(*) רגע קסום עם קלי (*)

Deanb

New member
(*) רגע קסום עם קלי (*)

שם מצחיק נכון? בשרשור הזה, כל אחד יספר על רגע אחד בשבוע שבו הוא עשה משהו שקשור לקלי... יכול להיות משהו מיוחד ויכול להיות משהו רגיל, יומיומי. כרגע אני שומע את Walk Away בקול רם בחדר שלי ונהנההההההה
חחחח אווווף החלפתי את הדיסק הראשון של קלי באותו אחד רק עותק אחר כי המערכת עשתה לי בעיות איתו, וגם עכשיו היא עושה! :(

Harajuku boY

New member
לא בטוח שהבנתי

אבל ננסה. אממ,קניתי את ראש1 רק כדי לקרוא את הכתבה על קלי
, הכרתי את קלי לאנשים חדשים שלא מכירים אותה והדבקתי את כולם בהייזל
ואני שומע עכשיו את ADDICTED מ-AOL.

Deanb

New member
כן... זה בערך זה.. לספר על משהו

אחד שקשור אליך ולקלי שעשית השבוע...

moran500

New member
חחחח בכיף../images/Emo6.gif

הלכתי לי היום ברחוב ושרתי את ווק אוואי והרי יש קטע בשיר שהיא יותר מדברת מאשר שרה, אז אישה אחת הסתכלה עליי מש מוזר כאילו אני מדברת לעצמי

bhadar

New member
אמממ...

אני מציירת עכשיו את קלי אם זה נחשב למשו מיוחד
כשזה יהיה גמור אני אולי אפילו יעלה תמונה
[אבל רק אם יצא דומה
] ומממ..ממ...וגם אני קניתי ראש אחד רק בשביל הכתבה של קלי
סחטיין על הרעיון דין

bhadar

New member
כמה פעמים אני אסביר לך שאני לא שחקנ

ית?
אני רק הולכת למגמה של זה, אני לא שחקנית!

kelly holic

New member
אני הורדתי את כל העונה הראשונה של..

אמריקן איידול כמובן כדי לראות את קלי!! איזה מתוקה היאאאאאאאאאאאא יש שם קטע שהיא בוכה כי העיפו את אחת המתמודדות!! אני כבר יומיים שלמים רואה את כל הפרקים חח אני 24 שעות ביממה עסוקה בקלי!!!!

OneBiteStand

New member
כריסטינה

כשכריסטינה כריטיאנסון עפה (היא לא הייתה באולפן- הייתה ביית חולים באותו ערב) ריאן סיקרסט שאל אם מישהו מהמתמודדים שנשארו רוצה להגיד לה משהו - אז הם עברו אחד אחד- וכשהגיעו לקלי היא אמרה: "אני לא יכולה לדבר כשאני בוכה, אז רק שתדעי שאני אוהבת אותך למוות" מתוקה D:

yaeli1993

New member
בסדר... ../images/Emo62.gif

ישר שהדיסק יצא לחנויות קניתי והשמעתי לכל החברות שבאו אליי... אה כן וגם שלחתי לכולם במסנג'ר... אם זה נקרא משהו שקשור לקלי...

patito ƒeo

New member
אמממ ../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

לשיר שירים של קלי (וגם לרקוד) באמצע המושב בלילה, זה מאוד מפדח. אבל גם מאוד כייפי[: פתאום חברות שלי אוהבות אותה..

למעלה