רגע, אז תנו לי להבין... [חדשה
]

free soul

New member
רגע, אז תנו לי להבין... [חדשה../images/Emo13.gif]

יש דבר כזה התמכרות לאהבה?! זאת הפעם הראשונה שאני שומעת על זה. מה עם אישה [אני למשל] שלא היה לה בחיים מע' יחסים ארוכת טווח? שכל חיי רציתי אהבה אבל, מה שקיבלתי היה אכזבה. כמובן שעד היום אני מחפשת אחר הנסיך [למרות שנסיכים קיימים באגדות] אז מה? אני מכורה?
יש טיפול בדבר שכזה.. זה הורס לי מלא ימים....

E D G Y

New member
תקראי לעומק את המאמרים המצורפים

לפורום ואולי תביני אם את מכורה או לא....

להיות מכורה זו מחלה

מחלה שמונעת ממך לעשות דברים אחרים להיות אובססיבית לרצות מישהו גם כשהוא עושה לך רע ולא משהו אחד - כשכל מערכות היחסים שלך מתנהלות באותה צורה - את מבטלת את עצמך בשביל בן הזוג. מכורה לאשליית האהבה זו מישהי שחושבת שטוב לה בחיים רק כשהיא בתוך מערכת סזוגית , שהיא לא מעריכה את עצמה בלי זה. תעשי הקבלה ממשית של אחד לאחד עם דוגמא להתמכרות אחרת - התמכרות לאלכוהול למשל...

ktu suuet nhfk

אני דווקא עם שני אלו לא מתחברת בכלל. אני ממש לא חושבת שאני לא שווה לבדץ נהפוך הוא אני מאד מעריכה את עצמי ומאד בררנית ומחכה לאחד שידע להעריך אותי לפחות כמו שאני מעריכה את עצמי. והאהבה שלי לא מונעת ממני את סדר היום, גם לא את הוורקהוליות שלי.. אצלי זה מתפרש אך ורק לפי מה שנורית כתבה באיזה מאמר בחלק ב

*רק אני*

New member
אשליית האהבה

אני לא בטוחה אם ההגדרה של מעריכה את עצמה רק כשהיא בתוך מערכת זוגית מדוייקת. אני יכולה להעיד על עצמי שאני יכולה להעריך את עצמי רק כשאני מרגישה שאוהבים אותי ובמקרה את זה אני מרגישה רק כשאני בקשר עם מישהו, אולי אם היתה לי משפחה תומכת יותר, לא הייתי צריכה קשר זוגי בשביל זה...

יש דבר כזה התמכרות לאשליית אהבה

כל הנסיכים, הגברים המפונטזים שלנו... לזה אנחנו מתמכרות , לא לאהבה. ברוב המקרים אין לנו מושג ירוק מהי....

למעלה