רגע לפני

אודונים

New member
איזה כיף תרנגולת

רגע אחרי שנכנסתי למיטה יש לנו ליל שימורים נוסף עכשיו הוא מתחיל לקלוט את גודל הצרה אז לילה טוב

../images/Emo24.gifעידית ברוכה השבה!../images/Emo25.gif|סבי

זה לא אותו דבר בלעדייך!
מיכל

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הלכת באדום מזעזע (למרות שלדעתי הוא היה לא נורא בכלל וחזרת בכחול. אז אולי רק בשביל זה היה שווה לעשות פסק זמן...
אורנית

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הלכת באדום מזעזע (למרות שלדעתי הוא היה לא נורא בכלל וחזרת בכחול. אז אולי רק בשביל זה היה שווה לעשות פסק זמן...
אורנית

אורנית, העיניים בסדר?.. עידית בשחור

אני לא רואה אדום ולא רואה כחול. או שזה המחשב שלי שהתחרפן, או שלך....:) בכל מקרה, עידית, חבל שהסרת את הגלימה האדומה. דווקא התאים לך.

יעל, לידיעתך! ../images/Emo2.gif

א. העיניים שלי מעולם לא היו "בסדר". זה לא הצד החזק שלי...
ב. למרות שאני לא הכי טובה בצבעים (זה מוגדר בג'רגון הרפואי "עיוורון צבעים חלקי") עדיין אני יכולה לאמר שאצלי במחשב "אמא של כדור" כתוב בכחול. ג. אם תרצי, בפעם הבאה שניפגש אני אוכל לספר לך קטעים נבחרים מחוויותיה של בחורה עם עיוורון צבעים חלקי.
אורנית

די, אני מתה... זה רציני?../images/Emo5.gif

היא כחולה או לא? חברים יקרים ובכלל זה עידית. אמרו לי אם אני דפוקה בראש או המחשב שלי דפוק בראש, יען כי אני ממש לא רואה את עידית בכחול. אורניתוש, צר לי שאני לא מצליחה להבין את הניואנסים בהודעה. יכול להיות שאת מסתלבטת עליי אבל קשה לי להרגיש את זה בוודאות דרך המחשב... תרגיעו אותי שאני בעצמי לא עיוורת צבעים ותגידו לי באיזה צבע מופיעה אמא של כדור.

קשקה, את מבלבלת אותי.

היא בכחול? באדום? בשחור? האם המחשב שלי לא בסדר? אצלי היא בשחורררררררררררררררררררררררררררררררררררר.

חוץ מזה, אם היה הייתה בכחול,

אז היה כתוב בראש העמוד שהיא מנהלת פורום, לא? אז למה כתוב שם רק Adoushi ו- גן עדן היחידה?

kashke

New member
../images/Emo9.gif את צודקת לגבי הכחול. היא בשחור

ולא באדום וכמו שנתתי אייקון של "לא"

למעלה