רגליים קרות

mיקי

New member
רגליים קרות

רציתי לשאול מה סיבת התופעה וכיצד יש לטפל בה: אני סובלת מרגליים קרות במיוחד (יחסית לשאר האנשים).פעמים רבות נרדמות לי הרגליים וקרה לי שהתעוררתי משינה ושתי ידיי היו רדומות לגמרי( תחושה חזקה עד כאב של נמלים)אמרו לי שזו בעיה של זרימת הדם בגוף ואכן פעם אובחנתי כאנמית (ע"י רופא הומאופט שבדק לי את הדופק ביד). דבר נוסף, אני סובלת זמן רב מאקנה בפנים וטופלתי ע"י הומאופט כמה פעמים ( סדרת תרופות- מס´ טיפולים רצופים), אך ללא הועיל. המצב לא משתפר, או שיש נסיגה, או שיפור זמני בלבד ושוב הרעה במצב. הרופא הסביר לי שהגוף מנקה את עצמו ולכן הכול יוצא החוצה ויש להתאזר בסבלנות. הוא אף הוסיף ואמר כי טיפול בפנים אורך זמן רב במיוחד. מדובר ברופא טוב( בילדותי טופלתי אצלו בשעורות חוזרות ונשנות ובפרונקולים- והוא היה לי לעזר רב). ברצוני לשמוע מה דעתך והאם יכול להיות שעליי פשוט להיות סבלנית או שיכול להיות שהפעם אין ביכולתו לעזור לי ? תודה, מ´.

פנים קרות

שלום! לא ציינת גיל! לדעתי, יש להתחיל את העבודה עם התזונה שלך!!! ומשם להמשיך בשיטות אחרות כגון: הומאופטיה, שמנים אתריים, פרחי באך וכד´. קשה לתת לך תשובה כרגע כי חסרה לי כל התמונה עם רקע רפואי קודם, כמה זמן הטיפול, אילו חומרים לקחת ועוד.... ממליץ לך לפנות לנטורופת ע"מ לעבור ראיון עומק ורק אז לייעץ לך על טיפול אישי, יעיל, מהיר ובטוח! אשמח לעמוד לרשותך! רק בריאות!

למעלה