רגע קטן בשביל הבוקר

רגע קטן בשביל הבוקר

כפי ששמתם לב, השעה 7 בבוקר. למה אני ערה בשעה חולנית זו? כי עוד שעה אני יוצאת לביצפר (אני לוקחת אוטובוס, אולי אני אתפוצץ. תבדקו אם היו פיגועים בקו 4 בת"א היום). מתי אתם חושבים שנרדמתי? בעשר, כמו ילדה טובה? פחחח הלוואי. אפילו 10 דקות לא ישנתי! אני עכשיו מתענגת על כוס קפה חזקה שעשיתי לי, אבל בטעות שמתי שמונים כפיות סוכר וזה כמו לשתות סוכר עם קצת מים וחלב. שיהיה לכולכם יום טוב, אולי אפילו תבואו לי בחלומות בשיעור היסטוריה.

MajorWinters

New member
בית ספר? זה לא זה../images/Emo19.gif

אם הגענו למצב שלמורים יש אותו IQ של דוגמניות, משהו פה לא בסדר...

MajorWinters

New member
שהן כגדר פנטזיה שלא תמומש../images/Emo19.gif

א י ל ה

New member
זאת לא השאלה הנכונה

השאלה הנכונה היא מה אתה עושה פה ומתי אתה חוזר.

כן אה, למה נראה לכם?!

במקרה קרה שכל המבחן פקידי מס הכנסה ועורכי הדין היו הראשונים, ותלמידי הי"ב היו במאצע לקראת הלמטה, ובטעות אחרי קטגוריה אחת יחידה כל המצב התהפך! Dont Think So!!!! המשחק היה מכור שלא יאכילו אותכם בקקה!! בחייאת שרירנים הם כאלה אנשים מפגרים.... :)

RAmitos

New member
שטויות...

המבחן הזה היה צירוף של מבחנים שונים לגמרי... התלמידים היו בין האחרונים בהתחלה כי אחד מהפרקים הראשונים היה ניבים והשוואות לשון והיו שם כל מיני מילים שאני מניאק אם מישהו ברדיוס של 700 ק"מ ממני מכיר... אלא אם כן הוא פוליטיקאי, עורך דין או עובד מס כמובן... אחר כך היו מבחני תפיסה וכאלה, וכל מיני דברים שלתלמידי י"ב יהיה הכי קל לפתור כי הם מתורגלים יותר, מהשיעורים בבית הספר... חוץ מזה שאני בטוח שהחשיבה שלהם הרבה יותר רעננה ממורים בני 50... אני מהתחלה הימרתי שהם ייקחו את אחד המקומות הראשונים. (אני בעצמי תלמד כיתה י"ב, קצת גאווה למעמד לא מזיקה אף פעם... :) ) וואו כתבתי מלא... בטח כולם נבהלים ובכלל לא קוראים את מה שכתבתי..

RAmitos

New member
שטויות...

המבחן הזה היה צירוף של מבחנים שונים לגמרי... התלמידים היו בין האחרונים בהתחלה כי אחד מהפרקים הראשונים היה ניבים והשוואות לשון והיו שם כל מיני מילים שאני מניאק אם מישהו ברדיוס של 700 ק"מ ממני מכיר... אלא אם כן הוא פוליטיקאי, עורך דין או עובד מס כמובן... אחר כך היו מבחני תפיסה וכאלה, וכל מיני דברים שלתלמידי י"ב יהיה הכי קל לפתור כי הם מתורגלים יותר, מהשיעורים בבית הספר... חוץ מזה שאני בטוח שהחשיבה שלהם הרבה יותר רעננה ממורים בני 50... אני מהתחלה הימרתי שהם ייקחו את אחד המקומות הראשונים. (אני בעצמי תלמד כיתה י"ב, קצת גאווה למעמד לא מזיקה אף פעם... :) ) וואו כתבתי מלא... בטח כולם נבהלים ובכלל לא קוראים את מה שכתבתי..

למעלה