רגעים קריטיים באפייה

שגיב23

New member
רגעים קריטיים באפייה

מה הרגעים שאתן חוששות באפייה ??
אצלי יש 3 מצבים
אפייה של בראוניז
או שזה נהיה עוגה כושית או שזה רטוב ולא אפוי מספיק

פחזניות
הרגע הזה שחוששים עבר או לא עבר הזמן
כדי לפתוח את התנור

מאפי שמרים
הלחם אפוי מספיק

עוגת שמרים
מוכנה או התייבשה

שתפו גם אתן

חג שמח אופות נהדרות
 

bali

New member
מנהל
היי שגיב, העלית נקודות טובות

רוצה לדעת מה אני עושה כדי לוודא מה המצב ברגעים הקריטיים האלה?

ותוסיף עוד שני רגעים -

בהקצפת חלבונים - האם הקצף מספיק יציב אבל עדיין רך ונוח לקיפול בתערובת או כבר נוקשה מדיי ויתפרק לגושישים בקיפול?

בהקצפת שמנת מתוקה - האם היא יציבה או אוטוטו מתפרקת לחמאה ונוזל?
 
למעלה