רגע לפני שמכבים את השמש

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
רגע לפני שמכבים את השמש

כמה קשה היה לי לגלות יום אחד שהטוב שלי הוא אינו הטוב של כולם שהיפה בשבילי הוא לעיתים שלי בלבד שהנכון למעני הוא הנכון לגבי שהבלתי אפשרי שלי, לאחר... שהבטוח של אחד זה לא אותו הבטוח של אחר ואפילו שעה ארבע אצל אחד הוא תמיד ארבע ורבע אצל השני... כמה בזהירות עלינו, בעצם, להתהלך זה עם זה כי אצל כל אחד זה כה שונה, ואם ידעת אדם אחד עדיין אין אתה יודע את השני... אולי יש כללים דומים, אולי משחק האבנים דומה אבל בכל מקום הן נופלות אחרת... כמה תשומת לב ואנרגיות נחוצה בהתקרב האחד אל השני, כי אולי בדיוק במקום הזה - כואב או קר? כי לכל אדם האמת שלו, והנורא שלו, וההרבה שלו, והרחוק שלו, מעוף

rolan

New member
כן מעוף

ועל זה נאמר הכל בעיני המתבונן אצלנו, בפורום שלנו, אומרים את זה הרבה. עכשיו כשאני חושבת על זה, נראה לי שחברי פורום צריכים שתהיה להם תכונה מיוחדת - יכולת הסינון.... לדעת מתי לסנן, לשים דברים בצד ולא להשתמש... כמו שהאמהות שלנו בררו את האורז, זוכר?... גרגירים שלמים טובים לאכילה בפנים, גרגירים שחורים או פגומים הצידה... ככה אנחנו צריכים לנהוג... וכל אחד יסנן לעצמו... כפי שאמרתי הכל בעיני המתבונן

ואם היינו אותו הדבר?

מעוף לפעמים כל כך קשה לקבל את השונה לפעמים בלתי אפשרי לראות באור אחר לפעמים דוקא הקוטבי הוא המשלים לפעמים מוצאים באחר את שחסר.

עלמה 3

New member
מעוף, לכל האצבעות שוות

תחשוב לרגע, אם זה לא היה כך, אך היה לנו משעמם
אני מצטרפת לדבריה של יונה - הנגטיב והפוזטיב ברוב המיקרים משלים לנו, בזוגיות ובחברות.... מעופי, בהמלצה - תעבוד על לקבל את השונה ממך, כל אחד בדרכו שלו.. כל אחד רואה ומתבונן בדרך שלו.... כל אחד אוהב בדרך שלו.... וכל אחד רואה את האמת שלו בדרכו שלו.. עלמה

*יערית

New member
ואני תמיד חשבתי....

שזהו עצם העיניין...וכל הקסם על אחד בא עם העולם שלו לתוך עולם משותף ונותן את החלק שלו..ומנסים ככה לשלב את הרגשות, את המחשבות,את הדיעות....ולא תמיד חייבים להסכים, אפשר להמשיך לכבד ולאהוב למרות שיש שוני
ואתה בהחלט רחוק ממני...בוא הביתה
{נו באמת הוא מכבה את השמש ואני מחכה שהשמש תבוא אליי אחרי יום כזה} אוהבת

למעלה