רגע לפני שאני מזמין H10 ...

רגע לפני שאני מזמין H10 ...../images/Emo130.gif

אני יודע שעדיף נגן פלאש על נגן HD, אם השימוש בנגן יהיה למטרות אימוני כושר... אבל אני רוצה גם נפח איכסון גדול (ג'יגה לא מספיק..) וגם להתאמן איתו, האם נגן HD יעמוד בעומס?

weird dust

New member
תלוי איך תיתאמן

למה תיתאמן, באיזה תנאים וכ'ו. הנגן לא אוהב להיות בטילטולים והוא עלול לההרס. הנגן לא רק נהרס כן או לא הוא גם לטווח הארוך והרבה טילטולים פוגמים יותר. מקווה שזה ברור, מצטער אם זה לא מה שרציתה לשמוע.

"למה תתאמן" ?? ../images/Emo6.gif

אתה אומר, עדיף להשאר בבית ולהשמין?
בקשר לנגן, הוא לא אמור להיות portable mp3 ? כל אופנת הIPOD זה לא בלונדיניות שעושות ג'וגינג? זאת המטרה של הנגן, לא? נשמע לי מוזר שנגן עם HD מעדיחף לנוח במקום שקט ולא חם או קר מדי...אני אשמח לקישור מאחת היצרניות הגדולות שאומר שהנגן שלה הוא לא לאנשים ש"זזים מהר". תודה.

weird dust

New member
עדיף שתאמין לי

ואם לא אני יאלץ להראות לך הרבה קישורים מכל אתר של כל חברה וזה ידרוש ממני לחפש. אתה גם יכול לקבל את ההמלצה מנסיון עבר של כמה נגנים.

אני מאמין לך.

באמת, עברתי על הפורם הזה והתשובות שלך מקצועיות. אבל, אני עדיין סקפטי. אם יש לך לינק שמדבר על הנושא, אני אשמח לראות.

yuv3

New member
אם אתה עושה חדר כושר אז אתה יכול

ריצה וכאלה לא

weird dust

New member
בזמן חדר כושר שמים את הנגן ליד

הכבל של האוזניות מספיק ארוך או שיש מקום לשים. הדוגמה הכי טובה שאני זוכר שכתבו בלי לחפש זה כאן. קריאייטיב זאן טאצ' שניכתב עליו לא לריצה.

למעלה