רגעעעעעעע לפני שהולכימ

רגעעעעעעע לפני שהולכימ

כתבתי שפעמ רקדתי בלט כל ככ רציתי שתגיבו על שהייתי בלרינה ריקוד סתיו אחד לפני השנה {מחייכת}

איזה הולכים?

עכשיו רק התעוררתי גם לך היו נעלי אצבע ורודות שעומדים איתן על קצות האצבעות? את חייבת לשלוח תמונה

וקוקו גמ

נעליימ ורודות וקוקו אסופ ומתוח היומ אני קרחת מתוכ בחירה וורוד זה מוקצה חחח

sad

New member
סחתיין עלי

תארתי לעצמי אותך קצוצה מבחירה..

אמר לי המורה

בחיים לא אשכח. גם אם כואב לך תעמדי זקופה בלרינה רוקדת כאילו אין כבידה מרחפת.. מעופפת כאילו הכל קל.. אח..אח.. מי יתנני ברבורה.. איך קרה שנשארתי לי ברווזה גע..גע.. זה הקונטרה על הנחתת המוראל בשרשור הקודם

sad

New member
וואלה, נראה לי שאזמין את אמא שלי

להצטרף... אמא שקראה את המפה וידעה שפה תצמח נפילה (181 ס"מ) ורצתה ברבור זקוף בלרינה ללא כבידה ובסוף חשבה שאני ברווזה וזה לקונטרה שניסית, אחת מהצד לשים לכתוב מקודם אז הא לך

sad

New member
ובקריאה שנייה של דברייך

פתאום חושבת על דברים שכתבת בעבר, ואני נזכרת בורד מוסינזום שכתבה כך, ומצטערת על הכבדות, למרות שהבטחתי לעזרא שאפשר גם בלי אז בקבוק שרדונה היה פה ובזה נזכרתי: שיר שחשבתי בצעירותי על עצמי ומתאים: לפני כמה לילות דיברתי עם איש אחד שהיה לי חכם נורא דיברנו הרבה על אהבות ואכזבות וחתולים אמרתי לו שהתכונה שאני הכי אוהבת מעריצה בחתולים וקמת גם בי זה שלא משנה מאיזה גובה הם יפלו או מאיזה גובה יזרקו אותם תמיד הם ינחתו על הרגליים יחייכו חיוך חתולי ומתנשא וימשיכו ללכת ראילו כלום לא קרה ואף אחד לא נפל ובטח לא הם כשאמרתי את זה לאיש שהיה לי חכם נורא הוא שתק לרגע ואח"כ ענה שזה בכלל לא כך אלא אחרת לגמרי שבעצם החתולים רק עושים כאילו לא כואב והם נפלו על הרגלים בעצם הם נופלים על הגב ונשברים ונשברי0ם כל פעם מחדש לרסיסים אבל הם חתולים ויודעים שזה חלק מהתדמית שלהם ושכולם מצפים שהם יפלו על הרגלים אז הם לא מראים לאף אחד שזה לא ככה באמת ממני אחת משלך

אח.. sad

אז זהו. שבדיוק כך. זה ההבדל בין הילדה והאיש החכם. ולוקח זמן להבין מה נכון לבלט ומה נכון לך ובאיזה ריקוד את רוצה לרקוד את החיים. איך הבנת למרות ההפוך על ההפוך.. אה?!

sad

New member
אהבה גדולה לי אליך, אחת משלי

והלכתי לישון כי למרות שזה שיר בכל זאת מגיע היום בסוף כל לילה וההפוך על הפוך זה קלי קלות זו אני

מיכל@בר

New member
תני איזה פירואט, ונלך לישון.

ואגב, לפעמים אין מה לומר, כמו על הבית הזה שגדלת בו על מלחמת העולמות. ודווקא הריקוד מצא חן בעיני

sad

New member
תגידי באמת לא אוהבת גלידה?...

שוקו שוקו שוקו בננה לימון חמשושים? קסטה? כלום?

נשבעת..........

אני לא אוהבת-גלידה אני לא אוהבת -ארטיק אפילו לא כזה עמ סוכריות למעלה

sad

New member
אם הייתן יודעות איפה נגעתן לי

וסבתא שלי היתה מורה למחול, ידועה ואמא שלי חשבה שאהיה פרימה בלרינה או לפחות הבלט יעזור לי, הגבוהה לשמור על יציבות אז שלחה אותי לסבתא לסטודיו ולממשיכות שלה לבלט ואני, ביישנית לא ידעתי מה לעשות אם לבכות או כבר לצחוק אבל לא ידעתי שאפשר לצחוקאז אחרי 4 שנות בלט הופעה בםני הורים במהלכה סבתא מתקנת לי את הרגל לפני כולם רק אחרי זה אמא הסכימה להפסיק את הבלט אז מי רצה לצחוק פה?

sad

New member
נשבעת לך שניסתי עם הרגליים

והגעתי ל 4 תנוחות ואין לי בראש חמישית סבתא מתהפכת בקברה

עומדת........דיפדפתי ב.......

"בקמא סוטרא " יש שמ תנוחה חמישית אכ היא שייכת לפורומ אחר

כן. בדיוק גם אני רואה

אבל לא זוכרת שזה היה כל כך מסובך אולי פעם הייתי יותר גמישה

שכחתי

שהייתי גמישה אבל מה שבטוח שתמיד הייתי נמוכה איכ צמחתנ לגבהימ כאלה {תרתי משמע}

למעלה