רגע לפני החופה (לבנות)

כמעט25

New member
רגע לפני החופה (לבנות)../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

מתוך מגזין קוסמופוליטן....דווקא ממש חמוד!! בנות שעומדות להתחייב לבן זוג אחד ומיוחד לכל החיים צריכות (לדעת הכתבת) לעבור כמה דברים לפני הכניסה לחופה.
1. לצאת עם בחור למטרת סטוץ בלבד.
2. לגור לבד.
3. להפטר ממטענים רגשיים (אקסים מיתולוגים למינהם)
4. לכסות את המינוס.
5. לצאת לטיול עם חברות טובות.
6. להעיז לנסות חוויות חדשות -כמו:אודישן לכוכב נולד, פירסינג, שיעורי צלילה, וכיוב'. (העיקר לא לחיות את חיי הרווקות בשגרה מקובעת)
7. להיות הדייט האידיאלי של עצמך.
8. למצוא חברה חדשה.
9. לקנות דבר אחד ממש יקר.
10. לגלות מה עושה לך את זה במיטה.
11. ללמוד לבשל.
12. לעמוד על שלך (עקרונות, שאיפות..)
13. להיות ילדה רעה. (כדי כשתהייה נשואה תהייה לך נוסטלגיה) אז מה? מוכנות לחתונה?

כמעט25

New member
אז אלה התשובות שלי...

1. לצאת עם בחור למטרת סטוץ בלבד.-----היה בחו"ל נחשב נכון? 2. לגור לבד.----שנה בחו"ל.. 3. להפטר ממטענים רגשיים (אקסים מיתולוגים למינהם)---נפטרתי תודה! 4. לכסות את המינוס.---כיסיתי!! איזה כיף! סופסוף! 5. לצאת לטיול עם חברות טובות.---תאילנד בגיל 21 6. להעיז לנסות חוויות חדשות -כמו:אודישן לכוכב נולד, פירסינג, שיעורי צלילה, וכיוב'. (העיקר לא לחיות את חיי הרווקות בשגרה מקובעת)----אוף העזתי יותר מידי, היה לי 6 שנים פירסינג בלשון, יש לי קעקוע, עשיתי טיפוס צוקים, ראפטינג בפרו..בקיצ..הרבה שטויות. 7. להיות הדייט האידיאלי של עצמך.---בהחלט 8. למצוא חברה חדשה.---מצאתי אפילו הרבה יותר.. 9. לקנות דבר אחד ממש יקר.---המיטה! עלתה לי 3000 שקל!!!!!! 10. לגלות מה עושה לך את זה במיטה.--גם זה כבר טופל
11. ללמוד לבשל.--ספגטי, שניצל ומוקפץ! זהו... 12. לעמוד על שלך (עקרונות, שאיפות..)----עומדת!!! 13. להיות ילדה רעה. (כדי כשתהייה נשואה תהייה לך נוסטלגיה)--גם את זה כבר עברתי. אז יאללה! אני מוכנה! למישו בא להתחתן??? חחח

Cobe Anan

New member
אם את *כוסית*, קחי את טוויגי...

יעזרו לו הזמינות והקביעות... הוא יוכל להפסיק לצוד את החדשות בפורום, אז זה עובד גם לטובת הכלל... רק תסגרי אותו על סעיף 10, שלא יהיו טענות...!

Cobe Anan

New member
היי...היי...היי!!! יש ילדים בפורום!

ענת יכולה ללכת לכלא בגלל זה:)

Cobe Anan

New member
../images/Emo31.gif

ואני חושב שהבדיחה הזאת מיצתה את עצמה בפעם הראשונה שגילינו את הבאג ה"משכפל" באינטרנט הסלולרי..

לא כל כך מוכנה...

1. לצאת עם בחור למטרת סטוץ בלבד- Been There
2. לגור לבד
- אחרי הצבא.. וכמובן אחרי הטיול שלי לתאילנד :)
3. להפטר ממטענים רגשיים (אקסים מיתולוגים למינהם) - יש אחד וזה קצת בעייתי, אבל "עד החתונה זה יעבור" 4.
לכסות את המינוס - אמממ אחרי הצבא.. איך אפשר לכסות מינוס עם משכורת של 400 ש"ח? (זה אפילו לא 400! 399.60) 5. לצאת לטיול עם חברות טובות - אני וחברות שלי כל הזמן בטיולים.. באילת, בקניון, בטיילת..
6. להעיז לנסות חוויות חדשות -כמו:אודישן לכוכב נולד, פירסינג, שיעורי צלילה, וכיוב'. (העיקר לא לחיות את חיי הרווקות בשגרה מקובעת) - האמת היא שבא לי סתם ככה לעשות סנפלינג, אבל יש לי פחד גבהים קל. 7. להיות הדייט האידיאלי של עצמך - יש עוד זמן לזה.
8. למצוא חברה חדשה - למה אם יש לי את החברות הכי טובות בעולם?
9. לקנות דבר אחד ממש יקר - עם משכורת של 400 ש"ח?? פחחחח.. טוב, אחרי שאני אוציא רישיון אבא יקנה לי אוטו
וזה יהיה אולי הדבר הכי יקר בבעלותי.. 10. לגלות מה עושה לך את זה במיטה - קצת קיטשי, אבל למדתי שזה לא משנה מה אלא - מי. הכי חשוב זה רגש! ככל שתאהבו את הבנאדם יותר תהנו בננות.. על מה שעושה.. אני בדרך לגלות.. רק צריכה לחכות חודשיים! 11.
ללמוד לבשל - אני יודעת להכין שניצלים ואורז.. 12. לעמוד על שלך (עקרונות, שאיפות..) - לאט לאט גם זה קורה.. 13. להיות ילדה רעה. (כדי כשתהייה נשואה תהייה לך נוסטלגיה)- למה?? אני רוצה להיות ילדה טובה לעד.. עוד 5 חודשים, דקה לפני השחרור אני אגיד לבוס שלי את כל מה ש"חברתי" לעבודה עשתה במהלך השנה האחרונה.. ואז אני אהיה ממש רעה!
כן אני יודעת, אני לא מוכנה לחתונה כ"כ.. הגיל עומד כאן בסימן שאלה.. וגם אין לי כ"כ עם מי.. בינתיים.. אני מחכה לצפרדע

Black Star

New member
תמיד אמרתי שאני עוד לא מוכנה ../images/Emo13.gif

1. לצאת עם בחור למטרת סטוץ בלבד. Been there, בערך 2. לגור לבד. עדיין לא. אני מפונקת. אבל טיול של חודשיים בקמפינג עשוי לפתור את הבעיה... 3. להפטר ממטענים רגשיים (אקסים מיתולוגים למינהם) טוב, בזה עוד נצטרך לטפל. 4. לכסות את המינוס. כרגע אין לי מינוס. אבל יהיה, בקרוב. החודש הראשון בקבע כיסה לי את המינוס וזה הרגיש כמו אושר עילאי. 5. לצאת לטיול עם חברות טובות. יתבצע עוד חודש... 6. להעיז לנסות חוויות חדשות -כמו:אודישן לכוכב נולד, פירסינג, שיעורי צלילה, וכיוב'. (העיקר לא לחיות את חיי הרווקות בשגרה מקובעת) קורס צלילה - צפוי בספטמבר. פירסינג היה לי בכיתה ט'... אודישן לכוכב נולד - ידיד שלי ואני הולכים שנה הבאה בתקווה להיות כ"כ גרועים עד שיראו אותנו. 7. להיות הדייט האידיאלי של עצמך. הא??? 8. למצוא חברה חדשה. מצאתי לי בצבא כמה חברות סופר טובות. זה נקרא? 9. לקנות דבר אחד ממש יקר. רולר בליידס ב-600 ש"ח?... לא, אה? 10. לגלות מה עושה לך את זה במיטה. יש עוד מה ללמוד. 11. ללמוד לבשל. אה! את זה אני יודעת! 12. לעמוד על שלך (עקרונות, שאיפות..) גם על זה אני עובדת. 13. להיות ילדה רעה. (כדי כשתהייה נשואה תהייה לך נוסטלגיה) מאז ומעולם לא נחשבתי ילדה טובה במיוחד. אחחח, קוסמו קוסמו...

למעלה