רגעי משבר שגרתיים

opposite

New member
רגעי משבר שגרתיים

מיהו העלוב שבאדם? בן אדם יותר מדי מלודרמטי בן אדם שנכנס לסצינות מסרטים בן אדם שאוהב לדבר הרבה ולעשות מעט מאוד בן אדם שאוהב לדמיין דברים להיכנס לאשליות לחלום חלומות על דברים שהוא לא ישיג וגם לא ינסה להשיג בן אדם שמכור למזוכיזם לזמן קצר ומיד מתעשת ברגעים שהוא צריך את אותו מזוכיזם בן אדם שאוהב להתחכם עם עצמו ולהיכנס לתסריטים דימיוניים עם אנשים דימיוניים בן אדם שחולם על שתיית אקונומיקה בכוס יין מזכוכית דקה בן אדם שחולם על קפיצה לתוך תהום עמוקה עמוקה יותר מדי בן אדם שטובע ברחמים העצמיים של עצמו ומשום מה ניצל מהם ברגע האחרון משום מה בן אדם פאסיבי, שאוהב להיות מנוצל ע"י החברה לא אוהב שינויים לא אוהב בן אדם שסערת רגשות תוקפת אותו כל חודש והופכת לשיגרה בן אדם הפכפך מבפנים, מבחוץ כלום ריק ריקני זקוק לאהבה בלתי ניתנת ובלתי ראויה זקוק להימלטות מעולם שכולו יחס הפוך כולם עיוורים חוץ מהבן אדם הזה לפעמים גם הוא רוצה להיות עיוור אבל הוא לא יכול הוא לא יכול להיות עם כולם אולי הוא פשוט אינדיוידואל אולי הוא פשוט...אנטיפת אותו בן אדם יודע שבקרוב הוא יתחרט על הכל גם על השורות האלה גם על ניסיונות ההתאבדות שלו פעם אחת הוא יעשה את זה כמו שצריך רק פעם אחת, לא יותר וכשהרגע הזה יגיע צדק ייעשה, בלי חרטה מעבר בין עולמות, בלי כאב עזיבת אנשים שכל כך קרובים אליו, בלי נקיפות מצפון בלי רגשות אשם זה העלוב באדם אדם שלא ישתוו לו אדם שלא עשה הרבה בעולם הזה אדם שלא עבר הרבה בעולם הזה אבל בכל זאת לא יכל לשרוד בתנאי יחס הפוך והעלוב באדם, אותו בן אדם נתעב זה אני יש האומרים שהתאבדות היא דבר מטופש ולא הגיוני לעשות יש האומרים שזה פשוט יציאת מפלט הגיונית ביותר ממקום לא הגיוני אני בוחר באפשרות השניה להתראות

ה מוזה

New member
איתי ! ויש אומרים להגיד קשה לי ../images/Emo26.gif

תושיטו לי יד כי הרגע ממש קשה לי ... זו לא חולשה אלא מעלה . אז אם קשה לך , דבר איתנו . שתי האפשרויות איתי - מובילות לאותו מקום לוותר על העתיד שיהיה לך.. ויהיה לך !! אז דבר איתנו .

למעלה