רגל על רטט

גהה

New member
רגל על רטט

בעיה מעט מעצבנת. מכירים את זה שאתם עצבנים או/ו יש לכם פיפי אז אתם מרטיטים את הרגל? אני בערך עושה את זה כל הזמן, אני כבר כמעט ולא שולטת בזה. זה מעצבן את רב הסביבה ומשרה אווירה כללית של לחץ. איך אפשר להגמל ממנהג זה?

נמרlר

New member
המם מוכר למדי

גם אני הייתי על מצב רטט נונסטופ... זה די הסתיים כשישבתי ליד חבר שלא יכל לסבול את זה בשיעורים.. בהתחלה הוא היה צריך להזכיר לי כל 2 דקות, עם הזמן זה נעשה קל יותר... נראה לך שיש סיבה מסוימת לזה? מתח או משהו כזה?

גהה

New member
כשחושבים על זה..

ברור לי שיש לזה איזשהו קשר, כי עובדה שאם אני בסיטואציה שגורמת לי להתרגשות, עצבנות או מתח, זה גורם לי לעבור לרטט. אבל חוצמזה אני גם עושה את זה הרבה בלי קשר הנראה לעין. ובקשר לעצתך, גם את חברה שלי זה מעצבן והיא כל הזמן צריכה להזכיר לי להפסיק, אבל אני בכל זאת ממשיכה אחרי כמה דקות, מה שיוצר מצב שהיא מתחננת שאני אפסיק, ואני מתחננת שתתרגל לזה כבר ותפסיק להעיר לי. עסק ביש.

אפשר...

לחשוב על דברים אחרים, טובים. זה מושך פעולות אחרות בגופ במקום להתעצבן. גם לי היה את זה...עדיין יש שאני עצבנית או משו, אבל לא תמיד. פעם הייתי ככה הרבה, זה הפסיק לי אם הזמן.

N a r n i a

New member
זו לא בדיוק התמכרות, אבל בכל זאת:

את פשוט עצבנית. בסטרס תמידי, גם אם את לא מרגישה את זה. יכול להיות? אם כן, יש כמה דרכים לטפל בזה, אבל כולן מתבססות על הירגעות. של הרגל, של מערכת העצבים שלך, ושלך בכלליות. נסי לפנות לתחומים כמו מדיטציה או רפואה משלימה. זה נוטה לעזור.

MaryJane1

New member
יש לי הצעה! ! !

תלכי לחוגים של מדיטציה, זה במיוחד לאנשים כמוך (כמוני, כמוהם) יתנו לך שם שיטות של איך לשלוט בחוסר סבלנות ובעצבים שלך... תנסי! לדעתי זה רעיון מאוד מאוד טוב!!!

גהה

New member
קשה.. קשה.

קשה לעשות עם זה משהו, ובמיוחד קשהלמצוא זמן לעשות את זה. בכל מקרה, נראה לי שאני מתקדמת! גיליתי שאם יושבים "על הרגל" שכזה,אי אפשר להזיז אותה כי יושבים עליה, ועם השניה בכלל לא נוח להתעסק. החיסרון היחיד הוא שהרגל נרדמת.

למעלה