רגע לפני תחילת העונה, בנימה אישית

Daniel44862

New member
רגע לפני תחילת העונה, בנימה אישית

היי לפני תחילת העונה החדשה ברצוני לומר כמה מילים בנימה אישית ולסכם בעצם את כל התקופה של העונה הראשונה ולתת מילה בנימה אישית לפני העונה השנייה.
אז... איך הכל התחיל? הכל התחיל מסוף העונה השלישית של השמיניה. אנשים היו בהיסטריה, רצו עונה רביעית, אבל ל
גיורא
, היו תוכניות אחרות. ודווקא הקלישאה הכי גדולה שסוף זה תמיד התחלה של משהו חדש, התרחשה שכשביום שבו שודר הפרק האחרון של השמיניה
(אני זוכר, אכלתי צ'יפס וקיבלתי תשלט האדום של הוט) נכתב הפרק הראשון של האי.
כאן רשמית התחילהה התקופה של "האי" לאחר פרומואים רבים, הגיע הפרק הראשון לאחר המון ציפיה. הפרק הראשון היה מלא מתח מספיק לכל העונה, או לחצי ממנה. והאמת שאני נהניתי לאורך כך הפרק. ובסוף הפרק, הקטע שכולנו ציפינו לו הגיע-המנהרה. אני זוכר שבקטע שבו כזה בסוף, שומעים תאסטרואיד פוגע (והמנהרה רועדת)
, טומי קולט שזה אמיתי והכל נגמר, והשיר סלוולוד אין דה סי מגיע לשיא. החצי הראשון של העונה הסתיימה ב"דילן
"
ההיסטורי... אני זוכר שרצה פה בדיחה בפורום: טומי:דילן? X:לא...~!, קוראים לי פיני...~! טומי:א..אה....ס...סליחה... אוקיי לאחר עונה שלמה שנחלקה ל2, מלאה במתח
, אהבה
, שנאה
, אנה מעצבנת
,ספרים אדומים
,אי מסתורי
, היסטוריות כפולות
ואיגבן טדאוש (זוכרים אותו? מהשמיניה, סתם דחפתי אותו...XD) הפרק האחרון הגיע. שאת האמת סיפק לכולנו את מה שרצינו, הסתיימה העונה בצער רב לכולנו. טומילֵן (שילוב שלי של טומי ודילן) נעלם, האסטרואיד הושמד, החבורה הייתה לבדה, הספר הושלך לים וטלפון מסתורי צלצל. לאחר פרומואים רבים וקריינים מעצבנים(למרות שזה אותו אחד כל הזמן... XD) תעלה העונה השנייה ב23.11 (התאריך של הבר מצווה שלי =]) אני מקוה שלא חפרתי... אז...זהו.... זו היתה העונה שהייתה שהייתה! נפגש בעונה הבאה שלכם ב-
רבה, דניאל

Daniel44862

New member
המשך

מבחנתי, השיר שהיה בתחילת הפרק הראשון אלוהי! אם אתם נזכרים בפרק אתם נזכרים בשיר ולהיפך. המלך (גיורא) שלנו בחר לנו את השירים הטובים ביותר לסדרה הטובה ביותר עם השחקנים הטובים ביותר וצוות הפקה הטוב ביותר. אשמח אם אתם תכתבו על איך הייתה החוית צפיה בפרק הראשון והאחרון ובכלל בכל העונה שלכם ב -
רבה דניאל

dar dahan

Member
השיר בתחילת הפרק הראשון הוא באמת שיר...

יפה, ואהבתי את מה שכתבת. לדעתי ממתי שהשמינייה נגמרה אנשים חשבו שהסדרה החדשה תהיה עלוב (אני גם חשבתי כך) ולבסוף גיורא הפתיע אותי והפך את הסדרה החדשה לסדרה מוצלחת כמעט ואפילו בדיוק כמו השמינייה. נכון שהיו מספר חורים (בעיקר חורים של חוסר הגיון), אבל גם בסוף הפרק האחרון של השמינייה היה חור (איך חברי השמינייה שגדלו לתשיעייה קיבלו פתאום את העובדה שנלקחו להם שנתיים מהחיים ואיך איה וניני ידעו שהם בני 17 פתאום, שזה לדעתי חור ענק). כמובן שגיורא הוא תסריטאי נהדר, ובמצב של המדינה שלנו שכל התסריטאים פוחדים ליצור דברים כמו בחו"ל (כמו דוקטור הו, טרילוגיית בחזרה לעתיד, סטארגייט, גולשים בזמן וכו') גיורא חמיצר היה בהחלט אחד מהראשונים אם לא הראשון שחשב לעשות סדרות שקשורות למדע בדיוני, או ז'אנרים אחרים שבקושי מיוצרים בארציני הקטנטונת, ודווקא בגלל התעוזה הזאת הופכת אותו לסוג של גאון!

noyyka XD

New member
עונה נה נה D:

טוב אז ככה האי3> איך הכל התחיל? עוד לפני שהתחילה העונה, החלטתי בטיפשותי שאני לא אצפה בה, כל כך כעסתי/התעצבתי/התמרמרתי/התאכזבתי שהגיע סופה של השמינייה עד שלא היה לי חשק לצפות במשהו שבתחילה לא האמנתי שיהיה סיכוי שיהיה יותר טוב. ואז הגיע הפרק הראשון וטומיD: ונשכחו המרמורים והתמכרתי כמו כולם לסדרה, לעלילה, לשחקנים, לשירים המהממים שתמיד ידעו לבחור בדיוק, לציניות של זואי
ולאנה המעצבנתXD בהתחלה כמו בהתחלה היו דברים מאכזבים ומפתיעים אבל הכול מאוזן ובדיוק כמו שצריך וגיורא?
איזה כיף שזכינו להנות מחוכמה והגאונות של הבנאדם הזה ואמרו אמן

8דושנקה8

New member
../images/Emo207.gif המשך קצרצר שאחותי כתבה לאי ../images/Emo9.gif

זה היה היום הכי חרא בחיים שלי, הייתי בטוחה שזה נגמר ושלא אזכה לראות את את טומי שוב. ואז הטלפון צילצל, זו הייתה עלמה היא אמרה שזה לא נגמר ושרק אנחנו יכולים להציל את טומי. והיא בת 8
(ולא שיניתי שום דבר, רק תיקנתי את השגיאות כתיב...
)

dar dahan

Member
אחלה, נראה שהיא כותבת מוכשרת!

אולי כדי לכתוב ספר יום אחד
(ברצינות)...

חחח... גם אני רוצה לשתף אתכם במשהו...

אני הייתי אחת המכורות הקשות ביותר ל"השמיניה" וכמעט בכיתי למשמע ההודעה שאין עונה נוספת, בעיקר אחרי הסוף העצוב הזה. תקופת הפרומואים של "האי" פתחה פי אינפסוף ציפיות למשהו סוחף כמו השמיניה אבל בסוף הפרק הראשון חשתי פשוט א-כ-ז-ב-ה ראשית,לא הבנתי חלק גדול מהפרק, ושנית השחקנים נראו לי תת רמה ולא האמנתי שהעלילה תסחוף אותי כפי שקרה בשמיניה. אבל לאחר כמה פרקים יכלתי להגיד בבטחה שאני מכורה. וכעת אני מבינה ש"האי" היא כמה רמות מעל "השמיניה" גם מבחינת העלילה וגם מבחינת השחקנים. אני כבר סופרת את השעות לתחילת העונה השניה. נ"ב: היה לי כיף לשמוע שאני לא היחידה שלא סובלת את אנה. (הדמות, לא השחקנית)

למעלה