רגע לפני תחילת השנה החדשה, פרסום של מכון ויצמן. כדאי להתייחס.

סופהו 1

Well-known member
נתקלתי פעם במישהי שתמיד בדקה את ההורוסקופ שלה, לפיו תכננה את חייה.

בדרך כלל איני מתיחסת להורוסקופים, אבל את זה כדאי לקרוא ולהתייחס לכתוב,
בתקווה שתהיה לנו שנה שפויה.

איך אתם עם הורוסקופים?

הורוסקופ.jpg
בתקווה

נערך לאחרונה ב:

דקל נור*

Well-known member
אני לא באמת שכלתנית. מועדת פה ושם. לא יכולה לראות נעל הפוכה בבית מחשש לאיזה פגע. לא קניתי מוצרים לתינוק לפני הלידות. לא מחשש לעין הרע אלא מהתגרות בגורל. 🤷🏽‍♀️. מה עוד? קצת מקישה על עצים.
נראה לי שזהו. אני עוברת מתחת לסולמות, אוהבת חתולים שחורים, שורקת בכל מקום, יושבת בפינת שולחנות, מסתכלת במראות שבורות, אין לי סבלנות להורוסקופ השבועי ולקחתי לי לבעל את המזל הכי לא תואם. נותנת לעצמי ציון 8 ברציונליות.

סופהו 1

Well-known member
אני לא באמת שכלתנית. מועדת פה ושם. לא יכולה לראות נעל הפוכה בבית מחשש לאיזה פגע.
לא הכרתי...

לא קניתי מוצרים לתינוק לפני הלידות. לא מחשש לעין הרע אלא מהתגרות בגורל.
לא זוכרת.

🤷🏽‍♀️. מה עוד? קצת מקישה על עצים.
לפעמים... יחד עם טפו,טפו, טפו.
למען הבטחון

נראה לי שזהו. אני עוברת מתחת לסולמות, אוהבת חתולים שחורים, שורקת בכל מקום, יושבת בפינת שולחנות, מסתכלת במראות שבורות,
לא בודקת באיזו רגל יצאתי מהבית, כן פותחת מטריה בבית (אחרת איך תתייבש?)
גם לא הטלתי מטבע במזרקות ברחבי העולם.
לפעמים, בתור ל...קוראת את ההורוסקופ לבדוק מה מתאים לי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל

איך אתם עם הורוסקופים?

צפה בקובץ המצורף 39897
בתקווה
אתחיל מזה שאני לא מאמין באמונות תפלות ובכלל זה גם בהורוסקופים.

בשנת 1981 גיליתי שחייל שהגיע אלי למילואים הוא אסטרולוג חובב. לאחר כמה ימים של ויכוחים על איך יכול להיות שגורמי השמים משפיעים על החיים שלי הוא אמר שאמנם אין לו מושג איך זה פועל אבל אין לו בעייה להוכיח לי שזה עובד ובלבד שאתן לו תאריך לידה עם שעת לידה מדוייקת (עד רבע שעה) ומיקום הלידה ע"ג כדור הארץ.
התקשרתי אותו ערב לאימי שדי התפלאה על השאלה אבל נתנה לי את שעת הלידה המדוייקת אותה מסרתי לבחור שיצא לחופשת סופ"ש עם הפרטים שמסרתנו לו אני ועוד שני חברה ששרתו איתי.

ביום ראשון חזר הבחור מהבית עם מפות ודוחות והפיל אותנו לקרשים. הבחור ידע אודותינו את שמותינו הפרטיים וכמובן תאריך ושעת הלידה ולא שום פרט אחר אבל בדוחות שלו קרא בנו כמו בספר פתוח. לאחד מהחברה למשל הוא ציין את הפעם (4 שנים לפני) שהוריו חזרו הביתה ותפסו אותו על חם עם החברה תוך שהוא מתאר בפרוטרוט את האירוע.
הבחור השני עיין בחומר, חטף את הדפים ויצא מהחדר ולא היה מוכן לדבר מילה על מה שהיה כתוב שם.

לי מסר דו"ח שמורכב משלושה חלקים, תכונות ואופי, מאורעות בעבר וצפי לשנים הקרובות.
לגבי התכונות והאופי הרי שגם אם היה אוסף את כל האנשים שמכירים אותי כולל ההורים הוא לא היה מגיע ליותר מ70% ממה שנכתב שם. מה שבעיקר הפליא אותי שהוא עלה על כמה דברים שמי שהכיר אותי היטב בטח ידע אבל רק אני ידעתי ממה זה נובע אבל הוא כתב גם את הסיבות.

לגבי העתיד היו שני דברים בולטים שהוא חזה, האחד חודש ושנה בה אנשא לבת מזל עקרב והשני בעיות רפואיות מסוימות בגיל מבוגר. לשמחתי הוא צדק בנושא הראשון ולצערי גם בשני.
אני רוצה להדגיש שהוא חזר כמה פעמים על זה שהאסטרולוגיה לא אומרת שאנשא בתאריך שכתב אבל זה הניחוש שלו על סמך מצבים דומים בהם נתקל בעבר אבל הוא מבטיח לי שבכל מקרה גם אם לא אתחתן אז בחודש שבו נקב אכנס לתוך מסגרת הדוקה יותר ממה שאני נמצאתי בה וכן שאתקרב למישהו ממזל עקרב.

בהמשך ומאחר והמפה כבר הייתה פרוסה לפניו הציע לי לזרוק תאריכים מהעבר בהן קרו לי דברים משמעותיים והוא תאר בצורה מאד מדוייקת מה קרה וזאת למרות שניסיתי ככל יכלתי להטעות אותו.

הבחור גם הסביר לי שאין שום משמעות להורוסקופים שמפורסמים בעיתונים שכן מפת לידה אפשר להכין רק עם עת לידה מדוייקת ומיקום אחרת מתקבלים פרטים מעורפלים ביותר שיכולים להתאים לכל אחד.

אז כאמור אני לא מאמין באסטרולוגיה אבל מצד שני זה עובד חבל"ז.

אבח"י

Well-known member
אתחיל מזה שאני לא מאמין באמונות תפלות ובכלל זה גם בהורוסקופים.

בשנת 1981 גיליתי שחייל שהגיע אלי למילואים הוא אסטרולוג חובב. לאחר כמה ימים של ויכוחים על איך יכול להיות שגורמי השמים משפיעים על החיים שלי הוא אמר שאמנם אין לו מושג איך זה פועל אבל אין לו בעייה להוכיח לי שזה עובד ובלבד שאתן לו תאריך לידה עם שעת לידה מדוייקת (עד רבע שעה) ומיקום הלידה ע"ג כדור הארץ.
התקשרתי אותו ערב לאימי שדי התפלאה על השאלה אבל נתנה לי את שעת הלידה המדוייקת אותה מסרתי לבחור שיצא לחופשת סופ"ש עם הפרטים שמסרתנו לו אני ועוד שני חברה ששרתו איתי.

ביום ראשון חזר הבחור מהבית עם מפות ודוחות והפיל אותנו לקרשים. הבחור ידע אודותינו את שמותינו הפרטיים וכמובן תאריך ושעת הלידה ולא שום פרט אחר אבל בדוחות שלו קרא בנו כמו בספר פתוח. לאחד מהחברה למשל הוא ציין את הפעם (4 שנים לפני) שהוריו חזרו הביתה ותפסו אותו על חם עם החברה תוך שהוא מתאר בפרוטרוט את האירוע.
הבחור השני עיין בחומר, חטף את הדפים ויצא מהחדר ולא היה מוכן לדבר מילה על מה שהיה כתוב שם.

לי מסר דו"ח שמורכב משלושה חלקים, תכונות ואופי, מאורעות בעבר וצפי לשנים הקרובות.
לגבי התכונות והאופי הרי שגם אם היה אוסף את כל האנשים שמכירים אותי כולל ההורים הוא לא היה מגיע ליותר מ70% ממה שנכתב שם. מה שבעיקר הפליא אותי שהוא עלה על כמה דברים שמי שהכיר אותי היטב בטח ידע אבל רק אני ידעתי ממה זה נובע אבל הוא כתב גם את הסיבות.

לגבי העתיד היו שני דברים בולטים שהוא חזה, האחד חודש ושנה בה אנשא לבת מזל עקרב והשני בעיות רפואיות מסוימות בגיל מבוגר. לשמחתי הוא צדק בנושא הראשון ולצערי גם בשני.
אני רוצה להדגיש שהוא חזר כמה פעמים על זה שהאסטרולוגיה לא אומרת שאנשא בתאריך שכתב אבל זה הניחוש שלו על סמך מצבים דומים בהם נתקל בעבר אבל הוא מבטיח לי שבכל מקרה גם אם לא אתחתן אז בחודש שבו נקב אכנס לתוך מסגרת הדוקה יותר ממה שאני נמצאתי בה וכן שאתקרב למישהו ממזל עקרב.

בהמשך ומאחר והמפה כבר הייתה פרוסה לפניו הציע לי לזרוק תאריכים מהעבר בהן קרו לי דברים משמעותיים והוא תאר בצורה מאד מדוייקת מה קרה וזאת למרות שניסיתי ככל יכלתי להטעות אותו.

הבחור גם הסביר לי שאין שום משמעות להורוסקופים שמפורסמים בעיתונים שכן מפת לידה אפשר להכין רק עם עת לידה מדוייקת ומיקום אחרת מתקבלים פרטים מעורפלים ביותר שיכולים להתאים לכל אחד.

אז כאמור אני לא מאמין באסטרולוגיה אבל מצד שני זה עובד חבל"ז.
לצערי, ההיא שהלכתי אליה טענה שאמא שלי לא יודעת באיזו שעה היא ילדה אותי, אבל דייקה שבגיל 50 אפרד מדמות משמעותית בחיי, כלומר - אמא שלי.

קר לי בך

Well-known member

איך אתם עם הורוסקופים?

צפה בקובץ המצורף 39897
בתקווה

אתגר מיליון הדולר להוכחת העל-טבעי – ויקיפדיה (wikipedia.org)
עד 2015 הוצע פרס של מיליון דולר למי שיצליח להראות בתנאים מבוקרים הוכחה למשהו על טבעי,
האתגר התחיל ב 1968 תמורת סכום הרבה יותר צנוע אבל במשך 20 שנה הפרס היה ע"ס מיליון דולר ואף אחד לא הצליח לקחת אותו.
ב 2015 החליטו שאין טעם שהכסף ימשיך לצבור אבק והוא נתרם לכל מיני מטרות טובות.
למה לא בא איזשהו קורא הורוסקופים ואסף את מיליון הדולר? אולי כי הם צדיקים שרצו שהכסף יגיע לצדקה.

צליליתה1

Well-known member

איך אתם עם הורוסקופים?

צפה בקובץ המצורף 39897
בתקווה
כמו תמיד, בהורסקופ קולעים בול ל(אופי שלי, מה עובר עלי, מה קרה ומה יקרה)ווטאבר

סופהו 1

Well-known member
כמו תמיד, בהורסקופ קולעים בול ל(אופי שלי, מה עובר עלי, מה קרה ומה יקרה)ווטאבר
אחרי דבריו של השיח' ואחרי שכתבת שבהורוסקופ קולעים בול (בפוני?) החלטתי לעבור על ההורוסקופים השונים.
א כ ז ב ה
לא מצאתי אפילו אחד שמתאים לי.
כתוב שלא אצליח להתקדם בעבודה (מעניין מדוע..)
שלא אשתלב ולא אצליח במכירות (מה לי ולמכירות?)
שאתמול היה לי יום טוב. (זה נכון, אבל באותה מידה גם ימים א,ב,ג,ה היו טובים).
והכי חשוב, שעלי לקנות אבן טורמלין שחור להגנה מפני אנרגיות שליליות. (את חושבת שאפשר להשתמש בתליון טורמלין שחור שיש לי?)

נערך לאחרונה ב:

צליליתה1

Well-known member
אחרי דבריו של השיח' ואחרי שכתבת שבהורוסקופ קולעים בול (בפוני?) החלטתי לעבור על ההורוסקופים השונים.
א כ ז ב ה
והכי חשוב, שעלי לקנות אבן טורמלין שחור להגנה מפני אנרגיות שליליות. (את חושבת אפשר להשתמש בתליון טורמלין שחור שיש לי?)
אם אמרו לקנות כנראה שצריך לקנות
(או לחלופין, לנקות(אנרגטית) את התליון. נדמה לי שמשרים 24 שעות במלח גס)
בדיוק השבוע נזכרתי באי אלו אבנים שהיו לי, גם טורמלין שחורה שרכשתי להגנה בסיטואציות מסוימות בעבודה
מניחה שזה מאוד הועיל, כי הנה אני כאן לספר על זה

מטריד אותי שאין לי מושג היכן הן היום

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
והכי חשוב, שעלי לקנות אבן טורמלין שחור להגנה מפני אנרגיות שליליות. (את חושבת אפשר להשתמש בתליון טורמלין שחור שיש לי?)
כשקראתי את מה שכתבת מייד החלה לנקר בראשי שאלה שלא נותנת לי מנוח.

אם זורקים למישהו אבן טורמלין גדולה על הראש היא מגנה עליו או פותחת לו ת'ראש ?

אני חייב תשובה מהירה אחרת לא אצליח להרדם הלילה.

סופהו 1

Well-known member
כשקראתי את מה שכתבת מייד החלה לנקר בראשי שאלה שלא נותנת לי מנוח.

אם זורקים למישהו אבן טורמלין גדולה על הראש היא מגנה עליו או פותחת לו ת'ראש ?

אני חייב תשובה מהירה אחרת לא אצליח להרדם הלילה.
השאלה שצריכה להישאל לפני הכל, האם האנרגיה הנצברת באבן בעת זריקתה, היא אנרגיה שלילית או חיובית.

סופהו 1

Well-known member
בתור פולני טוב האנרגיות שלי תמיד שליליות.

מה נצבר באבן אין לי מושג.
אתה, בעל אנרגיות שליליות, תשליך אבן ספוגת אנרגיות שליליות. לא כך?
או בעצם לא, כי אז תשאר ללא אנרגיות שליליות.
אתה מתבקש לבחון את העניין.

אבח"י

Well-known member
א כ ז ב ה
והכי חשוב, שעלי לקנות אבן טורמלין שחור להגנה מפני אנרגיות שליליות. (את חושבת שאפשר להשתמש בתליון טורמלין שחור שיש לי?)
אני מדי יום, או למחרת בודקת את ההורסקופ היומי שמתפרסם בידיעות... גורנישט מיט כלום מיט וללאיי-אישי.
הכי אני אוהב את ההורסקופים ה"מדעיים" של בנימיני שמסבירה בדיעבד.. זה הכי הורג אותי.
בכל מקרה שנת 2022 אמורה להיות שנת שיא בחיי.
ממתין בקוצר רוח

קלייטון.ש

Well-known member
התיאור הקלאסי של אישיות בני המזל שלי הוא תיאור מדויק של האישיות שלי. כשקראתי את זה בפעם הראשונה זה הדהים אותי, כמה זה נכון.
וכן, קראתי את התיאורים של שאר המזלות, והם לא מתאימים.
אני כמובן מכיר הרבה בני אותו מזל שיש להם אישיות הפוכה משלי. לא יודע מה זה אומר.

אני לא מנהל את חיי לפי הורוסקופים - אני לא מנהל את חיי בכלל. הם מתנהלים מעצמם אם הפולניות לא מתערבות. ולאורך תקופה ארוכה הן הרי לא התעניינו בי בכלל, והחיים שלי הסתדרו יופי בלי שעשיתי שום דבר.
אבל מבין ומצדיק אנשים שעושים את זה.
זה כמו "איש הקובייה" (לא קראתי, רק מכיר את הרעיון והתקציר), לקבל החלטות ע"י הטלת קוביה.
או "כדור 8" וצעצועים דומים.
כי אני אומר, מה זה כבר משנה איך אתה מקבל החלטות. אם תקבל אותן בניתוח רציונלי או ע"י הטלת קוביה או ע"י קריאת הורוסקופ. אין שום סיבה ששיטה אחת תוביל לתוצאות יותר טובות מאחרת.

למעלה