רגל פה רגל שם

רגל פה רגל שם

אתמול לפני השינה ההפרשות החומות הפכו לאדומות. בלילה התחלתי לנסח בראש את הודעת הפרידה מהפורום הזה ואת ההודעה שאכתוב בפורום ההוא.
הבוקר כבר היה דימום (לא מאוד חזק, אבל עברתי לתחבושת).
אז ביקרתי במיון נשים בביה"ח. יש דופק איטי. בעין הלא מקצועית שלי הוא יותר איטי ממה שהיה שלשום וביום ראשון.
הרופאה שבעלי ואני זוכרים כמאוד מעצבנת, היתה מעצבנת אבל מעט. עשתה קולות של אמפתיה בזמן שפרסתי לפניה את ההיסטוריה שלי וניסתה לעודד אותי שהיא מכירה הרבה הריונות שהתחילו עם דופק איטי ונגמרו בטוב.
האחות (שאנחנו אוהבים) זכרה אותי מהביקורים הקודמים ובניגוד לרופאה הבינה בדיוק למה אני מתכוונת להיבדק לעתים קרובות.
לפני שהלכתי, המנהלת של המזכירות יצאה כדי לחבק אותי וסיכמנו שהכי טוב שאגיע לצד השני של הקומה (מחלקת יולדות).

במובן מסויים אני מבינה למה כולם מנסים לעודד אותי. מצד שני, אני חייבת להיות ריאלית. ובמצבי הנוכחי ריאלית זה יותר פסימית מאופטימית. אז כרגע אני ריאלית.

nn0aa

New member
ריאלית איתך

שולחת לך חיבוק חזק
חבל לי שאת רחוקה כל כך (רק פיסית)
הייתי רוצה להיות שם בשבילך

תודה

את איתי בלב, וגם זה חשוב מאוד.

שירהד1

Member
מנהל
חושבת מה לכתוב לך...

מכירה היטב את הריאליות הזו מעצמי, ובהתחשב בהסטוריה שלך- הריאליות בהחלט מובנת.
אני עדיין ממשיכה לקוות עבורך ואיתך. מקווה שלא תצטרכי לכתוב הודעת פרידה מהפורום הזה ושלא אצטרך לפגוש אותך (שוב) בפורום ההוא.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

רונית 294

New member
הכי מעצבן להיות באמצע...

אני לא ממש יודעת מה לאחל לך. כי ההריון שלי שהתחיל דומה הסתיים לא טוב. ולפעמים עדיף מוקדם ממאוחר. ומצד שני יש תקווה כלשהי וזה לפעמים עדיף על כלום.

ספרקית

New member
שולחת חיבוק גדול והמון כוח

מקווה כל כך בשבילך שימשיך בטוב למרות ההתחלה המתישה הזו

שושי291

New member
יקירה

את ריאלית כי אין לך ברירה, ובצדק. אבל עדיין אפשר להתפלל ולקוות לטוב. מסכימה איתך, דופק איטי ודימום אדום, לא נשמעים טוב, אצלי זה הסתיים כך-לא טוב. בימי ההמתנה מורטי העצבים שבהם לא ידעתי מה עתיד ההריון ההוא, התקשרתי לפרופסור ידוע להתייעץ איתו. התקשרתי אליו משום מקום בלי שיכיר אותי, והוא מאד עזר ונתן אינפורמציה. הוא אמר שכל הסימנים לא טובים, אך כבר קרו מקרים בהם עובר נכנס למצוקה ויצא ממנה, והכל היה תקין. זה לא עודד, אבל נתן שביב תקווה. אני לא אומרת לך עכשיו לתלות בזה ציפיות, אבל כן אולי לקוות טיפה שבסוף יהיה טוב... בינתיים תנוחי הרבה ואל תתאמצי, תתני לעובר הזה כל מה שאת יכולה, בינתיים. אני מחזיקה את כל האצבעות שלי, וגם שולחת לך חיבוק, ומתפללת שהכל יהיה בסדר ושיהיו לך חדשות מעודדות בתחילת השבוע. שבת שקטה.

תודה

שביב התקוה עדיין כאן.

באופן מוזר אני חיה בו זמנית בשני קצוות אפשריים:
מצד אחד אני בטוחה שזה ייגמר בציטוטק אם גודל העובר יאפשר. יש לי טראומה מהגרידות שנגמרו עם שאריות, ודווקא עם ציטוטק הלך לי טוב.
מצד שני לגמרי רואה את עצמי בחודש תשיעי בשיא הקיץ. רואה באופן מוחשי לחלוטין את הלידה ואת השהות במחלקת יולדות.

אני לא מתייחסת כרגע לכל הדרמות האפשריות בדרך. מתעלמת מסיסי שליה בעוד 4 שבועות וממה שעלול לקרות אחרי הבדיקה.

אז כן, אני מתפללת (לא לאלוהים. ליקום/למזל/לגורל. למה שזה לא יהיה) שהפעם יצליח לי. כי אני ממש לא בטוחה שאהיה מסוגלת לעשות את זה שוב, ואני עדיין לא בשלה לוותר על החלום.

חושבת עליך המון בצד הנכון של הקומה

אין מה להגיד אלא לקוות איתך, שתעברי את המשוכה הזאת, ואת הבדיקות הגנטיות, ואת השליש הראשון בכלל, ואת המשך הדרך, עד ללידה במועד ובשלום.

תודה!

אני כל פעם נדהמת מחדש מהחיבורים שנוצרו בפורום ההוא ובפורום הזה.
כאן ושם ישנן נשים שמעולם לא פגשתי, אבל תהיינה במחשבותיי לעד.
התמיכה שלכן דוחפת אותי קדימה, עוטפת אותי באופטימיות שאני לא תמיד מצליחה לייצר מבפנים.

נכון, ואני זוכרת

אבל עם רבות וטובות אחרות יצא לי להתכתב רק בפורום (בעיקר ההוא), מקסימום במסרים פרטיים.
וכולן כולן בלבי ובנפשי. וכולן כולן מכירות אותי כל כך טוב, שלפעמים זה מרגיש כאילו אתן מכירות אותי מאז ומעולם. כשלמעשה התחלתי לכתוב בתפוז לפני קצת פחות מ-3 שנים (הייתי סמויה מאז האובדן הראשון, לפני 5 שנים וחודש).

בשבוע שעבר שאלתי את הרופא שלי על כך

הוא אמר שאם יש בעיה בהריון הזה, אין משהו שיכול להציל אותו. אני די נוטה להסכים איתו.
היו לי שני הריונות שבהם הדופק נגמר בשליש הראשון. בין ההריונות יש 4.5 שנים שבהן עברתי הריון אחד תקין לחלוטין ושני הריונות שהפסקנו באופן יזום בגלל ממצא שלא משפיע כלל על הפסקת דופק.
לעניות דעתי הצנועה, אני עדיין לא יכולה להיות מוגדרת כמישהי שעברה הפלות חוזרות. וגם אם כן, בגיל שלי צפויות הרבה בעיות כרומוזומליות וככל הנראה גם יותר הפלות על הרקע הזה.
מבחינתי אם העובר תקין, ההריון ישרוד.

amuna100

New member
ככ מקווה בשבילך..

מאחלת שיהיה רק טוב ושהימים יעברו בקלות!

למעלה