רגל קוף?

רגל קוף?

שז ככה, אתמול גיסתי ראתה את התמונה של אושרי כמה שניות אחרי שנולד, באתר וקפצה ואמרה: "כן, רגלי קוף!". קודם כל התרגזתי שזה מה שהיה לה להגיד על תמונה מזמן כזה אבל בלי קשר, רגלי קוף? אני מפגרת אומה? עוד לא שמעתי שככ קוראים לקבפוט! אתם שמעתם על זה? טוב שאני יודעת איך לשים לתינוקי את הנעליים ולא יודעת על קופים. סתם מעצבן אותי במיוחד איך שהיא קפצה בידענות... אוף, נרגנת

מקומם../images/Emo123.gif

לא קוראים כך לקלאב-פוט. היא בטח טעתה ורצתה להגיד רגל סוס... כי המונח העברי התקני לקלאב-פוט הוא רגל סוסנית או רגל קלוטה. רגל קוף זה מעצבן ואת יכולה להגיד לה את זה. אני בעד להגיד כל מה שמרגישים בלב.

לא שווה להתרגז

לאנשים לא חסרות יציאות מטומטמות. בתקופה שתושתוש היה עם ה-DDB כל היום, ספגתי הרבה, בעיקר מאנשים זרים שדחפו את האף. למשל האישה בסופר "מסכן....מה יש לו?" בא לי לענות לה "הוא לא מסכן ותפסיקי לדחוף את האף". אבל התאפקתי. אז שגיסתך תגיד. מה זה משנה? העיקר שאין דבר רחוק יותר מקוף כמו התינוק המתוק שלך.

גווניבר

New member
אישית לא ראיתי אף קוף עם רגל כזאת..

ראיתי תמונה של 'הייפיסטוס' מהמיתולוגיה היוונית, שמצויירת על כד ויש לו קלאב-פוט רציני. אז יש לו סיכוי להיות אל, לצאת עם אפרודיטה ולהמציא את האש, לא רע...

שאני לא אתחיל לספר לך את כל השטויות

ששמעתי מאנשים במשך 4 וחצי שנות הורות. ובינינו - אני עדיין מתרגזת למרות שיודעת שחבל"ז...

למעלה