מרבע ל9 בערב
ה ה ק ל פ ן New member 9/7/06 #2 ../images/Emo41.gif אני לא מבין כלום שלום, באיזה שעה הכל מתחיל? כאילו השידור החי והכל? תודה
ר רווית30 New member 9/7/06 #3 תשובה לשאלתך צריך להגיע למקום לקראת השעה 20:45 עם הסיסמא שנתנו כאן ואז ב 20:45 מתחיל המשחק ואפשר להתחיל לחפש......מקווה שעזרתי ושהבנת! בהצלחה..
תשובה לשאלתך צריך להגיע למקום לקראת השעה 20:45 עם הסיסמא שנתנו כאן ואז ב 20:45 מתחיל המשחק ואפשר להתחיל לחפש......מקווה שעזרתי ושהבנת! בהצלחה..
T ttome New member 9/7/06 #5 רגע מה נסגר? כבר מצאו את המעטפה??ואם אני יודע תמיקום של זה (ואני לא יודע) ...מתי אני צריך להיות במקום?
רגע מה נסגר? כבר מצאו את המעטפה??ואם אני יודע תמיקום של זה (ואני לא יודע) ...מתי אני צריך להיות במקום?
T ttome New member 9/7/06 #8 אחי אתה בטוח שזה בחוף עדן בהרצליה?יעני יש לך הסבר גם למה?ואם מישהו חושב אחרת שיכתוב פה...
T ttome New member 9/7/06 #10 להיכנס דחוף! מישהו יכול לתת לי אולי את האזור שנמצא החוף?כי אני גר בתל אביב ואני רוצה לנסוע לשמה אז מישהו מכיר אולי איפה זה???ויכול לכתוב את זה פה?
להיכנס דחוף! מישהו יכול לתת לי אולי את האזור שנמצא החוף?כי אני גר בתל אביב ואני רוצה לנסוע לשמה אז מישהו מכיר אולי איפה זה???ויכול לכתוב את זה פה?