רגע לפני שהכל נגמר אתם יכולים להגיד

רגע לפני שהכל נגמר אתם יכולים להגיד

את הבנות שהוציאו מהפרק הראשון עד לאחרון(מי בפרק הראשון,השני וכו') כל הבנות לזיכרון: אדריאן בוני אליס גיזל שאנון קאטי ניקול רובין תסאה קאסי

אני עונה!

טאסה קייטי ניקול אבוני גיזל קאסי רובין איליס :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( שאנון והמנצחת:אדריאן(למה לא איליס?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!)

S m e l l y Cat

New member
ספוילר למעלה!!!!!!!111111../images/Emo108.gif

אני לא מאמינה לזה שלא בחרו את |ספוי

אילי למקום ראשון. כי אם זה ככה אז השופטים צריכים ללכת לבית-משוגעים. אדריאן מ-כ-ו-ע-ר-ת-!-!-!-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אליס מושלמת בגוף ובנשמה. תבחרו באיליס, לא באדריאן!!! אשמח לתגובות

רותם ע

New member
מכוערת?..../images/Emo142.gif

זה בערך הדבר האחרון שאת יכולה להגיד עליה. מילא, אולי היא לא מאוד יפה, אבל מפה עד למכוערת?
ובכל אופן, את יכולה לזעוק עד מחר "תבחרו באיליס, לא באדריאן!!!", אבל מי בדיוק יקרא את זה? השופטים שמחליטים את ההחלטות האלו? לא נראה לי. אז בעצם אין בזה טעם

נכון, אולי היא לא מכוערת

אבל כולם אומרים שהיא יפה ולדעתי הם ממש טועים כי היא לא יפה. נכון שהיא חמודה ויש לה אופי מדהים, אבל יפה? לא נראה לי. לעומת זאת: איליס גם יפה מהממת והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכיה הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שיש. וגם האופי שלה ממש מדהים והיא הכי חמודה, יפה, חכמה ושווה בעולם!!

TauraMan

New member
אדריאן מדהימה,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ויש בה משהו הרבה יותר עמוק מאיליס, אז אומנם איליס הרבה יותר שובה את הצופה ב'ריאלטי', אבל בסופו של דבר מה שקובע זה כישורי הדוגמנות, ושם אדריאן לוקחת.

לא בדיוק

איליס דוגמנית יותר טובה מאדריאן כי ממש כמעט כל התמונות שלה יוצאות פוטוגניות ושל אדריאן ממש לא כל התמונות יוצאות טובות.

frikin shin

New member
הויכוח הזה יכול להמשך ימים!!

קלטנו שאדריאן יותר יפה איליס יותר יפה בלה בלה... מה זה משנה עכשיו? אדריאן זכתה ואין מה לעשות עם זה! גם אם אתם אוהבים אותה וגם אם לא! get over it!

EvanescencE3

New member
צודקת! סתכלו מה מצאתי

אני חושבת שכבר סמו את זה בפורום אבל לכל החדשים! זה המתחרות של העונה השנייה! אין הרבה יפות!

למעלה