"רגל שמאל" (חם מהתנור
)

e v e n

New member
"רגל שמאל" (חם מהתנור ../images/Emo188.gif )

קומיקס חצי פוליטי שסיימתי לפני כמה דקות, מקווה שתאהבו :)

Cartman

New member
אני דווקא לא

גם בגלל שאני בעצמי ימני, ולא זכור לי ששרתי מתישהו מוות לערבים והרבצתי ליהודים, וגם בגלל שזה די חובבני ובנאלי, וההסבר בסוף שהקומיקס לא מראה את הצד הימני כצד טוב וכל זה, מראה זלזול בקוראים כאילו הם לא יכולים להבין את זה בעצמם.

amitais

New member
הממ

מה שאתה עושה מעוצב בצבעים יפים במחשב אבל הוא לא ממש עובד בתור קומיקס, אלא יותר כמו סיפור מאוייר באילוסטראציות, וזאת אותה בעייה כמו בעבודה הקודמת שלך. בקומיקס טוב נוצר רצף סיפורי בין התמונות, יש יותר קשר בין שתי תמונות שיושבות אחת ליד השנייה. ואני מצטרף לדבריו של וייסמן, ולוייסמן אומר: אני משתתף בצערך ובצער המשפחה, ומקווה שתחלים במהרה.

סקוט מקלאווווד היה אומר...

סתאאאם. למי אכפת מה המשקפופר הזה חושב. טכנית זה כן קומיקס, השאלה אם זה קומיקס טוב... זה אכן נראה טוב, אבל אמיתי צודק בכך שאין באמת רצף בין התמונות. מצד שני זה בערך עובד. מצד שלישי אין צד שלישי.

nirmatarasso

New member
לפה ולשם

למרות שהסנדוויץ', כעקרון צודק, אני לא חושב ששימוש ב"ווייס אובר" או טקסט מרחף מעל תמונה, הוא "לא" מוחלט. נכון שזה לא שימוש אופטמאלי בקומיקס, אבל לפעמים זה עובד. מה שכן מפריע לי (ועוד פעם אחלא עיצוב והכל) זה מה שמפריע לקארטמן. אני לא ימני ולא מפריע לי שיורדים על ימנים, אבל אני כן חושב שהגרעין או המסר או מה שאתה מנסה להעביר, צריכים לבוא בצורה הרבה יותר סאבלימינלית. כלומר - ספר סיפור שלא רק ישכנע את המשוכנעים. ברגע שאתה מציג משהו כ"ימני" אתה בעצם דוחס אותו לסטריאוטיפ ובכך אתה יוצר רתיעה של כל הקוראים. לא רק הקוראים הימניים. אם אתה רוצה להפנות את תשומת ליבי למשהו, אתה צריך למצוא מה הוא המשהו הזה ולא איזה קבוצה מהווה את הסימפטום שלו.

אני עם אריאל

הכיתוב בסוף העמוד השני היה ממש מיותר. תן לקוראים להבין לבד את המשמעות, הקוראים לא טיפשים, הם יכולים להבין לבד. חוץ מזה זה דווקא מאוייר טוב מאוד.

למעלה