רגעים של חוסר שפיות (=

רגעים של חוסר שפיות (=

בס"ד המתח הגובר לקראת הציונים העומדים להתפרסם (למה הפיצו שיש ציונים ביום שלישי שעבר??) + השלמה עם כך שבסה"כ זה לא משנה, אני הולכת להיפגש עם מועד ב' + התגלית המתסכלת שמועד ב' הוא ביום שישי !!! (אוףףףף) וכנראה גם הקרבה לחדר מוזיקה, גרמו להולדת השיר הבא. אז בבקשה אל תאשפזו אותי... זה נורמאלי (= כל הסיבות למועד ב' ********************** (במנגינת "זה סימן שאתה צעיר" - מתיימר לפחות. יש סיבה למה אני לא במוזיקה
) אם בהצלחה שלך 'תה לא כ"כ בטוח אם מועד ראשון הוריד לך ת'מצב רוח אם ב'זיכרון' כל שהצלחת הוא לשכוח זה דופמין או סרוטונין שדפקו לך ת'מוח?? זה סימן למועד ב' או-או-או כל כך מועד ב' גש למועד ב' או שנדפקת באמת! אם כשהתקשרת לניסוי שכבר בפתח משוק חשמלי מצאת עצמך במתח, אם כדי להתמודד עוד אישיות פיצלת ואת הפאוור פוינט בשל הפוביה כבר הסרת – זה סימן למועד ב' או-או-או כל כך מועד ב' גש למועד ב' או שנדפקת באמת! אם עשית התניה לשני צידי מטבע אם ת'התרגשות של סוף הפרק הוא קובע, אם מצאת שח"ח הוא רק טיפול מונע אם ההיפותלמוס ת'קורטיזול ש'ך משגע... זה סימן למועד ב' או-או-או כל כך מועד ב' גש למועד ב' או שנדפקת באמת! אם לא 'ב' אלא 'על' סכימות רק חשבת אם בכל קרנות הרחוב מקרי חירום חיפשת אם ראית 'אש' ומקונפורמיות חששת נאלץ לומר לך את מה שכבר ידעת... תזדקק לפסיכולוג אוי ואבוי ניפגש בעוד שנים רשום ת'מספרים מזלך שיש לך בפסיכו חברים...

rachelp1

New member
../images/Emo24.gif אני איתך מתוקה...

כל הכבוד על היצירתיות והמחשבה...

למעלה