוא חימום הרקמות. במקרה של חסר תופיע תחושה של קור. המחזור הקשה אותו את חווה הינו דרכו של הגוף "להתאבל" על איבוד של דם נוסף בימי הווסת. לדבריך, הסימפטומים הוחמרו לאחר הלידה. זאת משום שבלידה עצמה הגוף מאבד דם רב. המלצתי - פני למטפל מנוסה שידע לערוך אבחנה מדוייקת ולסייע לך. הרבה הצלחה רן

למעלה