רגעים של חולשה . . . .

dominogrose

New member
רגעים של חולשה . . . . ../images/Emo11.gif

רבתי עם אמא שלי. . . נראה לי שאני "אברח" לכמה זמן! אני רוצה להתבודד. אני לא יודעת אם אני אהיה כאן בזמן הקרוב... אבל אני אתגעגע!

פלג^ר

New member
מתוקה שלי לפני שאת עושה את הצעד

הלא שפיותי הזה תחשבי ותספרי עד10 רוצה לדבר?ממי

תם-תם

New member
יקירותי, אתן פה?

אתן פה? יש לכן זמן? בא לכן לצ´אט? תם-תם

ח.ג.

New member
לכל מקום תביאי את עצמך ../images/Emo2.gif

לכותבת שלום אני מבין את הרצון לקום ולברוח.נדמה כי כל אדם בזמן זה או אחר חווה זאת.יחד עם זאת כדאי לזכור כי בראש וראשונה לכל מקום אליו תברחי קודם כל את מביאה את עצמך.שאלה האם את אוהבת את עצמך ורוצה/מוכנה להשלים עם עצמך כפי שאת? שאלה נוספת ואם כבר ברחת האם בכך נפתרה הבעיה ויחסיך עם אמך? ואולי כדאי לעמוד מול המציאות ממנה את מנסה לברוח ולהחליט אני מתמודדת באופן אמיתי עם הבעיה? כאמור שאלות למחשבה עם עצמך ואם תרצי להתחיל תהליך של שינוי אני כאן למענך.

dominogrose

New member
עוד לא עשיתי שום צעד. . . . אבל. .

אני רוצה קצת להתרחק מהבית... להתבודד... כמה שאני מנסה להסתדר עם אמא שלי , זה לא הולך! ואני לא אומרת שהיא כאן שלא בסדר , אולי אני זאת שלא בסדר. אבל אני רוצה קצת חופש מכל הבלאגן בבית , אני רוצה קצת ללכת , לנקות את הראש!

מכשפה

New member
היי דומינונת, לאן תלכי? ../images/Emo23.gif

את יכולה לישון לילה אצל חברה, עכשיו חופש, ואת יכולה להזמין חברה אלייך, ואת יכולה, להיות אצל חברה עד הערב ולחזור לישון בלילה. אבל לא לברוח ולא להעלם, ולהסביר לאמא את הצורך שלך במרחק, ולנסות לא לריב איתה. ואם היא לא מבינה אז תסבירי לה בשקט מה עובר עלייך. ואם היא בקטע של הצעקות שלה- אז תלכי משם. לחברה, למישהו מהמשפחה שגר קרוב, אבל תמיד למקום ידוע ובטוח. היום המצב מאד מסוכן, ואת צריכה להזהר!!מכל הבחינות. בסדר? ותנסי להיות קרובה לאמא שלך, ולהבין מה קורה לה.

dominogrose

New member
תודה , מתוקה!! את בהחלט צודקת!!

אני אשמע בקולך... :)) אין לי לאן ללכת... אני אשן אצל חברה. במצב שאני נימצאת בו אני אצתרך לישון אצלה חודש... אבל אני אסתפק ביום אחד... אני מקווה שגם זה יעזור! תודה מכשי!! היית צריכה לקרוא לעצמך מלאכית או משהו... קבלי חיבוק ממני!!
ועוד אחד . . .

dominogrose

New member
תודה מתוק!!! את בהחלט צודקת!!

אני אקשיב בקולך...
) הרי אין לי לאן ללכת! אז אני אשן אצל חברה או משהו... במצב שלי אני אצתרך לישון אצלה חודש אבל אני אסתפק ביום אחד... בתקווה שזה יעזור. תודה לך מכשי!! היית צריכה לקרוא לעצמך מלאכית או משהו כזה קבלי חיבוק ממני
ועוד אחד . . .

dominogrose

New member
רק אל תחשבו שאני משוגעת שאני כותבת

כל הודעה פעמיים
חשבתי שההודעה הקודמת לא נקלטה או איך שאומרים את זה... כי המחשב שלי נתקע כל שניה

מכשפה

New member
היי חמודה, תרגעי, לי יצא כבר שלוש

פעמים לשלוח אותה הודעה. יש למנהלת הפורום את הכלים כדי למחוק. כך שזה לא נורא. ובקשר למחשב שלך שנתקע- אולי נכנס לו וירוס. יש היום וירוס תולעת חדש שנכנס דרך המייל, ויכול לעשות צרות. או שהמחשב שלך עמוס מדי, או ששולחן העבודה או המועדפים עמוסים מדי. או -תקלה. בכל אופן, תמשיכי לכתוב לנו. אני מאד שמחה שעזרתי לך. בשביל זה אני כאן. וגם את. ותשמרי על עצמך, בסדר?

למעלה