רגעים בחיים

רגעים בחיים ../images/Emo133.gif

"יש רגעים שכדאי לשכוח יש רגעים שצריך לחכות יש פעמים שצריך לשמוח ולפעמים גם לבכות. יש ויש ו.... אם נמשיך זה לא ייגמר, כי בסך הכל- לכל דבר יש זמן אחר" <לכל דבר יש זמן אחר/ נוי בשירי>
ספרו על רגע מקסים, על רגע משמח, על רגע עצוב ועל רגע בלתי נשכח שחוויתם עם אחיכם ואחיותכם ביחד או בנפרד .

../images/Emo178.gif

רגע מקסים : אחי הוא בן אדם די אנטי ומרוכז בעצמו . אך כאשר עברתי ניתוח גדול ומסוכן , אני זוכר אותו דואג לי , אוהב אותי , זה היה כל כך מקסים לראות שכן יש לו לב מתחת לכל "הרוע"
רגע משמח : לראות את אחי מאושר וקורן משמחה כאשר נועה הגיעה למשפחה
שוב מוכיח שאין לו לב מאבן
רגע עצוב : זה לצערי לא חסר . ביני לבין אחי היו המון מריבות בגיל יותר קטן , המון תאקלים , המון ירידות אחד על השנים . אני באופן אישי נפגעתי אין ספור פעמים , עד היום לא נראה לי שסלחתי לו בצורה מלאה . רגע בלתי נשכח : בגלל שאני רשע
אני זוכר שהוא רץ לתוך דלת זכוכית נקייה היטב מכיוון שהוא חשב שאין שם כלום ושבר את האף
I'm a badass

הרגעים שלי ../images/Emo41.gif

רגע מקסים: שאחי לקח אותי איתו למסיבה בגעש
הוא בד"כ לא עושה את זה. רגע עצוב: הייתי בת 11 אני חושבת אחי הציל את חיי כשאיבדתי את ההכרה בבית בחופש הגדול והוא זה שהזמין אמבולנס ואת אמא שלי
רגע משמח: וזה לאו דווקא איתו זה עם כל המשפחה. אני אוהבת לצאת עם המשפחה ושהוא מגיע גם וכולם יחד. זה הכי משמח עבורי

noooga

New member
בחתונה..

בחתונה של אחותי הגדולה (שד"א הייתה לפני חודש בדיוק!) רקדנו כל האחים ביחד.. זה היה רגע מדהים בעייני! אפילו חברה של אמא שלי אמרה לאמא שלי שהשמחה העיקרית בחתונה היא היחסים בין האחים ושרואים את זה לפי איך שאנחנו רוקדים ביחד. אני לא יודעת אם זה מתאים.. אבל פעם אחת עצמתי עיניים על הספה והייתי חצי ישנה ופתאום אח שלי נתן לי נשיקה קטנה על הלחי.. זה היה רגע ששימח אותי! זה הראה לי שאני חשובה לו... כמה שנשיקה קטנה יכולה לשמח בן אדם זה משהו

למעלה