לא הכרתי...אני לא באמת שכלתנית. מועדת פה ושם. לא יכולה לראות נעל הפוכה בבית מחשש לאיזה פגע.
לא זוכרת.לא קניתי מוצרים לתינוק לפני הלידות. לא מחשש לעין הרע אלא מהתגרות בגורל.
לפעמים... יחד עם טפו,טפו, טפו.. מה עוד? קצת מקישה על עצים.
לא בודקת באיזו רגל יצאתי מהבית, כן פותחת מטריה בבית (אחרת איך תתייבש?)נראה לי שזהו. אני עוברת מתחת לסולמות, אוהבת חתולים שחורים, שורקת בכל מקום, יושבת בפינת שולחנות, מסתכלת במראות שבורות,
אתחיל מזה שאני לא מאמין באמונות תפלות ובכלל זה גם בהורוסקופים.נתקלתי פעם במישהי שתמיד בדקה את ההורוסקופ שלה, לפיו תכננה את חייה.
בדרך כלל איני מתיחסת להורוסקופים, אבל את זה כדאי לקרוא ולהתייחס לכתוב,
בתקווה שתהיה לנו שנה שפויה.
איך אתם עם הורוסקופים?
צפה בקובץ המצורף 39897
בתקווה
לצערי, ההיא שהלכתי אליה טענה שאמא שלי לא יודעת באיזו שעה היא ילדה אותי, אבל דייקה שבגיל 50 אפרד מדמות משמעותית בחיי, כלומר - אמא שלי.אתחיל מזה שאני לא מאמין באמונות תפלות ובכלל זה גם בהורוסקופים.
בשנת 1981 גיליתי שחייל שהגיע אלי למילואים הוא אסטרולוג חובב. לאחר כמה ימים של ויכוחים על איך יכול להיות שגורמי השמים משפיעים על החיים שלי הוא אמר שאמנם אין לו מושג איך זה פועל אבל אין לו בעייה להוכיח לי שזה עובד ובלבד שאתן לו תאריך לידה עם שעת לידה מדוייקת (עד רבע שעה) ומיקום הלידה ע"ג כדור הארץ.
התקשרתי אותו ערב לאימי שדי התפלאה על השאלה אבל נתנה לי את שעת הלידה המדוייקת אותה מסרתי לבחור שיצא לחופשת סופ"ש עם הפרטים שמסרתנו לו אני ועוד שני חברה ששרתו איתי.
ביום ראשון חזר הבחור מהבית עם מפות ודוחות והפיל אותנו לקרשים. הבחור ידע אודותינו את שמותינו הפרטיים וכמובן תאריך ושעת הלידה ולא שום פרט אחר אבל בדוחות שלו קרא בנו כמו בספר פתוח. לאחד מהחברה למשל הוא ציין את הפעם (4 שנים לפני) שהוריו חזרו הביתה ותפסו אותו על חם עם החברה תוך שהוא מתאר בפרוטרוט את האירוע.
הבחור השני עיין בחומר, חטף את הדפים ויצא מהחדר ולא היה מוכן לדבר מילה על מה שהיה כתוב שם.
לי מסר דו"ח שמורכב משלושה חלקים, תכונות ואופי, מאורעות בעבר וצפי לשנים הקרובות.
לגבי התכונות והאופי הרי שגם אם היה אוסף את כל האנשים שמכירים אותי כולל ההורים הוא לא היה מגיע ליותר מ70% ממה שנכתב שם. מה שבעיקר הפליא אותי שהוא עלה על כמה דברים שמי שהכיר אותי היטב בטח ידע אבל רק אני ידעתי ממה זה נובע אבל הוא כתב גם את הסיבות.
לגבי העתיד היו שני דברים בולטים שהוא חזה, האחד חודש ושנה בה אנשא לבת מזל עקרב והשני בעיות רפואיות מסוימות בגיל מבוגר. לשמחתי הוא צדק בנושא הראשון ולצערי גם בשני.
אני רוצה להדגיש שהוא חזר כמה פעמים על זה שהאסטרולוגיה לא אומרת שאנשא בתאריך שכתב אבל זה הניחוש שלו על סמך מצבים דומים בהם נתקל בעבר אבל הוא מבטיח לי שבכל מקרה גם אם לא אתחתן אז בחודש שבו נקב אכנס לתוך מסגרת הדוקה יותר ממה שאני נמצאתי בה וכן שאתקרב למישהו ממזל עקרב.
בהמשך ומאחר והמפה כבר הייתה פרוסה לפניו הציע לי לזרוק תאריכים מהעבר בהן קרו לי דברים משמעותיים והוא תאר בצורה מאד מדוייקת מה קרה וזאת למרות שניסיתי ככל יכלתי להטעות אותו.
הבחור גם הסביר לי שאין שום משמעות להורוסקופים שמפורסמים בעיתונים שכן מפת לידה אפשר להכין רק עם עת לידה מדוייקת ומיקום אחרת מתקבלים פרטים מעורפלים ביותר שיכולים להתאים לכל אחד.
אז כאמור אני לא מאמין באסטרולוגיה אבל מצד שני זה עובד חבל"ז.
נתקלתי פעם במישהי שתמיד בדקה את ההורוסקופ שלה, לפיו תכננה את חייה.
איך אתם עם הורוסקופים?
צפה בקובץ המצורף 39897
בתקווה
כמו תמיד, בהורסקופ קולעים בול ל(אופי שלי, מה עובר עלי, מה קרה ומה יקרה)ווטאברנתקלתי פעם במישהי שתמיד בדקה את ההורוסקופ שלה, לפיו תכננה את חייה.
איך אתם עם הורוסקופים?
צפה בקובץ המצורף 39897
בתקווה
אחרי דבריו של השיח' ואחרי שכתבת שבהורוסקופ קולעים בול (בפוני?) החלטתי לעבור על ההורוסקופים השונים.כמו תמיד, בהורסקופ קולעים בול ל(אופי שלי, מה עובר עלי, מה קרה ומה יקרה)ווטאבר
אם אמרו לקנות כנראה שצריך לקנותאחרי דבריו של השיח' ואחרי שכתבת שבהורוסקופ קולעים בול (בפוני?) החלטתי לעבור על ההורוסקופים השונים.
א כ ז ב ה
לא מצאתי אפילו אחד שמתאים לי.
כתוב שלא אצליח להתקדם בעבודה (מעניין מדוע..)
שלא אשתלב ולא אצליח במכירות (מה לי ולמכירות?)
שאתמול היה לי יום טוב. (זה נכון, אבל באותה מידה גם ימים א,ב,ג,ה היו טובים).
והכי חשוב, שעלי לקנות אבן טורמלין שחור להגנה מפני אנרגיות שליליות. (את חושבת אפשר להשתמש בתליון טורמלין שחור שיש לי?)
כנראה שאת צריכה אבן שתעזור לך למצוא את האבידה.מטריד אותי שאין לי מושג היכן הן היום
כשקראתי את מה שכתבת מייד החלה לנקר בראשי שאלה שלא נותנת לי מנוח.והכי חשוב, שעלי לקנות אבן טורמלין שחור להגנה מפני אנרגיות שליליות. (את חושבת אפשר להשתמש בתליון טורמלין שחור שיש לי?)
השאלה שצריכה להישאל לפני הכל, האם האנרגיה הנצברת באבן בעת זריקתה, היא אנרגיה שלילית או חיובית.כשקראתי את מה שכתבת מייד החלה לנקר בראשי שאלה שלא נותנת לי מנוח.
אם זורקים למישהו אבן טורמלין גדולה על הראש היא מגנה עליו או פותחת לו ת'ראש ?
אני חייב תשובה מהירה אחרת לא אצליח להרדם הלילה.
בתור פולני טוב האנרגיות שלי תמיד שליליות.השאלה שצריכה להישאל לפני הכל, האם האנרגיה הנצברת באבן בעת זריקתה, היא אנרגיה שלילית או חיובית.
אתה, בעל אנרגיות שליליות, תשליך אבן ספוגת אנרגיות שליליות. לא כך?בתור פולני טוב האנרגיות שלי תמיד שליליות.
מה נצבר באבן אין לי מושג.
אני מדי יום, או למחרת בודקת את ההורסקופ היומי שמתפרסם בידיעות... גורנישט מיט כלום מיט וללאיי-אישי.אחרי דבריו של השיח' ואחרי שכתבת שבהורוסקופ קולעים בול (בפוני?) החלטתי לעבור על ההורוסקופים השונים.
א כ ז ב ה
לא מצאתי אפילו אחד שמתאים לי.
כתוב שלא אצליח להתקדם בעבודה (מעניין מדוע..)
שלא אשתלב ולא אצליח במכירות (מה לי ולמכירות?)
שאתמול היה לי יום טוב. (זה נכון, אבל באותה מידה גם ימים א,ב,ג,ה היו טובים).
והכי חשוב, שעלי לקנות אבן טורמלין שחור להגנה מפני אנרגיות שליליות. (את חושבת שאפשר להשתמש בתליון טורמלין שחור שיש לי?)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.