רגע, נדמה לי או ש...

ליאן.

New member
רגע, נדמה לי או ש...

הפורום הזה מפלה את הגברים באשר הם? הסקר מיועד לנשים ונכתב בלשון נקבי, והודעת מנהלי הפורום, גם היא. מה קורה פה??
מי קבע שהרומנים הרומנטיים נועדו לנשים בלבד וכיצד ייתכן הדבר כשאחד ממנהלי הפורום הוא גבר בעצמו? זיו, אתה גבר, לא? (לא בדקתי, אז אני שואלת)

זיו25

New member
יש דברים שאת לא יודעת עליי, ליאן...

יש אמת בכל מה שכתבת, וזה נכתב מתוך גישה (מוטעית) שרק נשים קוראים רומנים רומנטיים, והגברים בכדורגל , מה שמתברר כלא נכון. הסקר וגם הודעת המנהל ישונו בהתאם, אבל בנתיים, איזה רומן טוב את קראת לאחרונה? שלך, זיו.

ליאן.

New member
זיו.. אהמ...

ההודעה לא עודכנה לגמרי: "אבל כמו שכולנו יודעות, אם התחלת לקרוא, אין סיכוי שתניחי את הספר מהיד, ובטח יש לך עוד כמה רומנים ליד המיטה שעוד לא קראת." ובסקר עדיין כתוב: "כמה רומנים את קוראת מידי שבוע" לתשומת לבך

מיה אחת

New member
רגע, ולי נדמה שכל הסקרים בכל

הפורומים האחרים מנוסחים בלשון זכר. בואו נחרים את השפה העברית!! תראי, זה לא שגברים לא קוראים רומאנים-רומנטיים. הסתבר לי שיש כמה, גם אם מעטים. ובכל זאת, הז´אנר נחשב לז´אנר נשי, ולדעתי זה דווקא אחלה דבר שקיים פורום אחד שפונה אל המשתתפות בלשון נקבה גורפת.

ליאן.

New member
סליחה, אבל על מה את מדברת?

אני תמיד מקפידה ליצור סקרים לשני המינים מכיוון שהפורומים שאותם אני מנהלת מיועדים לשני המינים. לו היה זה פורום בנות, או פורום לסביות, הייתי מבינה, אך מכיוון שפורום זה מיועד לשני המינים, ואפילו יש לפורום מנהל ממין זכר כהוכחה לכך, היה תמוה בעיני שהפנייה תהיה לנשים בלבד. אם יש סקר ספציפי, בפורום כלשהו שהפנייה בו היתה רק לגברים ואת מרגישה מקופחת, זכותך לפנות למנהל ולהעיר לו על כך.. זה ממש לא קשור למקרה הנ"ל. ומכיוון שמנהל הפורום הסכים עם דברי, כל הויכוח הזה די מיותר.

מיה אחת

New member
למה ויכוח? דיון.

תראי, הנושא לא מאוד מטריד אותי ואני לא מרגישה מקופחת. אבל כיוון שכבר יש פתיל, ואני תמיד נדחפת, למה לא להביע את דעתי? זה המקום.

סליחה אבל מה הבעיה עם זה?

נכון שיש גם גברים, אבל הרוב פה הוא נשים, ועל פי החוקים החדשים, הולכים לפי הרוב. כלומר אפשר לא חייבים. לא חייב להיות הכל כתוב בלשון זכר. אפשר גם בלשון נקבה.

זיו25

New member
הסקר הבא יהיה

באיזה לשון הפורום צריך לפנות למשתמשיו... זכר, או נקבה... בברכה, זיו.

pomelit

New member
אם כבר אז כבר

באיזו שפה צריך הפורום לפנות למשתמשותיו... ובאמת מה הבעיה? 500 פורומים לפחות בתפוז, מתוכם אחד מנוסח בלשון אישה, וכבר מתלוננים?

ליאן.

New member
זיו? אתה גבר, לא?

מדוע לפנות אלייך בלשון נקבי? אתה כנציג הגברי, חובב הג´אנר הרומנטי, לא אמור לייצג את העם הגברי?? לא ברור לי הקטע. למה לקפח את הגברים?

למרות שלדיון זה אין שום קשר

לרומנטיקה - מה יקרה אם פעם אחת ידברו איתנו בלשון הנהירה לנו, בעוד שרוב חיינו אנו ממלאות טפסים, קוראות שלטים/פרסומות/הנחיות לנטילת תרופות - שכולם מנוסחות בלשון זכר? והלא זיו ואהבה ממבט ראשון כבר הבהירו חזור והבהר שהפורום פתוח לכל שוחרי הרומן הרומנטי למיניהם, גברים כנשים, מובטלים כמובטלות, רווקים ורווקות, חברי כנסת ועוזרותיהם.

למעלה