רגעים מביכים

No name for now

New member
רגעים מביכים

בואו ננסה לשתף קצת אני מציעה לאנשים לשתף כל מיני רגעים מביכים/משעשעים שקשורים לגילוי של אנשים על היותכם יתומי צה"ל אתם מוזמנים

No name for now

New member
../images/Emo2.gif נפל עליו פסנתר?

טוב אני אפתח בהיותי שוחרת (הכשרה למקצוע צבאי בהיותי אזרחית) כשאנו חברי וחברות הקורס עוד התוודאנו אחד לשני, באחד הימים הבנות בחדר סיפרו על מה הן מנגנות. כשנשאלתי סיפרתי שלמדתי פסנתר 6 שנים אבל אחרי שאבי נהרג לא רציתי לנגן יותר, אחת הבנות שאלה: "מה המוות שלו קשור לפסנתר?"
תשובתי היתה: "מה פתאום? מה נפל עליו פסנתר?" דממה
אח"כ מישהי התחילה לצחוק

עציון

New member
רגע מביך מכיוון אחר.....

איך בכלל נודע לי שאני בכלל יתום צה"ל לאחר שאבי נפל בהיותי בן 8 חודשים? מי היה הראשון לספר לי? אימי? לא. הדודים? לא השכנים? לא בשמחת תורה לאחר ההקפות נוהגים לומר תפילת יזכור. אני כולו בן 6 (ואמי נישאה שנית) אבי החורג קורא לי להיכנס לבית הכנסת. בידוע, שבזמן תפילת יזכור מי שיש לו הורים יוצא החוצה. לא הבנתי למה קוראים לי להיכנס. ואז הדוד שלי דחף לי את הסידור ואמר לי לומר מה שצריך לומר. לא הבנתי למה זה נפל עלי. התחמקתי כאשר כולם געו בבכי(זה היה בתחילת שנות ה-50 כאשר האולם היה מלא בפליטי השואה) ויצאתי אל החברים הזאטוטים. הילדים שאלו למה ועל מה אבל לא היתה לי תשובה. בבית, שאלתי לפשר הדבר ואז ורק אז, 6 שנים אחרי...הסבירו לי שלמעשה..ו...ו...ולכן...אני הייתי המום. טרואמה לכל החיים. 26 שנים אחרי כן, הבן הקטן שלי עשה אותו סיבוב לאחר שאימו-אשתי ניפטרה בחטף והיא בדיוק באותו גיל של אבי שנפל.....

No name for now

New member
וואו

תודה ששיתפת אותנו אף פעם לא חשבתי איך משפחות התמודדו עם כזה דבר

Blues89

New member
פווו איפה להתחיל?!

כל פעם שבנאדם מגלה שאני יתומה - הוא מתאבן. אפח'ד לא יודעת איך לדבר איתי על זה והכל, ולפעמים זה מצחיק והכל אבל זה גם לא נעים כ"כ. כל הזמן שואלים אותי למה אני לא יוצאת ביום העצמאות וכל פעם אני אומרת שבשבילי זה עדיין יום הזכרון, אז היום ילד שאל אותי כזה: הוא: למה את לא יוצאת? אני: כי בשבילי זה עדיין יום הזכרון... הוא: מישהו שאת מכירה נהרג בצה"ל.? אני: כן הוא: מי? אני: אבא שלי חחח ואח"כ הוא לא דיבר איזה רבע שעה עד שאמרתי לו שזה בסדר והכל. בכללית כל הזמן בזמן האחרון מגלים את הדברים האלההה.... מה איתך?

למעלה