רגלים נפוחות

alda3

New member
רגלים נפוחות

בעלי חולה סרטן,בזמן אחרון מרותק למיטה והרלגים שלו מלאות מיים גם בגלל חוסר חלבון וגם שהוא לא זז-הוא גם לא אוכל שום דבר חוץ מ2 פחיות אנסור ביום אולי מישהו יכול לעזור ויודע מה אני יכולה לעשות

שלום לך

שלום לך, ברצוני לחזק אותך ואת בעלך, הלואי ותדעו ימים קלים יותר. גם אני סבלתי מבצקות ברגליים במשך כמה חודשים, אך מצבי הכללי טוב. אני התחלתי לקבל טיפול בפרחי באך וזה ממש עזר לי, הבצקות נעלמו ואינן עוד. מדובר בתמצית שלוקחים ממנה 3 טיפות 4 פעמים ביום, כך שלא מדובר במשהו שיהיה קשה להוסיף לתזונה של בעלך. הלואי ועזרתי לכם. אילת.

alda3

New member
תודה רבה

תודה רבה לך את יכולה לתת לי יותר פרטים על הטיפות האלה איך השם של הטיפות-אפשר לקנות אותן בבית מרקחת? עוד פעם תודה רבה מכל הלב

אילת בי' אחת חמודה שלי../images/Emo140.gif

קפצתי לבקר היום, אני עושה זאת מידי פעם ולפעמים אף כותבת. מה שלומך יקירתי? לשמחתי אני בסדר גמור, כבר שנתיים אחרי סרטן ברחם, ניתוח גדול וטיפולים ומרגישה פנטסטי. עצוב כל פעם להיכנס ולראות שתמיד, אבל תמיד, יש מצטרפים חדשים אך כמה טוב שאתם כאן, ממשיכים להושיט יד. שבוע טוב לכולם. איילת האביב

בצקת בגפיים תחתונות

שלום אלדה, הטיפול הקונבנציונאלי כולל תרופות משתנות, גרביים אלסטיות ומסאז' לימפטי. שווה גם לנסות את תמציות הבאך תוך התייעצות ויידוע מראש של הפיזיותרפיסט, אומרים שהן עוזרות (אך לא כמו הטיפול הקונוונציונאלי, מנסיוני). בהצלחה

לגבי פרחי באך

יש שלושים ומשהו תמציות שמהן מרכיבים תערובת לפי סוג הבעיה בה רוצים לטפל ובדרך כלל עושים את זה מי שלמדו את התכונות של התמציות. עד כמה שידוע לי התמצית היחידה שניתן להשיג היא רסקיו. הריפוי שלהם אמנם יותר איטי אך יותר אפקטיבי לאורך זמן. דרך קופות החולים יש מטפלים בפרחי באך ברפואה המשלימה, אולי כדאי לפנות אליהם. עיסוי לימפטי יכול בהחלט לעזור, ואולי גם רפלקסולוגיה. גלי

קישור למידע על פרחי באך

פרחי באך וגם - יש שם מידע לגבי סוגי טיפולים אלטרנטיביים נוספים, אולי תמצאו שם עוד משהו שיכול לעזור.

למעלה