רגע לפני פירמוט

Copyright©

New member
רגע לפני פירמוט ../images/Emo53.gif

שלום לפני שאני מפרמט את המחשב בפעם הראשונה יש לי מספר שאלות . 1. האם צריך דרייבר ל"מתאם חיוג לרשת" איך מגדירים אותו לאחר הפירמוט ? 2. כאשר מכניסים תקליטון אתחול , נפתחת טבלה עם אפשרויות בחירה , מה עלי לבחור בדיוק ? 3. כמה זמן בערך לוקח לדיסק בגודל 8.4 לפרמט את עצמו .? 4. האם צריך להקליד את פקודת הפירמוט שתקליטון האתחול נמצא בכונן או לאחר הפירמוט להכניס אותו ולתפעל את המחשב שנית ? 4. האם שורת הפקודה e:/win98/loc/setup נכונה על מנת להתחיל את תוכנת ההתקנה מהתקליטור של חלונות ? תודה מראש

lizansak

New member
ובכן...

מתאם חיוג לרשת זו תוכנה, אחרי ההתקנה של חלונות תתקשר לספק האינטרנט שלך והתמיכה הטכנית יסבירו לך מה לעשות איזה אפשרויות נפתחו בפניך? סביר להניח שהמחשב ירצה איתחול עם הגדרת CD בערך 20 דקות במחשב חדש יחסית פורמט כשהתקליטון בכונן כן- אם אתה רוצה תפריטים בעברית

Copyright©

New member
רגע אבל לא צריך דרייבר ..... ../images/Emo35.gif

בשביל "מתאם חיוג לרשת" ? זה לא כרטיס ??? כי זה מופיע במנהלי התקנים....

AfiComp

New member
רכיב ה"מתאם חיוג לרשת"....

הינו רכיב מובנה של חלונות ואין שום דרייבר מיוחד שצריך בשבילו (חות מדיסק ההתקנה של WIN, כמובן...). הוא מותקן כברירת מחדל, ובלעדיו לא תוכל לבצע חיוג לרשת (התקשרות טלפונית לספק האינטרנט שלך). בגדול, אם אתה מבצע התקנה סטנדרטית - הרכיב יותקן. מקווה שזה מבהיר את הנקודה. בהצלחה בפירמוט, AfiComp

Copyright©

New member
רגע יש אפשרויות התקנה של חלונות ?

הכוונה התקנה מלאה , סטנדרטית או פשוטה במה לבחור ?? אני פשוט לא רוצה להסתבך ... ומה עוד אני צריך לדעת לפני פירמוט ??? יש לציין שגיביתי את כל החומר , והכנתי את הדרייברים הדרושים .

AfiComp

New member
המלצה אישית שלי...

אם אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה - לך על התקנה מותאמת אישית. אם אתה לא ממש סגור על זה - התקנה סטנדרטית. בהצלחה, AfiComp

lizansak

New member
הידע של המשתמש )קרא ההודעה)

במיקרוסופט ניחשו מה המשתמש הרגיל ירצה והתאימו לו חבילת התקנה - זו הסטרנדרטית. אחרי זה אפשר תמיד להוסיף/לגרוע רכיבים מי שכבר מיומן יותר נכנס למותאמת אישית ומסמן מה הוא רוצה ומה לא ואז ההתקנה יותר מהירה ולא מוסיפה רכיבים שמשום מה אתה לא רוצה

Copyright©

New member
טוב אז לאחד כמוני שמעולם לא פימרט..

אז כדאי לי ללכת על התקנה סטנדרטית ?

lizansak

New member
כן בהחלט

ואז אם תתקל בצורך עז לשחק סוליטר - תכניס שנית את הדיסק, כנס להתחל הגדרות לוח בקרה הוספה והסרה של תוכניות ותוסיף משחקים. אותו דבר לשאר הרכיבים שלא מותקנים באופן סטנדרטי

למעלה