רגע פסטורלי

amore

New member
רגע פסטורלי

הרוח נושבת, קרירה מלבבת, בשמים עננים, בגשם טעונים, בשדה העצים לאביב מחכים, פרחי החורף, מפנים את העורף. עדרי הפרות באחו רועות. העשב ירוק עסיסי ומתוק. הרועים סביב הבאר, מתאספים כדי לדבר. האוירה יפה פסטורלית, כמו הצגה תיאטרלית. המסך יורד, המסך עולה והעולם כמנהגו מבלה. ואני בפינתי שקוע, בחלון מבטי תקוע, פוחד לזוז פוחד לגעת, את האמת, איני רוצה לדעת.

מיכל@בר

New member
כמו חי ליד החיים, ובכל זאת, יש בך

את המשהו הזה שמתאר אותם בצבעים פסטורליים כאלה. אמנם לא נוגע, אבל יודע.. ובכל זאת, נוגע ללב, נורא

amore

New member
"חי ליד החיים" במבט של אחד מהצד

ההגדרה מאד נכונה,אבל אני לא משלים עם המצב ושולח מדי פעם יד ומנסה לתפוס נתח קטן מהחיים.נתח כזה למשל אני תופס פה בפורום,בעזרתכם האדיבה.

april13

New member
עם כל הקושי, היום העצוב,והגשם בחוץ

קח מעט מתכלת השמים, קח גם פרח ורוד, קח מעט שמש זורחת ועוד ועוד ועוד, ותראה שמחר יהיה לך יום יפה

מיכל@בר

New member
לכן כתבתי כמו... וזה באמת עושה טוב

על הנשמה לדעת שאתה לוקח ביסים מהחיים האלה, ולא משלים עם המצב. כבר אמרתי לך שאתה אמיץ, לוחם אמיתי אתה.

פחד הוא טיבעי וטוב, זה שומר ../images/Emo101.gif

עליך ערני, הרבה פעמים מציל אותך... האמת לפעמים משחררת ויכולה להביא לנגיעה אמיתית בעצמך ובחייך. בין השורות יש אדם שכמהה לגעת ופוחד, מרגישה שרוצה לתת יד ולתת לך לדעת.

אילה1

New member
כרגיל, מצליח לרגש ../images/Emo24.gif

וכל כך הרבה אנשים סביבנו כלל לא מצליחים לראות את היופי והאמת שאתה כן מצליח לראות ולחוות.

למעלה