רגלי חפירות

sky*

New member
רגלי חפירות ../images/Emo35.gif

אני לא בטוחה שזאת אכן האבחנה של מה שיש לי אבל זה נראה לי הכי מתאים ממה שאני מכירה. אתמול היה לי מאוד קר ברגליים אבל לא עשיתי דבר כדי לחממם. באמצע הלילה התעוררתי מכאבים חזקים בכף רגל שמאל, בעיקר בבוהן ובזרת. הרגשתי כאילו הרגל "נרדמה" מכובד המשקל של הרגל השניה עליה אבל זה לא עבר לי עד עכשיו וזה כואב מאוד (במיוחד לדרוך). האזורים הכואבים התנפחו והם נראים אדומים ומבריקים כאלה. יכול להיות שיש שלפוחיות מתחת לעור... גם השוק באותה רגל נפוחה מסתבר, מאחר ואני לא יכולה לסגור אפילו את המגף עד הסוף. בספר של מד"א (למדתי מזמן מזמן...) יש תמונה של רגלי חפירות שנראית דומה למה שיש לי אבל אצלי זה לא כל הרגל וגם לא שניהם אלא אזורים ברורים. זה כואב מאוד מאוד... מה אתם ממליצים לעשות? תודה sky

sky*

New member
הייתי בבוקר אצל הרופא

שאמר שמה שיש לי זה סוג של כווית קור שנובעת מרטיבות וקור באזור כף הרגל. שמתי כרוב וחבשתי אבל בינתיים אני לא רואה שיפור
למישהו יש עיצות נופסות? בבקשה... sky

sky*

New member
אולי יעזור לעוד מישהו...

אני רואה ע"פ חוסר ההיענות שהבעיה שלי די נדירה. אני לא מאחלת כוויה כזאת לאף אחד אבל אם זה קורה לעוד מישהו, הנה כמה דברים שעזרו לי. - אמבטיות של קמומיל לרגל (את הצמח המיובש לשים במים רותחים לרבע שעה, להוסיף מים קרים קצת כדי שהמים יהיו פושרים ולשים את הרגל בתוך זה לכ-20 דקות) - למרוח הרבה ג'ל אלוורה (אם יש צמח טבעי עוד יותר טוב) ולכסות עם צמר גפן, לשמור כל הזמן שיהיה ג'ל, להחליף כל כמה שעות - כרוב אישית לי לא עזר - למרות שהכוויה נגרמה בעקבות קור, זאת עדיין כוויה והיא צריכה קור יחסי. לא לחמם, לא לעסות או לשפשף, לא לשים במים חמים מידי. רופא עור נתן לי משחה של אנטיביוטיקה וסטרואידים ואמר שזה אמור לעבור תוך כשבועיים. עשיתי חושבים והחלטתי לא להשתמש בה. יומיים של מנוחה והדברים הכתובים לעיל העבירו לי את הכוויה כמעט לגמרי. שבת שלום רפואה שלמה ושנה אזרחית מצויינת sky

למעלה