רגע ענק של אושר לפני שהכל מתחיל

רמי28

New member
רגע ענק של אושר לפני שהכל מתחיל

עשיתי את זה ובגדול. יום שישי סיימתי את הקורס צניחה וצנחתי את צניחת הסולו הראשונה שלי, לגמרי לבד באויר, בלי השגחה של אף מדריך שיכול לעזור אם נכנסים פתאום לסחרור באויר. היה פשוט מדהים, 50 שניות של נפילה חופשית במהירות 200 קמ"ש כאשר האנדרנלין טס לך בכל הגוף. יום חמישי כנראה מתחילים את הטיפול הראשון ובמקום האנדנלין יזרום לו שוב אותו נוזל שנקרא כימותרפיה, אבל לא אכפת לי, אני עדיין בעננים וכמו שפרנק סינטרה שר " I did my way".

מיליתו

New member
קולולולולולו

איזה כיף. נשמע מדהים - הקטע של הצניחה, כמובן, לא הכימוטרפיה. גם אני הייתי רוצה מאוד לעשות קורס צניחה, אבל זה עולה כמו משכנתא של כמה חודשים טובים....

אני יודעת כמה חשוב ../images/Emo24.gif

היה לך לעשות זאת, ואני מאוד שמחה על כך. איזה בטחון יש לך, אני פחדנית של ממש. כיף לעשות בחיים את מה שאוהבים. מאחלת לך להמשיך לעשות הכל בכיף, שתסיים מהר את הכימו, ותחזור לחיים האמיתיים, בכיף. מיכל

נאן

New member
תהנה לך בין העננים......../images/Emo24.gif

הופהההההההההההההההה יפה מאודדדדדדדדדדד! הית לוקח אותי איתך וצונח הרבה יותר מהר אני מישקולת טובה........ לא חשוב הכימו חשוב שהגעת לאחד משיאי חייך וזה הצניחה... עכשו קטן עליךךךךךךךךךךךךךךךךך זה..... כשתהיה ביין ענני הכימו תחשוב על הרחיפה שביצעת היום והכל יתגמד לך..... נשיקההההההה ותהנה לך אלוף מגיע לך! נאנוש

רמי../images/Emo141.gif

מאחלת לך שהטיפולים יעברו בקלות, שתשוב לצנוח במהרה, שהאדרנלין יזרום ולא כימותרפיה בגופך. מתפללת לשלומך. אילת.

rona39

New member
שיהיה בהצלחה

שהטיפולים יעברו מהר ובקלות שמחה שהצלחת להגשים את חלומך במון בריאות רונית

lili the one

New member
רמי מאחלת לך הצלחה ושיעבור בקלות

רמי, שמחתי לקרוא שהצלחת להגשים חלום של צניחה חופשית. מקווה שהטיפולים יעברו בקלות יחסית. ל.

דגנילי

New member
ו'או' - אתה פשוט גדול מהחיים../images/Emo45.gif

זה חלום חיי... ואני יגשים אותו מתישהו.. נדב עוד פרטים..אני מתה לדעת..יש תמונה? באמת כל הכבוד! בקשר לכימו.. היכן אתה עובר אותו? בבלינסון? אני מאחלת לך בהצלחה.. עם מינימום תופעות לוואי ושישפיע טוף..

למעלה