רגע לפני ההתנתקות מניקו והמחשב

sony121

New member
רגע לפני ההתנתקות מניקו והמחשב

יום הכיפורים..... איגרת הסליחה שלי............. אתם יודעים....כל השנה שמעתם ממני משפטים כמו....... אני לא רואה אותכם מקילומטר-מטר-סנטימטר-דצימטר..אבל....אבל האמת...לא התכוונתי...רציתי לשחק אותה כאילו מאלה...יעני שמדברים בסטייל...או אפילו מההם.... ..נו......משנקין....
.אלה שבמקרה הרע - מקללים בסגנון של "שתגיע לתחנה והאוטובוס יברח לך". **********************אז סליחה******************** אני יודעת...שלא אחת עשיתי לכם שטיפת מוח עם ניקולופולוס....שרציתם לפוצץ את המחשב... בכל פעם שראיתם את השם הזה ...מתנוסס בכל אשכול ואשכול..(אני לא יודעת אם יום הכיפורים מכפר על זה
**********************אז סליחה******************** אבל רגע רגע..האמת.......חחחחח אני בטוחה שגם אם אני עכשיו מתנצלת בשמי ובשמו...תשאר לכם עדיין צלקת...כי זה כמו איזה "פצע" שנרפא –(אל תגידו אנחנו שמים אלוורה...כי זה לא יעזור
) אבל האמת...אני לא מודאגת ....אומרים ביום הכיפורים....הפשעים נמחלים-המעשים נמחקים-והעבר משתנה. והנה רגע הוידוי.......אהההההההההההה.....אין לי בעיה עם "העבר", כי אני........כי אני לא מתכוונת בעתיד לחליף את ניקולופולוס במישהו אחר- ובמוצאי יום הכיפור בלי נדר אשוב ואחדש את הפעילות
- ********************************************************************** ******אז.....לכל הבאים בשערי פורום תפוז יוונית..הידידים שלי ולכל הבאים בשערי פורום רדיו איליוס "המשפחה שלי" ולכל הבאים בשערי פורום רדיו פיראוס הידידים הטובים שלי ולכל הבאים בשערי פורום רדיו יאסו...מבין ידידי\ידידותי צום קל-גמר כתיבה וחתימה טובה SONY12

karantinis

New member
כן באמת הגיע הזמן...

חיכנו לזה,אבל טוב שעשית את הצעד הגדול הזה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נ.ב: נראה לי את יכולה להרגע,ניקולופולוס ישאר מפורסם תמיד,אל תדאגי.

נטשה9

New member
סוני יקרה גח"ט לך וכל החברים

ואת לא יכולה להמשיך עם השטיפת מוח גם אנחנו אוהבים אותו.

סוני חשבתי עליך מול גליקריה והבוזוק

אף פעם לא ניפגשנו ,אולי באיזה מופע או משהו דומה הקשור ביוונית,.אני לא יודע איך את ניראת אבל............. אני מרבה לנסוע ליוון למופעים תמיד מתרוצצים במוחי כל מני מחשבות על חברים בארץ . ואומר לך את האמת הפעם זאת את שעברת במחשבתי!!!,באמצע המופע של גליקריה על האוניה פרינסס, התרכזתי בנגן הבוזוקי המופלא של גליקריה ואז את עברת במחשבתי ניזכרתי בניקולפולוס וההצעה שהצעתי לך אך סוף סוף תפגשי את ניקולפולוס, אמנם הוא לא מופיע באוניות אבל באתונה כן . אז טיסה נעימה תעשי את זה,כי אם מערצים באמת זמרת או זמר המחיר הוא לו המגבלה תאמיני לי.ויעידו חברי כמה אני משקיע בגליקריה אגב ההופעה שלה היתה נהדר בשלוב של ארוח ילדים חולה סרטן מארץ על זה הכתוב בהמשך אלף מאתיים איש עמדו והריעו לה ולילדים הנחמדים האלו

sony121

New member
רפי ידידי איזה כבוד נפל בחלקי......

והנה אני מפרטת ומנמקת...
ראשית כל הכבוד לגליקריה על העבודה המברוכת -לארח ולשמח ילדים חולה סרטן..זו פשוט עבודת קודש!!!! אין ספק יש לה הרבה זכויות בארצנו הקטנה-וכבר אמרנו שהיא אחת משלנו. והנה אני מגיעה לעיקר....(ולא ממעיטה בערכו של כל הנזכר לעיל). אתה יודע... אם מעבר לים באמצע ההופעה של גליקריה...ומכל החברים שלך ...ומכל הבוזוקאים....של יוון ...אתה נזכר דווקא בי ובניקולופולוס!??.זה כבר אומר ששטיפת המוח שאני עושה נותנת את אותותיה...(זה הזכיר לי הרגע את השיר...בין הרים ובין סלעים טסה הרכבת-ומכל החברים אותך אני אוהבת
). רפי ידידי,זה לא סוד שתמיד שמדברים על בווזוקאים,,,שמו של ניקולופולוס מוזכר...ותמיד שרואים נגני בוזוקי אחרים....נזכרים בניקולופולוס...כי בעצם הוא....הוא האבא של הבוזוקי
** בקשר להצעה שלך...והעידוד -והדחיפה שאתה כל הזמן נותן לי ..לנסוע.. "לפגוש" את ניקולופולוס...כל הכבוד לך!!!!ואני מתכוונת לנסוע!!!!... ----פעם היו לי התחייבויות קודמות.... אגב...אין בעיה ללכת לראות את ניקופולוס מופיע על אוניה -וגם לא על דוגית...ברגע שהוא מתחיל לנגן.... הוא מסוגל להפוך דוגית גם לאוניה וגם לאיצטדיון אולימפי
רפיגליקריה ידידי....שתהיה לך שנה טובה-צום קל-וגמר כתיבה וחתימה טובה!!!

תודה על התגובה החמה סוני

תודה על התגובה החמה אם תצרכי עזרה בקשר לאתונה ויוון תמיד מוכן לתת גמר חתימה טובה יפה ורפי

איזה יופי של ידידות נרקמת בינכם

גמר חתימה טובה לסוני ולכוללללללללללם@

למעלה