רגל.....

חסויH

New member
רגל.....

הרבה פעמים, באמצע הלילה, פתאום נתפס לי השריר ברגל (בתאומים) בצורה ממש חזקה וזה ממש כואב ולא משתחרר, רק אחרי כמה דקות. לפעמים זה נתפס כ"כ חזק כך שאפילו בבוקר זה כואב. למה? מה אפשר לעשות?

AMI-101

New member
what is ברגל (בתאומים) ?

ייתכן שאתה משתמש בשריר תוך שינה. זה גם יכול להיות מחסור בתזונה מסויימת. Minerals אני לא ספציפי כי "ברגל (בתאומים)" זה לא מוכר לי ביי עמי

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
Wellcome to the Club . . .

אני לא בטוח שאוכל להעביר לך בכתיבה את ההנחיות כיצד לשחרר את השריר התפוס אבל אנסה. כשזה קורה, (וזו, למעשה, התכווצות שריר) וכששתי רגליך ישרות ומקבילות, הנח את גב כף הרגל השניה מתחת לכף הרגל ה'תפוסה' (באיזור האצבעות). בצע הרמה של כף הרגל, כלומר משוך, בעזרת ה'בריאה' את ה'תפוסה' לכיוון הבטן !!! משוך חזק !!! תוך 2 שניות ה'כיווץ' של השריר יישתחרר. חזור לעדכן אם הבנתי אותך ואם עצתי עזרה לך... אינני יודע, לצערי, את הגורם ל'כיווץ הלא רצוני' אבל אני מניח שמאחר ואינך היחיד תוכל לברר זאת באינטרנט ו/או עם רופא אורטופד.

חסויH

New member
לא ממש הבנתי איך לשחרר את ההתכווצות

אבל זה לא ממש משנה כי כבר מצאתי כל מיניי דרכים בעצמי מכיוון שזה קורה דיי הרבה. אבל עדיין, מאד מטרידה אותי הסיבה שבגללה זה קורה במיוחד שזה קורה בתדירות דיי גבוהה..........

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אם זה ימשיך להציק לך ואין לך דרך .

לשחרר את ההתכווצות בתוך 2(!) שניות, תשאיר לי מסר אישי ואחזיר לך מסר עם מס' הנייד שלי.

מינרלים

תברר עם רופא משפחה או אולי רוקח לגבי מגנזיום ציטראט. שמעתי ממטופלים שלי שסבלו מבעיה דומה והומלץ להם לקחת את התוסף הזה לתקופה מסוימת וזה מאד עזר להם. זוהי לא תרופה ולכן אין צורך במרשם אבל תתיעץ בכל מקרה. נשמח להתעדכן.

AMI-101

New member
../images/Emo51.gifתודה למיכאל ונירית

לפעמים התרגום לעברית של השם הלועזי לא כל כך מוכר לי שוב תודה ביי עמי

למעלה