רגע לפני... הימורים ותחזיות: מי תזכה באליפות ה NBA?

רגע לפני... הימורים ותחזיות: מי תזכה באליפות ה NBA?

ההימור שלי:לא יהיה סוויפ אבל GS לוקחים ב 5 או 6 משחקים

חמישה משחקים.

אני נותן לרפטורס נצחון אחד. הדאבס משחקים טוב יותר וקבוצתי יותר בלי kd. פתאום רואים שלוני, בל וליוינגסטון הם לא סתם סטטיסטים אלא שחקנים מוכשרים. לרפטורס יש רק תשובה אחת לכך, להפעיל את הגבוהים שלהם פנימה והרבה. כל עוד קאזינס לא משחק השטח פתוח בשביל גאסול ואיבקה. לנארד הולך להעלם תחת השמירה של גרין ותומפסון. לאורי וואן ווליט הם, עם כל הכבוד, אפילו לא חצי מארנבי האנרג׳ייזר של האלים ספלאס.

טוב עופר, שנינו טעינו

אולי יהיו חמישה או שישה משחקים- אבל לא לטובת הקבוצה שחשבנו שתזכה.
השאלה הגדולה היא האם הדאבס יצליחו לנצח את שני המשחקים הקרובים ולהגיע למשחק מס' 7- שבו הכל פתוח.
נראה האם חגיגות האליפות יגיעו כבר מחר בלילה לטורונטו (לי משום מה יש תחושה שהתחילו לחגוג כאן מוקדם מדי. זה עוד לא גמור)

הופתעתי בדיוק כמוך וכמו מרבית הציבור

ובמצב כזה, זה חוסר אחריות מצידי להציע תחזיות. בכל מקרה, כאוהד הג׳אז (עוד מהימים שהם היו בניו אורלינס), לא ממש משנה לי מי תהיה האלופה.

אז הנה...שנינו טעינו "לטובה".

מה שמצחיק מבחינתי זה התגובות של הציבור הרחב, לפחות בקלגרי, לכל העניין. בשוטף כדורסל בכלל לא נמצא על הרדאר בעיר הזו. הוקי - כמובן! לקרוס - ברור! במיוחד שהרפנקס אחת הקבוצות החזקות בליגה ושוב פעם אלופים. פוטבול (קנדי או אמריקאי לא משנה) זה ממש כת המונית. אפילו קבוצת הכדורגל העירונית מליגת המשנה זוכה ליותר יחס מקבוצות הכדורסל. כל כך לא פופולרי שאף אחד לא ביקש לממש את הזיכיון שהוצע להקמת קבוצה בליגת הפיתוח בעיר. גם ברמת הצפיה, הספורט לא מזיז לאף אחד כמעט. אני פחות או יותר האדם היחיד בפאב השכונתי שלנו שמתעניין בכדורסל באופן שוטף מלבד אחד הברמנים. יש מקרים שאני ממש צריך להתחנן בנימוס שישימו משחק על אחד המסכים במקום ufc או wwe. אבל אתמול...אנשים שאפילו לא מבינים את החוקים ישבו וצפו וצעקו על השופטים וטענו לעברות ונאנחו עם כל החטאה כאילו הם מינימום באוסישקין או מלחה. לך תבין...

למעלה