רגע עוד לא אמרנו בוקר טוב?!

רחלילי

New member
רגע עוד לא אמרנו בוקר טוב?!../images/Emo108.gif

טוב ישנתי הלילה אולי שלוש שעותב רוטו אייל נסע אחה"צ ופעם ראשונה שלא התחשק לי ללכת לישון אז עשיתי במקומו מה שהוא עושה בערבים שזה לראות טיוי. ראיתי ונרדמתי מול כל מיני תוכניות בערוץ ביפ וישנתי כל מיני תכניות לילה. לחתולים היתה שמחה ג-דולה כי הם התרפקו עלי עם השמיכה בסלון. בין השינה וערות של הלילה קמתי בחמש עברתי למיטה האמיתית כדי לישון באמצעה... וקמתי אחרי שעה. אז זהו אני כאן יום טוב!

רחלילי

New member
והכי באסה

שניסיתי (אני לא מגזימה) לפחות 30 פעם להתחבר לרשת ולא הצלחתי! זה היה כזה נורא. לבד בבית, לילה , מליון רעשים מבחוץ. ואין רשת.

נופר30

New member
כן , אבל יש עוד 2 סיבות

כ 4 צריכים לחלוק מיטה אחת זה קצת קשה מאז שאני בהריון הכלבים החליטו שצריך לשמור עלי והם ישנים למרגלות הרגליים שלי ( והם לא קטנים ) ואז קשה לי להסתובב וזה בכלל מעיר אותי אני מורידה אותם ואז הם מחכים עד שארדם ושוב עולים או שהזכר מחליט שישנתי מספיק ומעיר אותי ב 4 בבוקר לשחק איתו

ayush

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

תגידו גם אצלכם כל פעם שפותחים הודעה יש "קליק" כזה מעצבן, שכל המשרד צריך לדעת שאני גולשת ????

ayush

New member
כן. רק אחרי שכתבתי את ההודעה

קלטתי איזה מצחיקה אני... כמובן... איזה בושות

nonaa

New member
בוקר מצויין

אני דוקא ישנתי אתמול טוב ואתמול ישנתי גרוע וזה למרות שאתמול בן-זוגי לא ישן בבית (נותר לישון באזור המרכז , קרוב לעבודה) ... אצלי אין צלילים כשפותחים הודעות כיוון שאין רמקולים ...

בוקר טוב,אני הספקתי לצעוד הבוקר

קמתי ב- 05:45 ויצאתי לצעדת בוקר עם החבר...עכשיו אני עם קפה מנסה להסתגל לזה שקמתי כל כך מוקדם... בוקר נפלא ושקט לכולכן

rona25

New member
ואני קמתי במצב רוח קרבי ובעצבים ../images/Emo46.gif

סתם לא בא לי על היום הזה שיגמררררררררררררררררררררררררררררררררררר

בוקר טוב לכולן

יש כאלו שרק עכשיו הגיעו למשרד
פתחתי את הבוקר בפקק אין סופי בגלל 3! תאונות דרכים, 2 נראו ממש חמורות. אז בבקשה- תשמרו על עצמכן וסעו בזהירות.

למעלה