רגעים של נחת

אדמiנית

New member
רגעים של נחת

אתמול, בין הערביים, היינו משפחה מורכבת לתפארת. בעלי, בני הצעיר (מנישואי הראשונים) ואני נסענו לירושלים, לרחבת הכותל הארוע - השבעה של טירוני נ"מ מחזור אוגוסט - בהשתתפות בני השני. אמנם חלק די גדול מהטירונות הוא הפסיד בגלל מחלה ארוכה, אבל בכל זאת... קיבל תג יחידה, קיבל את סמל הנ"מ לכומתה. בעלי לשעבר הגיע גם, עם בנה של אשתו. עמדנו שם כולנו, צופים בטקס המרגש. חבר'ה צעירים עומדים (נוח, דום, נוח, דום ) נשבעים אמונים למדינה ולצבא, שואגים בקול גדול את השורות המרגשות והמזעזעות בחלקן (אני נשבע להגן על המדינה ואף להקריב את חיי למענה) אוחזים בנשק ובספר תנ"ך, שרים את 'התקוה' בקול ענק. היו שם כמה רגעים שגרמו ללב להתמלא בגאוה ולעיניים לדמוע. לרגע הסתכלתי עלינו מהצד משפחה מורכבת עומדת שם בשיא הטבעיות, בשביל החייל שלה. שמה את כל המחלוקות (ויש כאלה) בצד. ועוטפת אותו. הייתי גאה מאד אתמול. בו - בחייל המקסים שלי ובנו - המשפחה המורכבת שלי.

azaria

New member
כל הכבוד../images/Emo195.gif ואיזה יופי../images/Emo46.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif

Sunshine1000

New member
באמת נעים לשמוע

הלוואי וירבו ימים כאלה
ושתרוו רק נחת והצלחה לחייל החדש שהצטרף לשורות הצבא.

oehhe

New member
קולה כבוד

מצדיע בשמונה ידיים לחייל ולמשפחתו. oehhe

החתולית

New member
../images/Emo25.gif בשעה טובה לחייל שלך

פתאום אני קולטת כמה שנים אני מכירה את הסיפורים על הבנים, ומבינה בני כמה הם (מה זה אומר עליהם ומה זה אומר עלינו?) :))) בהחלט כל הכבוד (קולה זה משמין), על היכולת להיות יחד בשביל הבנים. דרך אגב, אני נוסעת לחו"ל, רוצה לשלוח את הביקיני איתי לרומא ?

אדמiנית

New member
אחחחחחחחחחחחחח רומא ../images/Emo9.gif

ביקיני
מה קרה לך, אני לובשת בגד ים שלם.... טוב, בעצם לובשת זה לא מינוח נכון. עכשיו, כשעברנו דירה, הוא התעורר לרגע מהשינה העמוקה שלו במעמקי הארון, עבר לארגז, ואחר כך שוב לארון... תזרקי מטבע בשבילי במזרקת המשאלות

מזל טוב והמון הצלחה לחייל../images/Emo104.gif

וכל הכבוד להורים (כוללםםםם) שגידלו אותו לתרום למדינה ולהלחם למענה. תמסרו לו הצלחה רבה בדרכו הצבאית , בריאות והמון אושר עד מאה ועשרים.

rolan

New member
התרגשתי עד כאן

יכולה לראות את התמונה המרגשת הזו ואת הסיטואציה הכמעט בלתי אפשרית ולדעת, מנסיוני, שזה אפשרי. הלוואי והיינו מצליחים לגרום לרגעים כאלו להיות חלק עקרי בחיינו המורכבים. מזל טוב לכם ולחייל הגיבור שלכם

למעלה