רגעים של הצלחה
אייקון 2013

shirkhan

New member
רגעים של הצלחה
אייקון 2013

הזמנתי כרטיסים דרך האתר (וגם נרשמתי לאגודה 'על הדרך' ).
רציתי לדווח שהתהליך עבר בהצלחה. ההרשמה פשוטה, קיבלתי תשובות במהירות. ובאופן כללי אני מרוצה מאוד ממערכת התשלומים וההרשמה של הכנס.

מנסיון עבר, אני ממליץ בחום לקנות כרטיסים מראש. לא רק כדי להבטיח מקום מראש לאירועים הפופולרים, אלא גם לחסוך את הבלאגן והעומס בקופות. (כמות המשתתפים גדלה משנה לשנה בעקבות הארגון המוצלח וזה מורגש, במיוחד ביום הראשון .
*my 2 cents

dixie chick

New member
סיריאסלי? לזה את קוראת "פשוט"?

להרשם לשני אתרים שונים ואז לתאם בינהם באמצעות שליחת מייל ידנית, וזה שאי אפשר להרשם לכמות האירועים אלא לרכוש כרטיסיה שיהיו בה עודפים\ פחות מדי?

dixie chick

New member
ו.. פוף ויתרתי על אירוע בגלל שאני לא אקנה

בשבילו עוד כרטיסיה שלמה
מעניין כמה כסף מפסידה האגודה על התרגיל השיווקי הרעוע הזה

shirkhan

New member
האגודה לא עושה עליך תרגיל שיווקי

קני כרטיסיות לפי כמות רצועות התוכן שאת רוצה. אם נשאר "עודף" רצועות תוכן שלא נכנסות בכרטיסיה של ה 3 או 8 פשוט חכי עד שההזמנה המוקדמת תסתיים ואז תזמיני בנפרד.
פשוט. ואם יש לך שאלות שלחי להם מייל.

trilliane

Well-known member
מנהל
ולי נשארו ניקובים עודפים... אם מישהו צריך

אני בטוחה שיש עוד אנשים במצבך וגם במצבי, צריך רק למצוא למי להשתדך.

סקיפי

New member
אתה מתכנת?

מוכן לתרום ולעזור בחינם כדי לשפר את הממשק בין מערכת הכרטיסים למערכת ההזמנה? [בחינם, כי ל הפעילות באגודה מתבצעת בהתנדבות על חשבון האנשים וזמנם הפרטי]
אם לא, אז כנראה שהמצב ישאר כמו שהוא עכשיו.

dixie chick

New member
דבר ראשון אני בחורה

דבר שני אני מכירה את מי שפיתח את המערכת של האגודה ולא את מי שפיתח את המערכת של אייקון
לא יודעת ולא עינייני למה בחרו לפתח שתי מערכות שונות על ידי שני גופים שונים, בטוחה שיש לכך שיקולים כלשהם שאני לא מודעת אליהם
דבר שלישי אם אני אגיד כן עכשו זה כבר לא יעזור לאף אחד, אני לא נתקלתי בבקשה לעזרה מאייקון כשזה היה רלוונטי (קשה אולי לומר שאני מעורה מספיק בשביל שכן הייתי יודעת אם הם היו מבקשים?) ולכן כל הנזיפה (?) לא רלוונטית, למה בחרו לא לבקש עזרה אם ידעו שאי אפשר לפרסם מערכת אחידה? אולי היו דברים אחרים שמנעו מהם לאחד שאני לא יודעת וזאת היתה ההחלטה הכי טובה שהתקבלה בהתאם לנסיבות מסויימות? אולי עלות העזרה הזאת והפיתוח הם בכלל לא ראליים?

בשורה התחתונה, היתה פה הודעה על כמה קל לשריין מקומות לאייקון, הגבתי את דעתי (שזה לא קל בכלל), אני לא אמרתי שאני לא סלחנית לגבי הסיבות, אבל העובדות הסופיות עדיין בעינן.

למעלה