רגע לפני

mich37

New member
רגע לפני

רגע לפני שמקבים את האורות. בעוד כמה דקות אני סוג סיפור של שנתיים בדירה מגניבה. מקווה שהעתיד מגניב לא פחות. מת מת מת להיות שותף בדיונים החמים שהתפתחו פה. אבל יש בעיה סתיו בת ב8 הפחה להיות מנהל עבודה שלי, ואפילו לכתוב לא נותנת האמסתפית שלי. לפחות מישהי מזיזה אותי סוף סוף אז. בנצוק ואפרתשוק.עופרלה וחן,אילנית ענת רוני וורד, דרדרסים אהובים.רונצוק. שבת שלום אהובים, אהיה מאוד עסוק, החיבור הבא בבית החדש. איזה נוף מדהים רוצה גם שם כזה. חיבוקים נ.ב בחברתנו ורד. מאוד צרכה אותנו בימים אלו. רוני את מוזמנת לפתוח בדיון

דרדסים2

New member
בהצלחה

בשעה טובה ומוצלחת! שמחנו לגלות את הסוף בדירה הישנה והחמודה ונשמח לחפש התחלה בדירה החדשה. חיבוקים.

mich37

New member
בייתכם

אהובים שלי. אין צורך לחפש התחלה חדשה. הי פה ואינשאלה לנצח, בייתי הו בייתכם. אובה אתכם. מיכה תודה

הדסי 67

New member
אנשים טובים באמצע הדרך

סוף הוא תמיד התחלה, של משהו אחר - מגניב יותר, אין לי ספק.ברכות!
הזדמנות גם לעוד כמה שינויים (להחליף אוטובוס, זוכר?) ואיך בתוך כל הברדק אתה מצליח להתפלח אפילו מסתיו ולזרוק פצצות לאויר (פצצות טובות, אוהבות), ככה בלי לאותת... לקח לי זמן להסדיר נשימה... גמני הייתי מתה מתה לפניניך ומילותך בדיון, אבל שוב, מזדיינים בסבלנות. המדהימה תיכף תבוא להגיד שלום. היא חברה אהובה. הילדה הכי שמחה שאני מכירה, הילדה הכי עצובה שאני מכירה. אלופת העולם בלתת, סרבנית עיקשת בלקבל. לא כועסת על אף אחד, רק על עצמה. ועכשיו היא עצובה. כי נמאס לה לכעוס על עצמה. כי משום מה נדמה לה שהיא לא יכולה להתקרב לאף אחד, למרות שבעצם היא היתה הכי רוצה בעולם. ואני..? רק רוצה לראות אותה שוב שמחה... אוהבת אותך תמיד נשמה יפה, המון. חיבוק ענק, לא וירטואלי, בדרך אליך..
שבת שלום .

דגיגית33

New member
רק אהבה תנצח...

שבת מבורכת לכולכם, מיכה.. מקום חדש, חוויות חדשות, מזל טוב למעבר והרבה הצלחה. אומרים בשיר אחד... "רק אהבה תנצח את כל הדמעות..." אני מתגעגעת ל"פעם" שלי, למי שהייתי לפני העכשיו הזה... חבשתי לעיניי משקפיים ורודים, הייתי רואה רק את הטוב, מחפשת אחריו, לאדם הכי שלילי הייתי מראה כמה חיובי יש בו, החיוך לא היה מש מפניי, והייתי מצליחה לחייך את כולם סביבי, לרומם אותם, את עצמי. לרקוד, לשיר, להתבדח, לשמח, לחבק כשקשה, לשתוק, להיות. והיום, אני גורמת להם לדמוע, לדאוג, להיות עצובים, כי אני כך. עוברת תקופה, בעזרתם של חברים טובים, נדירים, שהביאו אותי עכשיו אליכם. אז מיכה, תודה. הדסי, את בליבי.

דגיגית33

New member
הנה את שוב עושה את זה..

" והיום, אני גורמת להם לדמוע, לדאוג, להיות עצובים, כי אני כך." בדיוק לזה התכוונתי.. . "פעם" עבר ו"עכשיו" זה מה שתבחרי להיות. או לא להיות. את אומרת שרק אהבה תנצח, אמן ואמן. תתחילי בך, השאר יבוא עם החיוך הראשון שלך לעצמך. אהובה, את המוות ניצחת, כי בחרת בך, בחיים. לא היה לך ספק בכלל. ועכשיו? מישו יודע איפה מוצאים משקפיים ורודים?

הדסי 67

New member
תיקון קטן, כותבת הדסי

והפעם תחת השם שלה, שלא כמו מקודם.. בסוף נתרגל, תפוז..

דגיגית33

New member
הדסי...

אוהבת אותך מאוד. יודעת שכל מילה שמגיעה ממך אלי, באה מאהבה. תודה עליך...

tantratal

New member
טל טל וחיבורקים

ערב לילה טוב. לדגנים ולדרדסים להדסים . וגם לבנים ולעפרתים טל טל. וחיבוקים

דרדסים2

New member
דגיגית יקרה

דגיגית יקרה, אין לי משקפיים וורודים לתת לך. את אלה תמצאי רק בתוכך. אבל כן, הזזת משהו בתוכי אז כדיברי המשורר: "השיר הזה מוקדש לך אהובתי, השיר הזה מוקדש לך כדי שתזכרי את כל הימים המאושרים שיבואו..." בואי אהובה ואכסך בשמיכת בטחון ורודה. בואי אהובה ואנשק צאוורך ואכסה גופך בנשיפות רוח קלה. בואי אהובה ותרעדי קלות בין ידי בואי אהובה ופסקי את רגלי. לתוכך אחדור באהבה ועדינות אין קץ אכסה גופך בנשיקות וחיבוקים לרוב כמה טוב לאהוב. לאט, לא למהר הדרך ארוכה. צעדי בה בבטחון ובחמלה לכי לאמא אדמה. גופך כמו פסיפס רגוע. הדביקי פיסה לפיסה עד שתתקבל התמונה השלמה וכל העולם דממה וכל העולם בדממה ותבוא לך הישועה הרגיעה. מאחלת לך שלווה....

mich37

New member
אנחנו שנינו מאותו הכפר

המדהים הו שגרות אתן באותה עיר. חיבוק לך וגם לך

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מברוק נשמה אהובה
כמה נפלא, להגיע למקום חדש, להכניס בו אנרגיות טובות, לטוות בו חלומות חדשים, כמה נפלאה ההזדמנות לתקוע את המסמרים בקירות
במקומות אחרים, כמה טעים ומיוחד ספל הקפה
הראשון שמכינים במטבח החדש, אחרי שה
הראשון נפתח.
בהצלחה איש יקר, אוהבים כל כך...

ע פ ר ל ה

New member
בהצלחה במעבר ל../images/Emo82.gif החדש

ואחרי שאחרון ה
יפתח ויסודר במקומו... תשבו ותתרווחו,תנשמו ותחייכו,תביטו סביב בשמחה ותגידו... איזה כייף! בית חדש ריחות חדשים נופים חדשים מאחלת לכם ליהנות ולהתחדש בחדש ושכל ההתחלות יהיו מבורכות
מעפרל'ה וחן

mich37

New member
כייייייייייייייף

עופרלה אהובה. לא הייתי צריך את אחרון הארגזים בכדי לזהות את הכף שבדבר. כיף בלתי רגיל לחוות את ביתי הקטנה כל כך עמוקה טורחת ומתמסרת לסיפור העברת הדירה. בעצם את כל סיפור הארגזים אם כל הפיציפקס הקטנים והמעצבנים הי סגרה. כן פשוט הקטנה גדולה. כף להרגיש שאני עדיין הכושר ומסוגל לתקתק דברים כף לשמוע את המו מו. ולדעת שזו כבשה ולא חברה גונחת. כף להרגיש אהוב, ובחברת חברים אהובים מלאי רצון לעזור ולהקל. בקיצור כייף

ANAROY

New member
תקופה חדשה בפתח...

חבר אהוב ויקר שלי, כל חיינו אנו נמצאים שוב ושוב בפרשות דרכים. בוחרים במודע או שלא ,בבחירה הנכונה עבורנו לאותו הרגע . לעתים באותה נק' זמן אין אנו רואים זאת . אם הזמן אנו לומדים יותר ויותר להתחבר לתחושות בטן , לנטרל את הפחדים ולבחור את הבחירות שמקרבות אותנו לשקט ולשלווה הפנימיים שכולנו שואפים להתאחד איתם. אז חבר שלי , מרגישה שהגעת "הביתה" הנכון לך כרגע , מאחלת לך אין ספור רגעים של אושר ושלווה . אוהבת מאוד ענת

mich37

New member
מו מו

כן, אין ספק שהגעתי הבייתה. על הבוקר עם הקפה הריאשון שומע אני ברקע קולות מאוד מוזרים, בתחילה חשבתי שהם קולותייך .כולות האהבה. עבורו כמה שעות והתבררו דברים, הגניחות ברקע הם קולות הכבשים, אז בקל מו מו אומר אני תודה לך אהובה.

למעלה