רגע לפני שאני מעלה את המשחקון הבא!

B R A Y E R

New member
מנהל
לבחור רק דמות אחת!

ולפרט..

B R A Y E R

New member
מנהל
רגע לפני שאני מעלה את המשחקון הבא!

אני נותן לכולם הזדמנות לקבל בונוס של 50 נקודות למצב הנקודות שלהם!

אני מעלה שאלה לדיון, בהקשר לנושא של המשחקון הראשון -
לאיזו דמות שהייתה בתוכנית ומתה אתם מתגעגעים והייתם רוצים שתחזור?

מי שיגיב את התשובה המשכנעת והמקורית ביותר יזכה בבונוס של 50 נקודות

אורישקי

New member
בלי ספק בכלל

דגנית

ולמה?
כי דגנית הופיעה כמעט בכל פרק בעונות הקודמות, בשונה מלילי שהופיעה בעונות 2-3 בעיקר בסוף ורוחלה שלא הופיה בעונה 3 (שתיהן דמויות שאני מאד אוהב אבל זו ההוכחה שאפשר לנהל איכשהו עלילה בלעדיהן). במשך כל הפעמים דגנית הייתה הקול השפוי. אם זה בשמיניה, או במשפחת דביר. מבין כל ה"מבוגרים האחראיים" (אבנר,דדי,דגנית ולפעמים גם לילי) היא הייתה הכי פחות אובססיבית לראיון מסוים ורצתה רק בטובת השמיניה והמשפחה שלה.
היא הייתה הלב והנשמה של התוכנית, והיא מאד חסרה, אני בטוח שאם איכשהו נגלה שהיא תחייה היא תתרום מאד לגיבוש המחודש של החבורה.

אני448

New member
הדמות שמתה האהובה עליי

קודם כל אני ממש שמחה שהפורום פעיל שוב

והדמות שמתה האהובה עליי, זו בהחלט דגנית.
זה התחיל בעונה 1 שתמיד רצתה בטובת השמיניה, וכבר מהפרק הראשון התנהגה כאילו הם הילדים שלה. דאגה שתמיד יהיה שמח וכיף בכיתה. (מאחלת לכולם מורה כזאת!) בעונה 2 הסתכלתי בההערצה על הפרק שהכניסה את ניצן כשלא הכירה אותה אפילו. (לאחר שהיא גנבה ממנה את התיק!!!!!) היא נתנה לה מקום לבוא אליו שלא היה לה אף אחד. ואחרי זה, נתנה לה את החדר שתגור בו.
אני חושבת שאפשר באמת ללמוד מהדמות שלה וזה עצוב שהיא לא ממשיכה בעונה 4, הלוואי שהיא תחזור!

לדעתי-

כן, דגנית בהחלט חסרה,
אבל אני דווקא אבחר בנעמה.
מהסיבה הפשוטה שאני חושב שהיא ממש לא מיצתה את תפקידה,
ויכולה עוד לתרום מלא להתקדמות העלילה.
מה גם שמאוד הופתעתי שהרגו אותה, הייתי בטוח שהיא הולכת להיות דמות מרכזית.
חוץ מזה, תחשבו איזה מגניב זה יהיה שעומרי פתאום יראה את נעמה נכון?
הוא יהיה בהלם!!!
בקיצור, לדעתי נעמה צריכה לחזור ולנקום את מותה!

בחירת דמות

אני בהחלט בוחר בדמות שנוסיף לה ה ונקבל תערובת של מים וסלעים.
הלא זה אדם..
הוא ממש תורם לעלילת שלושת העונות והוא חסר בעונה הרביעית מאד הוא לפעמים היה צחצן והיעיר אבל מה שממש חשוב בדמות כמנהיג זה לדעת איפה עשית את הטעות ולבקש סליחה כמו בעונה 1 ו2 ו3.
חבל שהתחייב לthe voice והוא כנראה לא יוכל להמשיך האמת אדם-אדמה הוא כמו אדמה הוא חזק ופורח בדיוק כמו אדמה שלפעמים נשברת אך תמיד פורחת..(צמחים)

אוללה2

New member
הדמות שלי

הדמות שלי היא אבנר - האבא של השמיניה (וגם האבא הפרטי של אדם
)
בלעדיו הדבר הזה, ׳השמיניה׳ לא היה קיים- הוא זה שחיפש ילדים עם למדא כדי לעשות את המחקר ואיחד אותם וקיבץ אותם (ובעזרתה של דגנית השמיניה הפכה להיות חברים כל כך טובים)
אבנר במשך שלושת העונות הראשונות היה אובססיבי ללמדא ובעונות 2-4 תמיד הייתה היד המכוונת והאחראית להחזרתה של השמיניה ובהחזרת ההרפתקאות המדהימות שהם חוו יחד. (עונה 2 - ׳המצפה׳, עונה 3 - הוא המליץ למועצה על השמיניה, עונה 4 - אבנר איחד אותם מחדש אחרי כמה שנים).
בלעדי אבנר לא היה השמיניה

למעלה