רגע לפני ירח הדבש - עלילות חתונתנו

יעלי9

New member
רגע לפני ירח הדבש - עלילות חתונתנו

רציתי לספר בקיצור קצת רשמים וכמה לקחים מכל הארוע דבר ראשון "השורה התחתונה" - אנחנו מאד נהננו וגם כל המשפחה. חשוב לי לציין, כי השבוע שלפני היום הגדול היה כל כך מטורף ולחוץ מבחינתי (וכלל כמה ריבים לא הגיוניים עם הורי ובעיקר עם החבר) שכבר הייתי בטוחה שאני לא אצליח להנות. הסידורים נמשכו כמעט עד לרגע האחרון ואפילו אמרתי לאמא שלי, כשכבר היינו שתינו בחדר המלון עם החלון לבריכה מחכות לתסרוקת, שמבחינתי אני מרגישה שהכל ממשיך כרגיל ואין שום הבדל. אז היא הודיעה שאין יותר תאומים ואישורים ומעכשיו מתחילים להיכנס לראש. באורך פלא הסלולרי באמת הפסיק לצלצל. הרעיון של לבלות את היום במלון היה מאד חכם כי הוא ניתק אותנו מהסביבה הטיבעית וייצר תחושה של חגיגיות ושקט. אז מומלץ לבנות אם אופי כמו שלי. וכך פתאום, אחרי שעשו לי תיסרוקת (אמיר קל), איפרו אותי (אשרת ישורון, כבר המלצתי) ולבשתי את השימלה (יאיר זרמון), נראתי כמו כלה. החתן ואחי חיכו למטה (לחתן יש ניסיון ארוווווך בלחכות לי למטה).וההבעה על פניהם גרמה ללב שלי לקפוץ. (ולמי שמתלבטת, חבר שלי ראה את השימלה עלי גם קודם). נסענו עם הצלמת (תמי מת"ג תמר
) להצטלם במקום מחוספס כמו שרצינו, והיה בסדר למרות שכמעט הייתי צריכה להרים את שימלה מעל הראש בדרך. גם כשכבר נסענו לגן לקבלת הפנים באוטו המקושט לא הצלחתי לקלוט שאחרי כל ההכנות הטעימות ההתלבטויות וההתמקחויות (ואסור לשכוח - אחרי כל העצבים) דווקא הערב הזה הוא הערב
. תכננתי לספר בקיצור ויצא דווקא ארוך , אני כבר ממשיכה...

יעלי9

New member
ת"ג תמר

את התשובה האמיתית אני אוכל לתת רק כשנקבל את התמונות. מה שאני יכולה לומר עכשיו הם הדברים שבגללם בחרנו דווקא בהם. הם כמובן מיקצועיים והראו לנו תמונות וסרטי ווידאו שמצאו חן בעיננו, אבל מה שעשה את ההבדל הם האנשים שהיו מאד נחמדים. ביום הארוע תמי ידעה להיות מאד עניינית כשצריך ולהזיז דברים כשהמשפחות קצת יצאו מכלל שליטה. לא ניראה לי שהיא הפריעה למישהו במהלך הארוע והם מאד מקפידים לא להסתיר בחופה. דבר אחד שכן הפריעה לי הוא שכשהיא הרגישה שההורים שלי משתלטים עליה יותר מידי עם תמונות החברים היא פנתה אלי. אני חושבת שדברים כאלה היא אמורה לפתור לבד, למרות שבאמת פתרנו את זה בשניה.

*שיר

New member
הי יעלי! מזל טוב!! ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

אני כבר סקרנית לשמוע את ההמשך... השארתי לך הודעה לפני כמה ימים (שאותה בטח לא ראית). אשרת אמרה לי שמישהי מהפורום הגיעה אליה, ולא ידעתי שזו את. אני שמחה שהיית מרוצה ממנה. עכשיו עוד מישהי תוכל להעיד שמה שאמרתי נכון.. נכון שהיא מותק?

יעלי9

New member
תודה ../images/Emo65.gif

קיבלתי הרבה מחמאות על כמה נראיתי יפה ואין ספק שלה מגיעות התודות. היא שלווה, נחמדה וגם מאד מיקצועית. כן, היא בהחלט מותק

*שיר

New member
../images/Emo9.gif יופי!!

שיהיו לכם חיים נהדרים כמו החתונה ואפילו יותר!!!

יעלי9

New member
עלילותII

הגענו לגן וכל המשפחה הייתה שם כדי לחבק ולשמוח ולהחמיא, וכמובן כדי להצטלם. בחרנו להתחתן בגן השיקמים במושב בני ציון. המקום יפיפה לדעתי וצוות מיקצועי. החיסרון שלהם הוא שהם בקצה היותר יקר של הסקאלה וצריך קצת לשבת להם על הראש כדי שהכל יצא פיקס. (מצד שני אני איבדתי קצת את היכולת להבחין בין עיקר וטפל ונטיה להיתפס לכל פרט לקראת הסוף). מצד שני המקום נראה מדהים, האוכל קיבל המון מחמאות (גם ממי שלא היה חייב לתת, כמו המקרינים של הסרט) והתאורה שם מושקעת בטרוף - מה שהצליח להרשים אפילו אנשים לא קולים שכמותנו. בחופה הקראתי שיר כמו שרציתי ואפילו ענדתי לחתן טבעת כמו שהוא רצה למרות שהרב היה אורתודוקסי לחלוטין כמו ששהורים רצו. אז למרות שהרב פלט כמה בדיחות קרש בסוף יצא שהטקס היה אישי ושונה (עבורנו לפחות). מנהל הארוע המליץ לנו להתחיל עם הריקודים לפני האוכל וזו המלצתי גם לאחרים, דבר ראשון זה מייד מכניס אווירה שמחה ופחות עיניינית לארוע ודבר שני, זה מפצל את התור למיזנונים שנפתחים כשחלק גדול מהאורחים עוד רוקדים. הדי. ג´יי היה
מיכה שוסטר
שהיה פשוט נהדר ומומלץ מאד מאד. כל האנשים בקהל המאד מגוון שלנו היו מרוצים. הרחבה הייתה מלאה כל הערב וראו שהוא עצמו נהנה ממה שהוא עושה. הבר האקטיבי היה של המקום ועשה את העבודה בצורה טובה ושמחה וגם חילק כוסות מים בסוף הערב - רעיון טוב. עוד דבר שאני גאה בו, שכרנו שני חברה מיקצועיים שצילמו איתנו סרטון קצר ומצחיק שגם הוא הוסיף משהו יוצא דופן לערב שיכול להיות מאד סטנדרטי. לסיכום, יצא עוד יותר טוב ממה שקיוינו, ואני מתה כבר לראות את התמונות והסרט. וזהו, עכשיו אנחנו נשואים לנו.

אתי@

New member
שיהיה המון מזל טוב ../images/Emo48.gif ../images/Emo47.gif

וירח דבש קסום

dorlim

New member
מזל טוב ושככה יהיו גם החיים המשותפי

שלכם - יותר טובים ממה שחשבתם
תעשו חיים בירח
!!!

Sharon_1

New member
נשמע מקסים!!!

שיהיה לכם רק אושר!!! אפשר לקבל את הטל´ של מעצב השיער? (האם הוא מגיע למלון, או שיש לו מקום?) תודה!!!

למעלה