רגעים מרגשים שקשה לשכוח

רגעים מרגשים שקשה לשכוח ../images/Emo9.gif

יש את הרגעים האלה שפשוט קשה ולא רוצים לשכוח, זה יכול להיות הלידה של האח/ות הקטנים
, אולי הבר מצווה שלהם וההתבגרות
, אולי אפילו החתונה שלהם ולראות אותם מאושרים עם בני/ות זוג
. אילו רגעים מרגשים לא תשכחו מעולם שקשורים לכם ולאחים שלכם

החתונה של אחותי

אני הייתי המלווה שלה אז כל היום היינו ביחד ,אומנם הייתה התרגשות אבל לא בכי וכזה... . כמה דקות בערך לפני שהתחילה החופה דברתי עם דוד שלי בקשר אליה ופתאום התפרצתי בבכי שאין לי מושג מאיפה הוא הגיע כמו ילדה קטנה שהרגע הרביצו לה. התרגשתי המון!! בכל זאת אחותי היחידה התחתנה..
סיסי

וואוו, יש הרבה

קודם כל, אני זוכרת איך הגעתי עם אבא שלי לבקר את אמא בבית החולים לאחר שאחי נולד. אני זוכרת את הברית שלו. אני זוכרת איך החזקתי אותו בזרועותיי בפעם הראשונה. אני זוכרת איך אימצנו בהתרגשות גור יחד. (אבל אחרי לילה אחד הוא הוחזר לבית ממנו לקחנו אותו. - נו, אמא שלי הסטרילית) אני זוכרת את הבר מצווה שלו. אני גם זוכרת בהתרגשות את החברה הראשונה שהוא הביא הביתה. (היא היתה מקסימה.)- עד היום היא האקס המיתולוגית שלו. (אולי זה נושא לשרשור נפרד.)

אני שמחה וגאה לומר

שליוויתי את בנדוד שלי בכל הקשור ללימודי הרפואה שלו: זה התחיל בטקס קבלת התואר הראשון (כמובן שנכחתי וצילמתי...) המשיך בתקופת הסטאז' בה עבדנו באותו ביה"ח וכלה (בינתיים) בטקס קבלת ד"ר לרפואה (שגם בו נכחתי וצילמתי!) ואני מאוד מתרגשת מזה ושמחה מאוד לקחת חלק!

h e n y

New member
אהמממ

את הבר מצווה של אחי והחתונה של אחי השני, בגלל שאחרי האירוע כל האחים והדודים והורים ישבנו בחוץ ודיברנו עד מאוחר...וזה היה ממש כיף.. עוד רגע מאושר זה היה בהצגה שלי...שהאחים באו לתמוך זה היה ממש מרגש.. וגם בהפתעה של אבא שלי לפני הרבה שנים...אני זוכרת שכל האחים עזרו לארגן ביחד וזה היה יפה..

למעלה