רגעעעעעע חברים

שרי42

New member
רגעעעעעע חברים

בזמן שאנחנו יושבים ככה בכייף סביב שולחן עם מפה ופרחים, נרות ריחניים וכוס קפה ועוגה ``מישהו רוצה עוד קפהההההההה? < צורחת אפרת> ``אולי כבר תשבי?`` `` יש לכולם`` רציתי להתייעץ איתכם באיזה ענין שאני די לא יודעת איך לנהוג לגביו ``מדובר במישהו שאנחנו מכירים?`` חלקכם אולי מכירים בשם אבל לצורך הענין אני אציין את הנפשות הפועלות כאותיות. ``עכשיו אני בטוחה שאת לא פולניה`` ``פולניה היתה ישר משתפת את כולם בשמות, זה הכי חשוב, אחרת מה הפיקנטריה?`` ``רעההההההההה`` ``תני לה לדבר`` ``טוףףףףף, די`` מדובר בילדה בת 28 שלצורך הענין נקרא לה Y ובחור בן ארבעים שנקרא לו X . את שניהם הכרתי דרך פורום כתיבה באחד האתרים באינטרנט, בקיצור, Y שחייה לא מביישים שום טלנובלה מהסוג הגרוע ביותר זעקה בשיריה לעזרה ואני לא יכולתי להתעלם והצעתי את עזרתי וכך התוודענו אחת לשניה, עזרתי במה שיכולתי, עם בעיצה ועם בפועל. עם X שוחחתי במשך כמה לילות ותחושות הבטן שלי לא ניבאו טובות, אז די מהר ניתקתי מגע. ידעתי ש- Y ו-X נפגשים וכשהיא סיפרה ושאלה למה ניתקתי מגע הסברתי שהתחושות שלי לא היו טובות ומאחר ואני נזהרת העדפתי לנתק מגע. הקיצקיצ.... לפני שבוע פנתה אלי חברה שמכירה את כולנו וסיפרה לי כי Y פנתה אליה וסיפרה שהיא בהריון, < נכוןןןןן לא צריך לנחש כולכם כבר מבינים מי האיש> ועל כן היא נוסעת לחו``ל לזמן בלתי מוגבל כי בינתיים היא כבר לא בקשר עם X ומבקשת מאד שלא יספרו לי על כך, כי היא מתביישת אחרי שאני הזהרתי אותה שזה מה שעלול לקרות. ``הוא בן זונה והיא טיפשה`` < אומרת מרנינה> מאד יכול להיות, אני עונה, אבל אני יודעת שאין לה נפש חיה שיכולה לייעץ לה ולעזור ואני חושבת כל הזמן אם זה יהיה בסדר מצידי לפנות אליה בכל זאת ולהציע עזרה, אפילו בשיחה, לדעת שהיא בחנה את כל האופציות הקיימות או לנהוג כמו בת יענה ולומר אלה חייה שתשבור את ראשה לבד ``איזה אופציות?`` כמו למשל, אימוץ, או האפשרות ללדת ולגדל את הילד, או לשוחח עם X , האם אין לו זכות לדעת? כי כמו שאני רואה את הדברים, היא פשוט בורחת מה אתם אומרים?

במקום לדבר צריך לעשות

שרי- הרי בנתינה אין גבולות... חברות נמדדת בשעת צרה. ואם היא ממך חוששת מתביישת אז אולי זה בגלל שמרגישה נשפטת? אז אם יש לך איתה קשר, פני אליה מיד והושיטי לה יד, לדעתי היא חייבת לעדכן את X אם טרם עשתה זאת, גם אם המחיר יהיה כאב ועוד כאב והפתרונות החל מהפלה ועד לגידול של הילד-היא צריכה להחליט עבורה מה המחירים ומה הרווח לפני שהיא בוחרת את הדרך בה תלך, ואולי תופתעי לגלות שאת הדרך כבר בחרה וכל מה שעכשיו היא צריכה זו כתף רכה עליה תוכל להרגע... והשפיטה אם היא (גיל צעיר אינו תירוץ טוב דיו להפיל עליו חוסר אחריות) או הוא בסדר או לא - לא לנו נתונה ומאד מיותרת לא בטוח שאם היינו במקום מישהו מהם היה מצבנו אחרת... כמובן הרי היינו חושבות על גלולות, לא? ועוד כל מיני צידוקים. אבל כשאין את כל הנתונים כל-כך קל להיות ידעניים. אז שרי נשמה, מתוך מכתבך משתמע כי את כבר החלטת להיות בשבילה, אז מה את עושה פה? -``אפרת תכיני לה תרמוס עם קפה, וגם כמה פרוסות עוגה שיהיה בשבילה ושיהיה גם ל- Y החברה שלה`` -``בי שרי, גם אני אוהבת אותך``

אפרת.א

New member
שרי - מהיותי בסוד העניינים

אני חושבת שבנושא עדין שכזה, יש צורך לבדוק היטיב לפני שניגשים למלאכת העשייה. יש זעקה ויש אולי לפעמים גם ...זעקת שווא? מהיותי בסוד העניינים - ביודעי פחות או יותר את הנפשות הפועלות, חושבת שרי, שיש עוד לבדוק לעומק, האם לא עוד זעקה לעזרה מסוג אחר נזעקת כאן... כלומר, האם אכן Y בהריון - האם Y אכן בהריון מ-X ועוד. ברור שלא להרפות מן החבל בצד האחד, לא לצאת מתוך שום הנחה שהיא. לתת כתף - תמיד! עם המון חשיבה ...לא מתוך צורך ודחף בלבד, אלא מתוך אמונה שאכן Y מוכנה לקבל עזרה בכיוון. ואולי לא את - עקב היותר מעורבת - היא זו האמורה להגיש עזרה ישירה - תנסי אולי בעקיפין. צריך לבחון מכל ההיבטים מכל הזויות ולראות - מה הכי טוב ל -Y. גלגלץ - באשר לך - ואם כן היית מכיר את הנפשות הפועלות?? אם אנו מספרים משהו עלינו אישית או על ל מישהו אחר או לחילופין לצורך דיון ותו לא - משנה הדבר כהוא זה?? לצורך העניין - נוצר דיון - נוצרה שיחה, זכותך להביע דעתך לכאן או לכאן...כמו גם לומר את אשר אמרת...זו בחירה שלך. מכאן ועד לאמר ..... לפעמים לספור עד 10 - עוזר.. אם מישהו רואה לנכון לפרסם דבר כלשהו - משמע יש חשיבות וערך בעיניו לדברים הנאמרים. חשוב לו לשתף , לקבל תגובות - והלא זו מהות הצורך להתבטא, לכתוב, להביע - הלא כן?? מי קבע לנו נורמות? למתוח ביקורת לא עניינית זה קל ביותר - תגיב עניינית - יהיה נחמד לשמוע - ולא חשוב מה תהה התגובה - האם לטעמו של מי מזה או לא לטעמו. מימייייי - הקפה רתח, התקרר ואפילו נשלח במשלוח מיוחד עוגת הגבינה היתה תפוחה, נפלאה.....אבל.....פופס נפלה:( ו...טרמוס אין לנו - נשמח אם תתנדבי להביא:) >אפשר מיחם אחד או שניים???< חחחחחחח חוץ מזה אנחנו בדיאטה:))) (סלט חסה יהיה אחלה:) שבוע נפלא לכולנו - המשך ערב מהנה:))

galgal@home

New member
רכילות לשמה

למה אנחנו צריכים להתעסק במשהו שלא נוגע לנו או קשור אלינו ?

שרי42

New member
אני מתפלא.....

על התגובה שלך ואם הייתי ממש ``פולניה`` הייתי אומרת שזה קשור לגילך ``הרך`` אבל הפורום הזה נוצר בכדי שנוכל לשוחח ולהחליף דעות, גם על אנשים שאנחנו לא ממש מכירים וגם על סיטואציות שביננו לבינם אין ולא כלום. ובשביל זה יש חברים - להתייעץ, לשוחח, לפרוק, לשמח,

galgalzzz

New member
פולני לפולני זאב

אז אם אני אפרוח או גוזל ? האומר הדבר שלא יודע אנוכי דבר ? ישנה דרך ארץ וישנה תרבות לא כולם צריכים לדעת את מה שנאמר או נכתב ומה לנו ו ל X או ל Y לא חסר לנו בעיות משלעצמינו בשביל שנדבר על צרות של אחרים אז תקראי לי גוזל או סתם אפרוח אבל אין צורך לנפח את המוח [סתם בשביל החרוז]

למעלה