רגע הגיוס....

Flickerman

New member
רגע הגיוס....

אני מקווה שלא תבינו אותי לא נכון. אני בהחלט שמח להתגייס לצה"ל, לשרת נאמנה את מדינתנו. אבל.. יש איזה... מין אי רצון להמשיך את הדרך. יענו, כשאני מתגייס, תם עידן הנעורים. תקופה שלמה, תהפוך להיות "היסטוריה". כעת נכנסים לעולם המבוגרים, בו יש מלא אלימות, צביעות, שקרים, כשהמטרה היחידה היא כסף וכסף. יש איזה אי רצון להמשיך מהשלב הזה.. אני לא יודע איך לעזעזל לבטא את הדבר הזה, ולשפוך אותו סוף סוף החוצה. אבל זה לא אי רצון לגדול.... זה פשוט אי רצון לחיות בעולם המבוגרים.. כשהיינו ילדים, כל הדאגות שלנו, היו אם החבר בא אלי או לא. כיום, אנחנו נתחיל עם הבעיות הקיומיות. איפה לגור, למצוא עבודה, להתמודד עם האוברדראפט, לדאוג לעצמי, להזהר לא לעבור על החוק, וכו´. הכל מעתה תלוי בי. אף אחד לא ישא את התוצאות של דבריי חוץ ממני... והמצב הזה דיי מפחיד. שלא תטעו, זה לא שאני מפחד להתנתק מההורים. עם זה אין לי בעייה. הבעייה היא שאני עלול לעשות דברים שהתוצאות חמורות, ואני אהיה האשם הבלעדי והיחיד. אין לי מושג אם הצלחתי להעביר לכם את המסר, כי לא להרבה אנשים הצלחתי להעביר אותו, ובוודאי לא בכתב...

../images/Emo22.gifמבין אותך ב-100% ..... ../images/Emo34.gif

אני אישית עדיין עובר את המצב הזה... ככה בדיוק אני מרגיש. הצלחת לבטא את ההרגשה שלך בצורה טובה, לפחות ככה אני חושב. אני מקווה שבסוף, יצא ממך בן-אדם מוצלח ושלם עם עצמו. המון המון בהצלחה עם הגיוס, וכול טוב

motip-4

New member
פשוט אמרת הכל....

האמת שאני ממש מבינה אותך....אמרת את כל מה שאני חושבת ו/או מרגישה... זו תקופה מוזרה כזאת...כאילו האחריות על החיים שלנו מוטלת מעכשיו רק עלינו וכל דבר שנעשה - טוב או רע יהיה רק בגללנו....העתיד לא ממש ידוע וזה די מפחיד...ככה שאני ממש יכולה להבין על מה דיברת....

guyt7

New member
אתה צודק ב100000%

ואני בטוח שלא רק אנחנו מפחדים מהחלק של זה מה עכשיו זה רק אנחנו! אבל תבין דבר אחד שאם זה לא יהיה אנחנו (מי שמתגייס עכשיו) אז מי זה יהיה??? אנחנו הדור הבא ונייצג אותו בכבוד!!!

guyt7

New member
בואנא אחי...

קראתי שוב את ההודעה שלך... ורציתי להגיד לך לאחר התעמקות בנושא וחיפוש במעמקי ליבי אחר הנושא... הגעתי למסקנה שגם אני חושב ככה ואף פעם לא ידעתי איך להגיד את זה! אז... רק שתדע לך שאלו הם מילים ששות המון! אז מקווה שעוד אנשים יפנימו את המסר שניסית להעביר, שלפי דעתי בהצלחה די רבה. אז תודה! ואני בטוח שיש עוד מלא אנשים שחושבים כך! נ.ב. אולי כדאי מידי פעם שתפרסם את ההודעה הזאת כי היא מעבירה מסר מצויין!

Flickerman

New member
תודה רבה לתגובות שלכם ../images/Emo13.gif

ומסתבר שבסוף כן הצלחתי להעביר את התחושה שלי... כי במקומות אחרים, כלומר בדיבורים לא ממש הצליח לי... אבל טוב לדעת שיש עוד אנשים שחושבים כמוני

למעלה