רגע לפני שמסתיימת לה השנה האזרחית... סקר

רגע לפני שמסתיימת לה השנה האזרחית... סקר

האלמנט הכי מגניב שעשית השנה - האלמנט הכי מטופש שעשית השנה - האימון הכי טוב של השנה - האימון הגרוע של השנה - פציעת השנה שלך - נפילת השנה שלך - משהו שאת מתחרטת עליו - ההישג הכי חשוב שלך השנה - מתעמל/ת או מדריכה/מאמנת ששמחת להכיר השנה - התחרות שהכי נהנית לראות השנה - הופעת השנה שהשתתפת בה/ בהכנתה - אפשר כמובן להוסיף קטגוריות נוספות שנה טובה!

אמא לה3

New member
עונה

שימו ♥ ההתייחסות היא ישירות אלי (ואני כבר מבוגרת, אמא ל-3) האלמנט הכי מגניב - פ"פ (כן, אני...) האלמנט הכי מטופש - ניסיתי לעשות מין היפוך הצידה על יד אחת (משהו לא ברור) שהסתיים על הת... האימון הכי טוב - אמממ....לא יודעת, רוב האימונים הם בסדר... האמון הכי גרוע - לא זוכרת, אבל גם מאלה יש מדי פעם... פציעת השנה - שברתי אצבע ביד... נפילת השנה - ניסיתי לעשות עמידת ידיים גשר לפנים ו...אופס...אני כבר לא גמישה כשהייתי (בגב...בגב...) משהו שאת מתחרטת - יש כזה אבל זה בשלבי תיקון... ההישג הכי חשוב כמאמנת - פתיחת קב' תיכוניסטיות שרובן מתחילות ומאוד נלהבות (קב' מלאה!!!) מתעמלת או מאמנת ששמחת להכיר - את "פרי הדר" המקסימה ואת MAY THE BEE המתוקה, שתרמו לי רבות כמאמנת וכבן-אדם. ונועה, אני לא מחשיבה אותך כאן, כי את כבר שנים תורמת לי בדיוק בצורה הזו... התחרות שהכי נהנית לראות - לא ראיתי...אופס...רוב התחרויות הן בשבת ואני שומרת שבת. הופעת השנה - טוב היו כמה ואני גאה בכל אחת מהן. היה את הופעת סוף השנה, הופעת טרמפולינה מקסימה וחללית מה...והיה את ההופעות בהיכל התרבות ואת מופע חנוכה האחרון שהיה מתוק ביותר. עד כאן- באהבה רבה ושנה אזרחית מעולה לכולן/ם

למעלה