רגע לפני ש....מואההההה

אפרת.א

New member
רגע לפני ש....מואההההה

רגע לפני שהולכת. רגע לפני שנוסעת.. אתגעגע, כבר יודעת:)) פנייתי היא לכל אחד ואחת באופן אישי! מודיעה לכולם אחר כבוד : מעבירה את השרביט בפורום לשרי42 (פרסתי שטיח אדום עם כל הטקס....כולל הקפה:) יודעת שאתם בידיים טובות .......(חחחחחחחחח רק שלא תתרגלו:))) סתםםםםםםםם - - - - - אוהבת את כולכםםםםםםםםםםם נשיקותתתתתתתתתתתתתתתת נתראה בעוד חודש............(אם אצליח להכנס לפורום איכשהו...אין לי ספק שנשתמע:)) מממממממממוווווווואאאאאאאההההההההההההההההההההה אפרת43 / אפרת.א / איריס... שרייייייייייייייייייייייייייייי - - - - - שלך נשמה שלי תשגיחי על ``הילדים`` שלא יעשו שטויות:))

שרי42

New member
אפרתוש

את השטיח קיפלתי - את מכירה אותי, לא אוהבת גינוני טקס את השרביט העברתי אחר כבוד לנסיכה אן - היא מסתדרת איתו יותר טוב ממני אני כהרגלי אדאג לקבל את הלקוחות הקבועים וגם את האורחים עם חיוך על הפנים,על כוס קפה ועוגה טובה. ואת יקרה שלי, שתהיה לך נסיעה ושהות כייפים, מהנים, תמסרי נשיקה לדרור ותחזרי עמוסה לעייפה בחויות........שיהיה לך מה לכתוב חחחחחחחח כבר מתגעגעת ינעל העולם....מואההההההה וחיבוק חזק חזק

אפרת.א

New member
הכלה פההההה...:) לא נעלמת...

גם אם תרצה....לא תוכל.. להפטר או להעלם לאותה הכלה.. היא פה... מתחת לאףף....בקצה החוטם.. :)))))) חושבת...... מאחלת...

הקשתית*

New member
איחולי ל``נוסעת המתמידה`` ול``מחליפה`` B-)

לאפרתוש היקרה,צר לי ,על שלא נכנסתי לכאן להפרד,אבל שלמה בהרגשה, כי היה יותר כייף להפרד ממך אישית.ושוב תודה על המאמץ שלך לצורך העניין,ובכלל תמיד כייף להפגש (אנחנו הרי לא צריכות סיבה למסיבה) ואך איזה כייף,סוף סוף נוכל ל``הציק`` לשרי.... יקירתי,סומכת עליך , שתיקחי את השרביט ותמשיכי לשמור על המוראל והכייף של היצירתיות בחדר... אני אמנם לא פה הרבה בכדי להציק לך,אבל אל דאגה,עוד אגיע ואפתיע. וחוץ מזה,סוף שבוע כייפיי לכולם. מקווה ,שאפרת תכנס ל``הציץ. נשיקות געגועים מוואההההההההה

שרי42

New member
תודה נשמה........ומה זה סיפקת לי היום חומר למחשבה......אוהבת

שרי42

New member
תכנסי הביתה מיד!

קיבלת רשות? מה חשבת....אמא נסעה אז אפשר להתפרע? שיתאמץ......שיחזר....תני לו לעבוד קשה..... ``פולניה`` הדודה או לא?... חחחחחחחחחח

לבחירת ליבי המתוקה...

על כל הפעמים שאת לוחשת כי מחר יהיה טוב יותר... על כל הפעמים בהן קורן אלי כשמש חיוכך... ומאיר את שמי הקודרים... על כל שהינך וכל מה שעשית, אודה לך מעומק ליבי. ומבקש אני כי תדעי כי למרות שלא תמיד אכריז על כך ... אהבתי נתונה לך ולעולם תהייה כ ק ר ן אור אל תוך ליבי.

שרי42

New member
``כלה`` וציפור

זהו...אחרי כאלה מילים...אני מפשירה.....אני מסכימה שתוציאי את הראש מהחלון... ציפור...בבקשה....אל תפסיק......אתה מחזיר אותי לתקופה נפלאה.....עוד

שרי42

New member
ככה מתנהגים ציפור?

לא מתקשרים? לא שולחים איזה זר פרחים? כמה פעמים אמרתי לך שאת לב הכלה מקבלים רק אחרי ביקור אצל הדודה.....אני לא מבינה... אתה לא לומד שום דבר? תפסיק להשאיר לי הודעות על הדלת ותכנס לקפה......יאללה....למה אתה מחכה?

קוב

New member
עכשיו אפשר

רק שרי פה? אפשר להתחיל להתפרעעעעעעעעע? רק שתסעו תבלו תהנו ותמצו כל רגע, כל שניה. לא לפספס, לא לוותר, להנותתתתתתתת ולחזור בשלום. קוב

שרי42

New member
פול גאז קוב

פול גאז קוב

מה פתאום רק אני? ומה אתה? יאללה ושלא יהיה בנוטרל חחחחחח

למעלה