רגליים קרות

IrisPeleg

New member
רגליים קרות

קורה לכם שקבעתם תחילת אימון עם מתאמן והמתאמן נבהל והחליט לבטל ברגע האחרון. הודיע שהוא לא בטוח שהוא רוצה להתחיל. אני מדברת על מתאמן שניפגשתי איתו בפגישת הכרות והתהליך נראה לו וקבענו פגישה להתחלה אימון. אני רואה הבדל בין מתאמן בעל פנטזיה שרוצה עזרה וחיזוק לבחירה לבין מתאמן שמרגיש צורך בשינוי אך מפחד להתחיל צעד דרמטי זה.

N e T a s h a

New member
איריס

כשהתלמיד מוכן - המורה מופיע. שיחה נוספת איתו לקראת השלמה של הפגישה הראשונה עם או בלי עבודה יחד תהיה בחירה ראויה. בהצלחה.

Yin

New member
למה ההבדל חשוב?

ושאלה נוספת ברשותך: איפה זה נוגע בך? או למה זה מפריע לך? עדי

רגלים קרות ולב חם

תיארת התנהלות שחוויתי ולא פעם אחת. בתחילת דרכי המקצועית זיהתי חוסר בטחון שלי, במקצועיות, באישיות. היום אני מתיחסת למתאמן בהמון אמפטיה, ותובנה שהופנמה אצלי, שהמתאמן עדין לא בשל. ואין בין ההתנהלות שלו, ואלי קשר כל שהוא. מעודדת ומחזקת את החלטתו ומשאירה דלת פתוחה לעתיד.

IrisPeleg

New member
תשובה

אני מאד אמפטית ומשאירה דלת פתוחה. אני אמפטית כי אני באמת מבינה את הפחד לקחת שינויים. מהדיון פה אני מבינה שזה קורה לפעמים.

pardes1

New member
לא תמיד זה כתוצאה מהתנהגות שלך.

יכול להיות שלא נעים ללקוח לומר לך שהוא אינו מעוניין למשיך או שהוא לא חושב שאימון יעזור לו.

מכיר את המקרים הללו

אמנם מכיוון אחר, לאו דווקא עם מתאמנים שבאים אלי (במיוחד כי אני עובד עם פרופיל אחר) הדבר שבד"כ אני בוחן הוא "מה לא סגור אצל האדם שמזמין" במקרה דנן, הייתי בוחן מה לא סגור אצל המאמן שמאומנים מקבלים רגליים קרות.. אם זה קורה פעם ב... אז אני אפילו לא מסתכל בכיוון שכן זהו נתון סטטיסטי - חלק יבהלו ולא יגיעו אך אם זה קורה בצורה יותר תכופה, הייתי אומר שיש משהו או ב Being של המאמן או ב Doing שלו - שלא עובד מספיק אפקטיבי עבורו... מיקי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ביטולים

קרה לי מספר פעמים - אני לא בטוחה שנבהל היא הפרשנות היחידה. לפעמים אנשים מאוד מתלהבים שהם בפגישת ההכרות, ואחר כך הם עושים חשבון כספי, או יותר מבינים מה צפוי, או שיש להם נטיה לרצות וקשה להם אפילו לומר - אני אחשוב על זה. ואז הם אומרים כן, בוא נתחיל, ולפעמים קובעים פגישה ולפעמים עוד לא קובעים אלא מעכבים את קביעת הפגישה ואומרים "אני אתקשר לקבוע" ולא מתקשרים. אם אני רואה שמישהו לא התקשר לקבוע, אני מתקשרת פעם אחת בדרך כלל לבדוק מה קורה. אבל מניסיון, זה טלפון די מיותר. מי שלא מתקשר יש לו את הסיבות שלו, וטלפון ממני לא משנה אותן, ולפעמים רק מכביד עליו. הוא החליט כרגע לא, ואם יחליט שכן, הדלת פתוחה. צורת העבודה שלי היא שהמתאמן ממלא שאלון שאני שולחת לו לפני תחילת העבודה. אני יודעת שהמתאמן בענין כאשר אני מקבלת את השאלון מלא.

למעלה