רגעי נוסטלגיה..?

qball4

New member
רגעי נוסטלגיה..?

איזה פרק הכי אהבתם בגולשים? אני אישית את הפרק בו החבורה גילו את האש המסתורית, שקווין מצא דרך לתקשר איתה, פרק גאוני וממש הצליח לדעתי..

Lockergnomie

New member
או, פרק מצויין!

אחד מהאהובים עליי! אני אוהבת המון פרקים מהעונות הראשונות, אבל הכי הכי? אמממ, אולי הפרק עם העולם של ההיפים כשהם נפרדו בגלישה ווויד ורמי התארחו אצל ההיפים וקווין וארטורו שכרו עליית גג (חחח, ואטורו היה עם הסרט הצבעוני הזה של ההיפים על המצח אחרי שקווין פגע בו עם אבן בטעות {בניסיון להוריד מהגב שלו את החרק הקטלני ההוא}, ואז היה גם שוטר אחד שירד עליו, וארטורו מה זה התעצבן!
אח... אין כמו הפרופסור!! מנהלי הסדרה היו כל כך מטומטמים כשהעיפו אותו מהסדרה!).

joba

New member
אני אישית אוהבת את כל הסדרה אבל...

הפרק שבמיוחד אהבתי היה הפרק של סוף העולם עם האסטרואיד.... וגם הפרק שמגי וקווין נתקעו בבועת עולם משלהם וחיו שם את כל חייהם...

Boran

New member
חחחחחחח

דוקא זה הפרק היחיד נראה לי מהארבע עונות הראשונות שראיתי רק פעם אחת
לא מתתי עליו הפרק האהוב עליי הוא הפרק שהם היו בשלושה עולמות בפרק אחד, שהאחרון ביניהם היה הפרק שהזמן חזר לאחור.

Boran

New member
כמובן, איך אפשר לשכוח...

גם הפרק הראשון היה מעולה (אני אישית אהבתי הרבה יותר את החצי הראשון שלו... החצי השני- בעולם של הרוסים- פחות) וגם הפרק האחרון היה מגניב

Lockergnomie

New member
יש לך בעיות עם רוסים?../images/Emo11.gif

חחח, סתם.. אממ, אני גם מאוד אהבתי את הפרק עם מחלת הקיו, ואני חייבת לציין שג'רי ניראה ממש טוב עם שיער ארוך!!! בנים עם שיער ארוך שולטים!!!

למעלה