רגע לפני שנכנסת לנום את שנת הלוחמת

rolan

New member
רגע לפני שנכנסת לנום את שנת הלוחמת

כן, כך אני מרגישה בימים האחרונים שעוברים עלי קשה מאוד. אני עוברת תקופה לא קלה, הרבה משימות לפני, אני נמצאת על פרשת דרכים ולא יודעת אנה... לא קשור לנושאי הפורום, לא קשור למשפחתי המורכבת, האוהבת והתומכת - כן יש דבר כזה ----- ואלוהים תעשה שזה לא ישתנה לעולם!!! הרבה פעמים בחיים אנחנו עומדים בצמתים, הרמזור מהבהב, הדרך מסומנת, רק לא ברור לנו היעד, לא בטוח לנו והמפה לא ממש קריאה. צריכים לעשות חושבים חזק, צריכים למצוא נוסחא מתאימה לנו ורק לנו. למה אני מתפלספת לא יודעת, אולי זה בעקבות כתיבתי קודם, אולי זו השעה ואולי זה הקושי בו אני נתונה ומבקשת לשתף אתכם חברים שלי. אני יודעת שאיש לא יוכל לעזור לי, גם לא מי שמאוד רוצה בטובתי, זו אני שצריכה לעשות כעת את הבחירות, ביני לביני. בתוך הבליל הזה יש גם משהו נחמד באופק. הוצע לנו - לאוהי ולי, להשתתף ב 5 ימים מרוכזים לזוגות פרק ב'. נהיה בבית מלון עם עוד מספר זוגות כמונו (פרק ב'), נשמע הרצאות, נשתתף בסדנאות ועוד ועוד, אנחנו עדיין לא מצויים בכל הפרטים. זה נווה מדבר להתרעננות קלילה עבורי ונדמה לי שגם לאוהי שלי שתמיד מסכים לי להכל... אז התכוננו חבריה - המינהלת יוצאת לחופשה בעוד כשבועיים... זהו, סיימתי ונרגעתי.

עלמה 3

New member
חביבתי, אני נושאת תפילה , עבורך -

שלא ישתנה לעולם !!! ומחזיקה לך אצבעות , שהתקופה המהבהת הזאת תעבור מהר ובחירתך תהיה מוצלחת. ושולחת לך מכאן, משקפיים בכל מיני צבעים ואת תבחרי לך, אני ממליצה על ורוד - לא ורודים ולא ורודות..

רולן יקירתי

אחרי בלגן יבוא הסדר על דאגה, לפעמים אפילו הבלבול עושה לנו אחר כך הרבה יותר טוב. אני כבר ממתינה לרגע שתחזרו עם כל התובנות ותאירו לנו מחשבות .... עוד לא נסעתם ואני כבר מתגעגעת

*יערית

New member
בואי....תני לי יד ונלך....../images/Emo24.gif

יש מצבים שלא תמיד יכולים לעזור לך במעשי אבל ישנה אפשרות לעזרה בניתוב או בהארת הדרך והמחשבות.... כשעומדים בצומת דרכים והרמזורים מהבהבים זה אומר שמישהו לא סיר את הרמזור וכל מי שמגיע לאותה צומת לא יודע מתי לצאת ראשון לדרך..או לאיזה כיוון...אולי ללכת על פי חוקי התנועה מי שמימין תמיד יוצא ראשון?לא יודעת המפה לפנייך היעד הוא המטרה הסופית..הדרך בד"כ חשובה אף יותר מהיעד..או לפעמים הדרך עושה את היעד....זה הזמן לעצור שם בבית קפה בצומת,להזמין קפה אהוב לשבת לבד או ליד האהוב ולהכנס עמוק עמוק לשכבות העמוקות ביותר שיש ומשם לגרד את הרצון החבוי.ברגע שתוציאי אותו לתודעה, במפורש יהייה קל יותר להתמודד מול היעד,פתאום הרמזור יתוקן ואולי אף יעבור לירוק,ואולי הוא יעצר באדום ופשוט תצטרכי לחכות עד שיוחלף בירוק....הצבעים של הרמזור משולים למוכנות נפשית במיקרה הזה.... שתהייה לכם חופשה נעימה..כמו יונה חושבת שנשמח לקבל עיצות וחלק מהתובנות שקיבלתם{לא שחסר לכם עד היום
}
וכמובן מקווה שיהייה לך קל יותר
שלנו

rolan

New member
אתן, אתן - מ ק ס י מ ו ת

האמת? כתבתי את ההודעה הזו בשעת לילה מאוחרת, אחרי שעברתי טילטול חדש ותזכורת על מה שקרה כאן (במקום בו אני עובדת) אך לפני ימים אחדים. כתבתי, כתבתי, כי ככה הרגיש לי באותו רגע, לא שקלתי, לא בדקתי וגם לא חשבתי... מיד כששלחתי, נבהלתי! מה אני משתפכת וכותבת כאן בעניין שאניו מהעניין (של הפורום). נכון שתמיד אני אומרת שלדעתי אנחנו חברים ועם חברים משתתפים (כמעט) בהכל!!! והנה, אני באה הבוקר, פותחת את חלונות הנט ומגלה שיש חברים, שגם אם לא ממש הבינו, לא ממש ידעו במה דברים אמורים - תומכים. תודה לכן יקירותי, על כל מה שנתתן לי כאן, תובנות, ביאורים, חיזוק, תמיכה ו... משקפיים - אלה המשקפיים שצריכות לשמש כאן ובכלל כל אחד!
המשך יום נפלא

אין לי ספק

כי באשר תבחרי לצעוד יהיה לך טוב ותתמודדי עם כל הקשיים היטב. מחזיקה לך אצבעות. |אייקון של אצבעות משולבות יחדיו|

למעלה