רגעים של צער ושמחה

אעש

New member
רגעים של צער ושמחה

אולי כאן יהיה לי יותר קל לספר מה שעובר עלינו כבני זוג משפחה וכל אחד לחוד אנחנו עברנו 3 פעמים הפלות עם עובר ללא דופק בשבועות 12, 14, 19 וכל פעם זה כואב יותר ההתמודדות בפעם אחרונה היתה הכי חזקה כי עברנו את השלבים של שקיפות עורפית חלבון עוברי והגיע זמן מי השפיר ושם נפל הבום הגדול אין דופק חשבתי שהרופא מדבר למישהי אחרת הרגשתי שאני צופה בסרט בשידור חוזר אבל אני לא השחקנית הראשית נאלמתי דום אפילו לא ירדה לי דמעה אבל הכאב החד בגוף בנפש אפילו השיערות בראשי כאבו בזמן שקבעתי את התור להפסקת ההריון הרגשתי שאני מתפקדת כרובוט מתוכנת הייתי שם בגוף אבל לא בנפש הגעתי הביתה כולם רצו לנחם אבל לא יכולתי לדבר עם אף אחד בעלי לא הוציא הגה גם הוא קיבל זאת כשוק טוטלי עברנו את הפסקת ההריון וקיבלתי את חומר מההפלה של העובר והשיליה לבדיקה גנטית{שלא רצו לקבל בבי"ח תל"ש} והסתובבתי עם העובר בצנצנת במקום ברחמי עד שהעברתי למכון גנטי פרטי ואחרי ימים ספורים הרגשנו שיש להוציא את הכאב החוצה לא עשינו זאת כי הילדים בבית בחופש וההתמודדות שלהם קשה ואין צורך להוסיף ואז בלילה ישבנו שנינו ורק בכינו וניסינו לנחם את עצמנו ושזו לא אשמת אף אחד וחייבים להמשיך קדימה לראות את הדברים הטובים שיש לנו כמו השמחה שיש לנו מהילדים והחיים המשותפים הנהדרים ולראות את האור שתמיד צריך לקוות שיהיה טוב ולנצל את החיים על הצד הטוב ביותר כי אנחנו חיים פעם אחת ואסור להתעכב ולראות את הדברים הלא טובים למרות שלפעמים הם קשים מנשוא אז נאחל מכאן לכולנו ימים טובים יותר והלוואי ונתכתב בפורומים עם חיוך על הפנים חג שמח א.ע.

אתם לא לבד../images/Emo24.gif

האמת שאין הרבה מה לומר אחרי סיפור כזה, ומי כמו מי שעבר סיפור כמו שלכם ושל חברי הפורום יודע כי מעטים הדברים החכמים שניתן לומר בשלב זה. בכל אופן, חשוב לי שתדעו שאתם לא לבד ואנשים רבים חושבים עליכם עכשיו ומקווים לעתיד טוב יותר. אני שמחה שאתם יכולים למצוא נחמה בילדים שכבר יש לכם ואם ניתן בכלל לדבר על משהו שיכול לנחם אחרי אובדן כזה הרי אלה הילדים שכבר יש לנו. אני מקווה שהקושי שאתם עוברים יותר יאחד מאשר יפלג וביחד כזוג וכמשפחה תמצאו כוחות להמשיך הלאה, וזה כמובן לא אומר שתשכחו את העבר. שולחת חיבוק פילה סגולה

לאעש... ../images/Emo140.gif

מאד מעריך את הפתיחות שבך... כל כך הזדהיתי עם שכתבת: כן, תחושת האבדן קשב וכואבת. זו עובדה. ההבדל בין זוג שיתקשה להתמודד לבין זוג שיקל לו במעט או הרבה להתמודד טמון במחשבה של בני הזוג על אופן ההתמודדות. ערכתי חלק מדברייך כמשפטים קצרים בצורה שלדעתי תציג לי עד כמה חוכמה טמונה בהם: זו לא אשמת אף אחד חייבים להמשיך קדימה לראות את הדברים הטובים שיש לנו כמו השמחה שיש לנו מהילדים והחיים המשותפים הנהדרים לראות את האור תמיד צריך לקוות שיהיה טוב לנצל את החיים על הצד הטוב ביותר כי אנחנו חיים פעם אחת אסור להתעכב ולראות את הדברים הלא טובים למרות שלפעמים הם קשים מנשוא... אז נאחל מכאן לכולנו ימים טובים יותר והלוואי ונתכתב בפורומים עם חיוך על הפנים חג שמח... חג שמח גם לך אשע, שוב, מודה לך על הדברים שמאד נגעו לליבי... תמיד איתנו

למעלה